Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti

Aranžmani za Novu godinu - Venecija, Italija

Doček Nove godine - Kolmar i Strazbur - Novogodišnji aranžmani
Kolmar se nalazi u istočnoj Francuskoj, u pokrajini Alzas i čuvena vinska prestonica ovog regiona. Stari i očuvani srednjevekovni centar grada, predstavlja glavnu atrakciju i upravo on daje izuzetnu atmosferu koja privlači brojne turiste željne istraživanja novih mesta van ustaljenih turističkih trasa. U starim drvenim građevinama smeštene su crkve, prodavnice, suvenirnice, kafei i sl. - Strasbur se nalazi u pokrajini Alzas, na reci Rajni. U...
Doček Nove godine u Veneciji - Novogodišnji aranžmani
1. dan / petak: Beograd - Polazak iz Beograda oko 20:00h sa Lastine autobuske stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji. - 2. dan / subota: Trst - Outlet Palmanova - Lido Di Jesolo - Venecija - Lido Di Jesolo - Jutarnji dolazak u Trst. Panoramski obilazak grada. Prepodnevni dolazak u tržni centar u blizini mesta Palmanova (www.palmanovaoutlet.it). Slobodno...
Doček Nove godine. - Venecija - Novogodišnji aranžmani
1.dan 29.12.2018. - Beograd Polazak oko 20:00 časova sa sa perona glavne autobuske stanice (BAS -a), ulaz iz Karađorđeve ulice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna voţnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji. - 2. dan 30.12.2018. - Trst - Outlet Palmanova - Koneljano Jutarnji dolazak u Trst. Panoramski obilazak grada. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.Nastavak putovanja ka Outletu Palmanova...
Španija - Francuska - Italija - doček Nove godine - Novogodišnji aranžmani
Polazak oko 17:00 časova sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa).
Nova godina 2018. - Venecija - 5 dana / 2 noći , bus - Novogodišnji aranžmani
Sastanak grupe u 21:30 h kod Kombank Arene, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića. Polazak autobusa u 22:00 h. Vožnja autobusa kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima. Noćna vožnja. - 2. dan - Trst - Mirano - Jutarnji dolazak u Trst. Panoramski obilazak grada; Piazza Unita d’Italia, najveći gradski trg, smešten uz more, okružen velelepnim palatama. Nastavak putovanja do poznatog tržnog centara Palmanova. Slobodno vreme za šoping. U...
Doček Nove godine 2020 Venecija, Italija - Novogodišnji aranžmani Venecija
Doček Nove godine u Veneciji, već godinama predstavlja jednu od destinacija broj jedan kada su srpski turisti u pitanju. Ovaj romantični grad, pun prelepih mostova, ostrva i crkava, predstavlja jednu potpuno drugačiju sredinu od onih na koje su stanovnici kontinentalih regija navikli.

Novogodišnji aranžman u Veneciji može da bude odlična prilika da se dobro zabavite i uživate u s jedne strane karnevalskoj, a s druge, romantičnoj atmosferi. Prelepe ulice i trgovi ovog vremešnog grada, potpuno će vas vratiti u neka davna vremena, a vožnja gondolom će učiniti kao da ste deo nekog filmskog projekta. Venecija, okupana svetlošću na hiljade lampiona i ukrasa, tokom novogodišnjih praznika deluje čarobno.
Ako još uvek oklevate, preporučujemo vam da što pre rezervišete vaš novogodišnji aranžman u Veneciju, jer ranim bukingom ostvarujete dodatne popuste, a i imate priliku da izaberete ono što vam najviše odgovara.

Glavno gradsko dešavanje za doček Nove godine u Veneciji je na Trgu Svetog Marka. Na ovoj lokaciji prisutni mogu da uživaju u dobroj muzici, a kada otkuca ponoć, nastupa takozvani “kolektivni poljubac”, gde na hiljade parova iz celog sveta spaja svoje usne i uživa u romantičnom ulasku u Novu godinu. Nekoliko momenata posle, kreće i veliki vatromet iznad Venecije, koji se oslikava na vodi i pruža fascinantan doživljaj.
A ako više preferirate doček Nove godine u nekom restoranskom ambijentu, Venecija je pravo mesto za takav provod. Uz šampanjac, muziku i morske plodove, moći ćete da uplovite u Novu 2020. godinu, u nekom od romantičnih restoran na obali Jadranskog mora.
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu