Zijin Hotel Belgrade dočekuje goste u potpuno osveženom izdanju za Novu godinu 2026, spreman da otvori vrata svoje White Pearl sale i priredi veče puno glamura i prijatne energije. Prostor je uređen tako da odiše toplinom i elegancijom, a kapacitet do dvesta gostiju pruža osećaj komfora i posebnosti.
Tokom čitave noći biće poslužena svečana večera na bazi švedskog stola, uz all inclusive ponudu pića. Raspored večeri organizovan je tako da gosti neprekidno uživaju u hrani, druženju i prazničnom raspoloženju.
Za muzički deo zaduženi su Ruža Rupić i Nikola Mićović. Njihova energija i scenski nastup donose vedar ritam već od prvih minuta, što ovom dočeku daje poseban pečat i emotivnu, ali i razigranu atmosferu.
Sam hotel, smešten blizu centra Beograda, poznat je po modernom enterijeru i vrhunskoj usluzi. Futuristička fasada privlači pažnju na prvi pogled, dok unutrašnjost otkriva pažljivo uređen prostor koji kombinuje luksuz i toplu, prijatnu estetiku. Gostima je obezbeđen veliki parking ispred hotela, kao i prostrana podzemna garaža sa dva nivoa.
Za one koji žele da produže boravak, pripremljen je poseban popust na smeštaj namenjen isključivo posetiocima novogodišnje večeri, što dodatno upotpunjuje doživljaj praznične noći.
*Napomena: Orijentaciona mapa prostora. U skladu sa novogodišnjom postavkom sale, moguća su manja odstupanja u rasporedu stolova.
Nakon izvršene kupovine karata, posle 10. novembra povrat novca nije moguć, osim u slučaju otkazivanja događaja od strane organizatora!
Cena
Cena po osobi se kreće od 70€ do 180€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru na bazi švedskog stola i all inclusive ponudu pića tokom čitave večeri, kao i čašu šampanjca u ponoć.
- Visoko sedenje - 70€ - Velvet zone - 140€ - Gold zone - 160€ - Diamond zone - 180€
Muzika
U novogodišnjoj noći zabavljaće vas sjajna Ruža Rupić i neverovatni Nikola Mićović!
Dođite da se zajedno provedemo u najboljem društvu i odličnoj atmosferi.
Prirodni sokovi: - pomorandža - jabuka - šumsko voće
Voda: - Aqua Viva, - Knjaz Miloš
Kafa: - espresso - cappuccino
Čaša penušavog vina za sve goste u ponoć!!
*Sva ostala pića mogu biti naručena sa hotelskog bara po regularnim cenama
Hrana
Raskošna novogodišnja večera na bazi švedskog stola.
Na svečanom dočeku, gosti imaju priliku da isprobaju savršenu kombinaciju Internacionalne kuhinje sa dodirom tradicionalne srpske kuhinje, obogaćenu savremenim i urbanim jelima kreiranim specijalno za ovu priliku od strane glavnog šefa kuhinje Zijin Hotel Belgrade - Božidara Stefanovića.
Predjelo i salata - Grčka salata (sveže povrće, feta, masline, origano) - Kapreze salata (sveži bosiljak, balsamico, paradajz, mocarela) - Cezar salata sa grilovanom piletinom - Burrata salata sa mariniranim paradajzom - Hrvatske rolnice sa piletinom (klice pasulja, đumbir, preliv) - Aranćine sa spanaćem i sušenim paradajzom - Domaća dimljena šunka - Selekcija domaćih sireva (koziji sir, dimljeni kravlji sir, sjenički sir iz ulja sa koštunjavim voćem)
Glavna jela sa prilozima - Slatko-ljuta pečena BBQ rebra - Ćevapčići na kamjaku - Dimljena vešalica na žaru - Piletina rolovana u pršuti sa žalfijom u veluteu - Cordon blue (punjeni file šunkom i brie sirom) - Hrvaski krompir sa tartufima - Teriyaki file lososa - Prženo povrće
Selekcija hleba - Domaći hleb od heljde ispod sača, čabata, kukuruzni hleb, beli domaći hleb, pečene tortilje, crne kajzer lepinje, francuski baget, projа
Dezerti - Čokoladna baklava - Pistać malina kolač - Panna cotta sa sosom od borovnice i maline - Gracija sa crnom čokoladom i pomorandžom - Lollipop sa plazmom i oreo keksom - Kokos kranč sa višnjom - Sveže voće