prethodna
Doček Nove godine. - Venecija
Doček Nove godine. - Venecija
Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Nova godina 2018. - Venecija - 5 dana / 2 noći , bus

Nova godina 2018. - Venecija - 5 dana / 2 noći , bus - Novogodišnji aranžmani
broj osoba cenasmeštaj vrsta usluge prevoz
Venecija - 5 dana / 2 noći , bus

Termin:
30.12.2017. – 03.01.2018.
Program putovanja:
1. dan - Beograd - Trst
Sastanak grupe u 21:30 h kod Kombank Arene, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića. Polazak autobusa u 22:00 h. Vožnja autobusa kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima. Noćna vožnja.
2. dan - Trst - Mirano
Jutarnji dolazak u Trst. Panoramski obilazak grada; Piazza Unita d’Italia, najveći gradski trg, smešten uz more, okružen velelepnim palatama. Nastavak putovanja do poznatog tržnog centara Palmanova. Slobodno vreme za šoping. U poslepodnevnim časovima polazak za Mirano,malo tipično italijansko mesto, udaljeno od Venecije oko 20 km. Smeštaj u hotel. U večernjim časovima polazak za Veneciju na doček Nove godine. Po dolasku u luku Punta Sabioni ukrcavanje na brod. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. Doček Nove godine na trgu u Venecji. U ranim jutarnjim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni. Povratak u hotel. Noćenje..
3. dan - Mirano - Verona - Padova - Mirano
Doručak. Slobodan dan za odmor i individualne aktivnosti. U podnevnim časovima mogućnost organzovanja fakultativnog obilaska Verone – grada Romea i Julije. Po dolasku obilazak grada: Trg Bra, amfiteatar „Arena“, Julijina kuća... Nakon obilaska Verone, obilazak do Padove, grada u kome su živeli umetnici poput Đota i Donatela. Nakon obilaska slobodno vreme. U kasnim poslepodnevnim časovima povratak u Mirano. Noćenje.
4. dan - Mirano - Venecija - Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni obilazak do Venecije. Dolazak u luku Punta Sabioni. Vožnja brodom do Venecije. Obilazak grada: Most Uzdaha, Duždeva palata (nije predvidjen grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, crkva Santa Marija della Salute, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj Kampanile, most Rialto. Slobodno vreme. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja
5.dan - Beograd
Dolazak u Beograd u ranim jutranjim satima.

Cena aranžmana uključuje:
- Prevoz turističkim autobusom na relaciji prema programu
- 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/2+1 sobama u hotelu 4* u Miranu
- obilaske prema programu putovanja
- usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
- troškove organizacije putovanja.

Cena aranžmana ne uključuje:
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje(izdaje se u agenciji)
- Fakultativne izlete
- Potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike
- Individualne troškove

Cene fakultativnih izleta po osobi:
Cene fakultativnih izleta po osobi (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika)
brodić do Venecije - 20 € (novogodišnja noć) za odlazak na doček na trgu u Veneciji
brodić do Venecije - 20 €
Verona i Padova - 20 €
Napomena - Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Popusti i doplate:
Doplata za 1/1 sobu - 40% od cene aranžmana
- deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
- deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

Uslovi i način plaćanja:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa Beograd banke na dan uplate.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
-.kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Dina card, Master card, American Express i Maestro) do 6 meseci bez kamate
- uplatom preko računa
- čekovima građana na rate bez kamate do 31.03.2018.

Opis hotela:
Hotel Venice Palace 4*
Hotel se nalazi u mestu Mirano, u blizini Venecije. Ispred samog hotela se nalazi autobuska stanica, koja povezuje hotel sa okolinom (Venecija, Padova, tržni centar).Hotel poseduje restoran, bar, baštu.Sve sobe imaju klimu, SAT TV. Doručak kontinentalni-švedski sto

Transferi iz drugih mesta: (moraju se najaviti prilikom rezervacije aranžmana)
Novi Sad - 15 eur (povratni transfer)
Postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Zagreb do graničnog prelaza Batrovci (granica sa Hrvatskom)

Važne napomene:
- Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno u cenu.
- Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, deca do 2 godine nemaju pomoćni ležaj, imaju ishranu u hotelu. Krevetac za bebe je raspoloživ u većini hotela i zahtev za dobijanje istog podnosi se na recepciji.
- Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana. U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja - izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
- Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 14h prvog dana a napuštanje soba poslednjeg dana do 12h.
- Cenovnik je rađen po lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela i sastavni je deo programa putovanja. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Kvantitet i izbor hrane zavise od kategorije odabranog hotela.
- Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi i slično).
- Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
- Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja EU, zemalja u tranzitu ili u van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
Organizator putovanja osiguran je Polisom osiguranja od odgovornosti broj 13-56729 od 01.06.2013. god. na iznos od 8.889.176,00 rsd osiguravajuće kompanije „Uniqa iz Beograda ul Milutina Milankovića, br. 134G. i Polisom osiguranja potraživanja - jemstva. polisu osiguranja br. 6-56729, od 01.06.2013 god. na iznos od 1.111.147,00 rsd osiguravajuće kompanije „Uniqa iz Beograda ul Milutina Milankovića, br. 134G.
- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje, u skladu sa opštim uslovima putovanja.

Minimalni broj putnika za realizaciju ovog programa je 40.
Agencija zadrzava pravo otkazivanja aranzmana 7 dana pred put usled nedovoljnog broja putnika!
* za sve informacije pozovite se na www.nova-godina.co.rs
+381 11 2401 413
+381 11 3442 218
Mileševska 51, Beograd

Poslovnice:
Doktora Pantića 114, Valjevo
+381 14 244 713
+381 14 246 146
,
Beograd,
Srbija (RS)