Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu

Aranžmani za Novu godinu - Zlatibor, Srbija

Doček Nove godine u Hotelu Mona Zlatibor - Novogodišnji aranžmani
Lokacija: centar Zlatibora, 150 m od jezera - Karakteristike: dobra lokacija, odličan wellness program. - Sadržaj: 201 ležaj u dvokrevetnim sobama, studijima i apartmanima, recepcija, dva restorana, zatvorena letnja bašta, kongresna sala, wellnes centar 700 m2 - zatvoren bazen, hiromasažna kada, saune, salon za masažu, fitness centar. - Smeštaj: - DBL - dva odvojena ležaja (mogućnost spajanja), TV, sef, mini bar, telefon, internet konekcija,...
Doček Nove godine 2018. Zlatibor - Dunav Turist odmaralište - Novogodišnji aranžmani
Odmaralište Dunav smešteno je u samom srcu Zlatibora okruženo borovom šumom. Ispred odmarališta je savremeni tržni centar sa buticima, kafićima i diskotekama. - Odmaralište pruža usluge u rangu hotela sa četiri zvezdice - ima 24 sobe (telefon, IPTV, bežični internet), 7 apartmana, wellness i fitness centar, kongresnu salu sa 150 mesta, konferencijsku salu sa 16 mesta, aperitiv bar, bilijar salu, internet kafe, dečju igraonicu, hol za odmor...
Doček Nove godine 2019 Zlatibor, Srbija - Novogodišnji aranžmani Zlatibor
Zlatobor već decenijama predstavlja možda i najomiljeniju destinaciju za novogodišnji aranžman kako stanovnika Srbije, tako i stranaca koji žele da posete našu zemlju. Ova planina možda ne može da se takmiči po visini, sa ostalim planinama u Srbiji, ali po lepoti svakako da može.
Doček Nove godine na Zlatiboru nudi bogat program kako u smeštajnim kapacitetima i svakom hotelu ponaosob, tako i na glavnmom trgu u mestu koji se zove Kraljevski trg i nalazi se pored jezera. U oraganizaciji turističke organizacije i opštine Čajetina, godinama unazad se organizovano proslavlja Nova godina i to na otvorenoj pozornici pored jezera. Veliki broj turista se okupi i uz odličnu muziku i čašu kuvane rakije ili kuvanog vina dodatno zagreva već uzavrelu atmosferu. Svake godine neki od najpoznatijih srpskih pop pevača ili pevača narodne muzike uveseljava prisutne, a u ponoć sledi odbrojavanje i veliki vatromet koji boji nebo, a dodatni utisak se stvara kada se svetlost u raznim bojama preliva na površini jezera.
Novogodišnji aranžman na Zlatiboru možete da obogatite i obilascima obližnjih atrakcija, kao što su Mokra Gora, vodopad u Gostilju ili Stopića pećine, a ono što nikako ne treba da propustite jeste Etno selo Sirogojno.
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti