Hotel Hilton Beograd i ove godine donosi najluksuzniji doček Nove godine u prestonici. Smešten u ulici Kralja Milana 35, ovaj hotel svetskog renomea poznat je po raskoši, besprekornoj usluzi i eleganciji koja svaku proslavu pretvara u događaj za pamćenje. Doček Nove godine 2026. u Hiltonu biće veče ispunjeno muzikom, sjajem i toplinom, uz savršen spoj glamura i praznične emocije.
Centralni novogodišnji događaj održaće se u veličanstvenoj banket sali Tsar Dušan, prostranom prostoru od preko 400 kvadratnih metara, sa kapacitetom do 350 zvanica. Sala odiše luksuzom, sa pažljivo odabranom rasvetom, elegantnim dekoracijama i ambijentom koji stvara bajkovitu atmosferu dostojnu jedne novogodišnje noći.
Za muziku i dobro raspoloženje biće zaduženi Nemanja Šolak i Biljana Grujić, dvojac poznat po izuzetnim vokalnim sposobnostima i energiji koja pokreće publiku. Njihov nastup doneće prepoznatljiv spoj emocije i ritma, uz domaće i strane hitove koji garantuju odličan provod i veselu atmosferu do ranih jutarnjih sati.
Gostima će biti poslužena raskošna večera na bazi švedskog stola, sa bogatim izborom specijaliteta koje pripremaju međunarodno priznati kuvari hotela Hilton. Meni kombinuje tradicionalne recepte i moderne gastronomske tehnike, dok je tokom večeri obezbeđena neograničena konzumacija domaćih pića, a strana pića dostupna po promotivnim cenama. Svaki detalj posluge biće usklađen sa visokim Hilton standardom - uz osmeh, pažnju i besprekoran servis.
Za one koji žele da produže svoje praznično iskustvo, Hilton nudi specijalne cene smeštaja za goste dočeka, kao i mogućnost da novogodišnje veče pretvore u mini odmor ispunjen luksuzom i komforom.
Hotel Hilton Beograd, koji je simbol elegancije i dobrog ukusa, poziva vas da Novu godinu 2026. dočekate uz muziku, osmehe i glamur, u atmosferi koja spaja vrhunski stil i emociju. Svaka minuta biće obojena toplinom, a svaki trenutak zapamćen kao deo noći koja se ne zaboravlja.
*Napomena: Orijentaciona mapa prostora. U skladu sa novogodišnjom postavkom sale, moguća su manja odstupanja u rasporedu stolova.
Cena
Cena po osobi se kreće od 100€ do 200€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu svečanu večeru na bazi švedskog stola i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića iz ponude, tokom cele večeri (vidi na mapi).
Vitez zona: 100€ Vojvoda zona125€ Župan zona: 150€ Knez zona: 175€ Tzar zona: 200€
Dostava karata na željenu adresu u Beogradu. Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa. Mogućnost plaćanja iz inostranstva.
Muzika
Nemanja Šolak & Biljana Grujić Nemanja Šolak i Biljana Grujić će se pobrinuti da Nova godina hotel Hilton Beograd bude magično, nezaboravno iskustvo, ispunjeno najlepšim trenucima, najvećim hitovima i novogodišnjom čarolijom! Publika je dobro upoznata sa njihovim spektakularnim nastupima, sjajnim vokalima i harizmatičnom scenskom energijom, koja svaku pesmu pretvara u pravi muzički doživljaj i garantuje atmosferu za pamćenje.
Piće
U cenu paketa su uračunati: Piće dobrodošlice: - 1 čaša Serena Grand Cuvee prosecco
Selekcija rakija, podrum Vagić: - Šljiva, dunja, viljamovka i kajsija
Vinjak
Gorki list
Gazirane i negazirane vode: - Aqua Viva i Knjaz Miloš
Gazirani i negazirani sokovi: - Next (jabuka, pomorandža, šumsko voće, breskva) - Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta, Sprite, Tonic, Biter Lemon
Hrana
Hladno: - Mocarela mus sa mariniranim tikvicama i dresingom od oraha - Kompot od voća u crvenom vinu sa šljivama - Gusčija i pileća džigerica sa džemom od luka - Karpačo od bukovače sa mariniranim limunom (posno) - Vitello tonnato (teletina sa sosom od tunjevine) (posno) - Losos 'sasimi' sa tartarom od cvekle, ren i kisele jabuke (posno) - Salata od avokada, leblebija i krastavca sa svežim korijanderom (posno) - Salata od mariniranog pilećeg mesa i svežeg povrća u slatko-ljutom sosu - Ajvar, kajmak, Urnebes salata, Malidzano, čvarci
Korner: - Tradicionalni suhomesnati proizvodi - Selekcija domaćih i internacionalnih sireva sa suvim i svežim voćem - Izbor svežih pekarskih proizvoda, masline marinirane, sušeni paradajz - Selekcija svežih sezonskih salata sa izborom Cezar salate po želji (Piletina Kozice, junetina)
Toplo: - Potaž od karfiola sa krutonima od četiri vrste žitarica i tartufima (posno) - Pačiji konfit sa knedlama - Raviole sa rikotom u sosu od šumskih pečuraka - Rolovana jagnjetina u sosu od ruzmarina i zove - Prepelice sa pečenim jabukama i kestenjem - Orada suvidirana sa sušenim i svežim paradajzom (posno) - Gioze sa povrćem sa sosom od soje i limuna (posno) - Sarmа sa junećim mesom - Zapečene paprike sa sirom - Samoze sa povrćem (posno) - Grovan aspargla sa prekolijom i šargarepom (posno)
Korner: - Tradicionalni domaći roštilj - Sporo pečeni ramstek u kori od bibera, rolovana prasetina - Punjeni krompir sa vlašcem (posno) - U 2h burek sa sirom
Dezerti: - Čokoladna torta sa višnjom - Pistać kolač - Kesten kocka (posno) - Mus od bele čokolade sa malinama - Tart sa svežim voćem - Voćni tart - Esterhazi torta - Sveža voćna salata (posno) - Suva pita (posno)