Aranžmani za Novu godinu - Zlatibor, Srbija

Doček Nove godine 2022 Zlatibor, Srbija - Novogodišnji aranžmani Zlatibor
Zlatobor već decenijama predstavlja možda i najomiljeniju destinaciju za novogodišnji aranžman kako stanovnika Srbije, tako i stranaca koji žele da posete našu zemlju. Ova planina možda ne može da se takmiči po visini, sa ostalim planinama u Srbiji, ali po lepoti svakako da može.
Doček Nove godine na Zlatiboru nudi bogat program kako u smeštajnim kapacitetima i svakom hotelu ponaosob, tako i na glavnmom trgu u mestu koji se zove Kraljevski trg i nalazi se pored jezera. U oraganizaciji turističke organizacije i opštine Čajetina, godinama unazad se organizovano proslavlja Nova godina i to na otvorenoj pozornici pored jezera. Veliki broj turista se okupi i uz odličnu muziku i čašu kuvane rakije ili kuvanog vina dodatno zagreva već uzavrelu atmosferu. Svake godine neki od najpoznatijih srpskih pop pevača ili pevača narodne muzike uveseljava prisutne, a u ponoć sledi odbrojavanje i veliki vatromet koji boji nebo, a dodatni utisak se stvara kada se svetlost u raznim bojama preliva na površini jezera.
Novogodišnji aranžman na Zlatiboru možete da obogatite i obilascima obližnjih atrakcija, kao što su Mokra Gora, vodopad u Gostilju ili Stopića pećine, a ono što nikako ne treba da propustite jeste Etno selo Sirogojno.