Restoran Jezero by Azzaro - Nova godina 2026 Beograd
Na samoj obali Ade Ciganlije, u mirnom okruženju i pod svetlima Beograda, restoran Jezero by Azzaro priprema spektakularan doček Nove godine 2026. Savršen spoj prirode, luksuza i dobre energije čini ovo mesto jednim od najpoželjnijih za novogodišnju noć.
Za sjajan muzički program i provod koji se pamti pobrinuće se Zorana Mićanović, Deni Boneštaj, Anđela Tasić, Marko Pop i Nina Bulješević. Njihovi energični nastupi, sjajni vokali i bogat repertoar obezbediće noć ispunjenu plesom, pesmom i nezaboravnom atmosferom.
Enterijer restorana odiše elegancijom, a pogled na jezero i refleksija svetala stvaraju pravi praznični ugođaj. Profesionalno ozvučenje, savršena rasveta i moderan ambijent čine da svaka pesma zvuči posebno, dok pažljivo odabrana dekoracija donosi notu glamura.
Tokom cele večeri, gosti će moći da uživaju u All Inclusive ponudi koja obuhvata neograničenu konzumaciju domaćih i stranih pića i bogatu svečanu večeru. Kulinarski tim restorana Jezero priprema meni koji spaja tradiciju i savremene ukuse, uz raskošne specijalitete i praznične poslastice.
Restoran Jezero by Azzaro nalazi se u srcu Ade Ciganlije - lako dostupan iz svih delova Beograda, a ujedno okružen prirodom koja pruža mir i poseban šarm. Gostima je obezbeđen veliki čuvani parking, što omogućava opušten dolazak i bezbrižan provod do jutra.
Dočekajte Novu godinu 2026. u prostoru koji spaja muziku, emociju i eleganciju. Restoran Jezero by Azzaro je mesto gde svaka nota ima odsjaj na vodi, a svaki trenutak postaje deo novogodišnje magije.
*Napomena: Orijentaciona mapa prostora. U skladu sa novogodišnjom postavkom sale, moguća su manja odstupanja u rasporedu stolova.
Cena
Cena po osobi se kreće od 80€ do 150€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali (videti na mapi sedenja) i uključuje elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru na bazi set menija i all inclusive ponudu pića tokom cele večeri.
Red zone - 80€ Blue zone - 90€ Silver zone - 100€ Gold zone - 120€ Black VIP - 140€ Royal VIP zone - 150€
Dostava karata na željenu adresu u Beogradu. Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa. Mogućnost plaćanja iz inostranstva.
Muzika
Pripremite se za čaroban doček Nove godine i muzičko scensku čaroliju koju će prirediti sjajna muzička ekipa - Zorana Mićanović, Deni Boneštaj, Anđela Tasić, Marko Pop i Nina Bulješević!
Dobro poznati po svojim energičnim, uvek do poslednjeg mesta popunjenim nastupima, moćnim vokalima i bogatom repertoaru, povešće vas na muzičko putovanje puno emocija, najvećih hitova i nezaboravnih trenutaka, uz atmosferu koja će se dugo pamtiti i prepričavati.
Piće
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
Svečana novogodišnja večera - set meni: Predjelo - Užička pršuta - Kraški vrat - Dimljena pečenica - Budimska kobasica - Sremski kulen - Kasino šunka - Gauda - Rolat od ajvara sa nadevom od milerama i praške šunke - Paprika u pavlaci
Salate - Srpska salata/Sezonska salata (salata od paradajza, krastavaca, crnog luka i ljute papričice) - Vitaminska salata (salata od sveže šargarepe, crvenog kupusa, puterice i celera sa dresingom od limunovog soka i maslinovog ulja) - Ruska salata (salata sa šunkom, povrćem, kiselim krastavčićima, majonezom i pavlakom) - Marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju - Urnebes - Pita sa pečurkama - Pita sa sirom - Pita sa zeljem - Projice sa kajmakom
Glavno jelo - Cardinal piletina (pileći file u krem sosu od njeguškog pršuta i belog vina) - Azzaro grill (gurmanski uštipci sa kačkavaljem i šunkom, kobasice, ćevapi, pileći file, pileći batak)
Prilog - Aromatični rižoto - Pekarski krompir
Selekcija svežeg hleba i peciva (sveže toplo pecivo iz pekare našeg restorana) - Domaće lepinje - Integralno pecivo sa kimom - Raženi hleb sa semenkama suncokreta i bundeve
Za vas služimo jela pripremljena u kuhinjama naših restorana, prepoznatljivim po pečenju spremljenom na tradicionalan način pod sačem, kao i roštiljskom mesu visokog kvaliteta sa domaćih farmi, koje se priprema na roštilju na ćumur i tako postiže najbolju aromu i zadržava sočan ukus. U sklopu svakog restorana se nalazi kuhinja i pekara iz koje služimo sveže i vruće pecivo.