Na obali Ade Ciganlije, među svetlima i odsjajem jezera, sprema se novogodišnja noć za pamćenje. Azzaro Green Club najavljuje doček Nove godine 2026 u znaku elegancije, muzike i prazničnog glamura - uz atmosferu koja spaja luksuz i duh prirode.
Elegantna sala, topla rasveta i pogled na mirnu površinu jezera stvaraju savršen ambijent za gala proslavu. Profesionalno ozvučenje i scenska rasveta doprineće potpunom muzičkom doživljaju, dok će bogata dekoracija i pažljivo osmišljeni detalji upotpuniti praznični ugođaj.
Tokom večeri gosti će uživati u All Inclusive aranžmanu, koji podrazumeva neograničenu konzumaciju domaćih i stranih pića, kao i raskošnu večeru pripremljenu od strane vrhunskih kuvara. Specijaliteti modernog i tradicionalnog ukusa, pažljivo servirani u prazničnom duhu, biće pravi gastronomski užitak.
Iako okružen zelenilom, Azzaro Green Club je lako dostupan iz svih delova Beograda. Gostima je obezbeđen veliki parking, što čini dolazak jednostavnim i ugodnim.
Nova godina 2026 u Azzaro Green Clubu biće veče koje spaja muziku, eleganciju i osećaj slobode - trenutak kada se svaka nota pretvara u uspomenu, a svaka pesma u osmeh koji traje do svitanja.
*Napomena: Orijentaciona mapa prostora. U skladu sa novogodišnjom postavkom sale, moguća su manja odstupanja u rasporedu stolova.
Cena
Cena po osobi se kreće od 60€ do 120€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali (videti na mapi sedenja) i uključuje elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru na bazi set menija i All Inclusive ponudu pića tokom cele večeri.
Green zone - 60€ Blue zone - 70€ Red zone - 80€ Bronze zone - 90€ Silver zone - 100€ Gold zone - 120€
Dostava karata na željenu adresu u Beogradu. Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa. Mogućnost plaćanja iz inostranstva.
Muzika
Dočekajte 2026. godinu uz spektakularan muzički program koji će obeležiti pet izuzetnih izvođača - Zorana Mićanović, Deni Boneštaj, Anđela Tasić, Marko Pop i Nina Bulješević. Njihova zajednička energija, snažni vokali i scenska prisutnost garantuju veče ispunjeno emocijom, muzikom i sjajnim raspoloženjem.
Publiku očekuje pravi muzički spektakl, od balada koje bude emocije, do hitova koji podižu na noge. Uz savršeno ozvučenje, svetlosne efekte i prazničnu atmosferu, ova novogodišnja noć biće upamćena kao večе vrhunskog provoda i dobrog raspoloženja.
Ove godine vas očekuje proslava koja prevazilazi očekivanja, jer kada se ovakva muzička postava okupi na istoj sceni, jedno je sigurno, Nova godina 2026. počeće uz pesmu i emociju koje se ne zaboravljaju!
Piće
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
Svečana novogodišnja večera - set meni: Predjelo - Užička pršuta - Kraški vrat - Dimljena pečenica - Budimska kobasica - Sremski kulen - Kasino šunka - Gauda - Rolat od ajvara sa nadevom od milerama i praške šunke - Paprika u pavlaci
Salate - Srpska salata/Sezonska salata (salata od paradajza, krastavaca, crnog luka i ljute papričice) - Vitaminska salata (salata od sveže šargarepe, crvenog kupusa, puterice i celera sa dresingom od limunovog soka i maslinovog ulja) - Ruska salata (salata sa šunkom, povrćem, kiselim krastavčićima, majonezom i pavlakom) - Marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju - Urnebes - Pita sa pečurkama - Pita sa sirom - Pita sa zeljem - Projice sa kajmakom
Glavno jelo - Cardinal piletina (pileći file u krem sosu od njeguškog pršuta i belog vina) - Azzaro grill (gurmanski uštipci sa kačkavaljem i šunkom, kobasice, ćevapi, pileći file, pileći batak)
Prilog - Aromatični rižoto - Pekarski krompir
Selekcija svežeg hleba i peciva (sveže toplo pecivo iz pekare našeg restorana) - Domaće lepinje - Integralno pecivo sa kimom - Raženi hleb sa semenkama suncokreta i bundeve
Za vas služimo jela pripremljena u kuhinjama naših restorana, prepoznatljivim po pečenju spremljenom na tradicionalan način pod sačem, kao i roštiljskom mesu visokog kvaliteta sa domaćih farmi, koje se priprema na roštilju na ćumur i tako postiže najbolju aromu i zadržava sočan ukus. U sklopu svakog restorana se nalazi kuhinja i pekara iz koje služimo sveže i vruće pecivo.