Aranžmani za Novu godinu - Venecija, Italija

Doček Nove godine 2022 Venecija, Italija - Novogodišnji aranžmani Venecija
Doček Nove godine u Veneciji, već godinama predstavlja jednu od destinacija broj jedan kada su srpski turisti u pitanju. Ovaj romantični grad, pun prelepih mostova, ostrva i crkava, predstavlja jednu potpuno drugačiju sredinu od onih na koje su stanovnici kontinentalih regija navikli.

Novogodišnji aranžman u Veneciji može da bude odlična prilika da se dobro zabavite i uživate u s jedne strane karnevalskoj, a s druge, romantičnoj atmosferi. Prelepe ulice i trgovi ovog vremešnog grada, potpuno će vas vratiti u neka davna vremena, a vožnja gondolom će učiniti kao da ste deo nekog filmskog projekta. Venecija, okupana svetlošću na hiljade lampiona i ukrasa, tokom novogodišnjih praznika deluje čarobno.
Ako još uvek oklevate, preporučujemo vam da što pre rezervišete vaš novogodišnji aranžman u Veneciju, jer ranim bukingom ostvarujete dodatne popuste, a i imate priliku da izaberete ono što vam najviše odgovara.

Glavno gradsko dešavanje za doček Nove godine u Veneciji je na Trgu Svetog Marka. Na ovoj lokaciji prisutni mogu da uživaju u dobroj muzici, a kada otkuca ponoć, nastupa takozvani “kolektivni poljubac”, gde na hiljade parova iz celog sveta spaja svoje usne i uživa u romantičnom ulasku u Novu godinu. Nekoliko momenata posle, kreće i veliki vatromet iznad Venecije, koji se oslikava na vodi i pruža fascinantan doživljaj.
A ako više preferirate doček Nove godine u nekom restoranskom ambijentu, Venecija je pravo mesto za takav provod. Uz šampanjac, muziku i morske plodove, moći ćete da uplovite u Novu 2022. godinu, u nekom od romantičnih restoran na obali Jadranskog mora.