sledeća
Toskana - Doček Nove godine
Toskana - Doček Nove godine
Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Doček Nove godina u Toskani, 6 dana

Doček Nove godina u Toskani, 6 dana - Novogodišnji aranžmani
Nova godina 2017. - Toskana, 6 dana
Nova godina 2017. - Toskana, 6 dana
Nova godina 2017. - Toskana, 6 dana
Nova godina 2017. - Toskana, 6 dana
Nova godina 2017. - Toskana, 6 dana
Nova godina 2017. - Toskana, 6 dana
Nova godina 2017. - Toskana, 6 dana
Nova godina 2017. - Toskana, 6 dana
Nova godina 2017. - Toskana, 6 dana
Nova godina 2017. - Toskana, 6 dana
Nova godina 2017. - Toskana, 6 dana
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Toskana doček Nove 2017
Autobusom 6 dana / 3 noćenja
Termin: 28.12.2016.-02.01.2017.
Toskana. regija centralne Italije sa Firencom kao najpoznatijim simbolom, čuvena je po svojim živopisnim pejzažima, bogatom kulturnom nasleđu i velikom uticaju na širenje renesansne kulture i umetnosti širom Evrope. Rodno je mesto italijanske renesanse. Toskana je bila stecište i inspiracija najznačajnijih umetnika: Petrarke, Dantea, Botičelija, Mikelanđela, Leonarda da Vinčija… Osim po kulturno - istorijskom nasleđu, Toskana je poznata i po kulinarstvu i vinogorju u kome uspevaju poznate sorte vina kao što je Chianti.

Program putovanja:
1.dan Beograd…

Sastanak putnika na parkingu preko puta Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu (buvljak), na uglu ulica Antifaštičke borbe i Juriija Gagarina u 17.30h. Polazak autobusa u 18.00h (za tačno vreme polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Noćna vožnja teritorijom Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2.dan...Piza - Montekatini Terme
Dolazak u Pizu u prepodnevnim satima. Po dolasku obilazak Piazze dei Miracoli: Katedrala, Krstionica, Campo Santo, Krivi toranj - zvonik Katedrale… Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Montekatini. Dolazak u Montekatini, jednu od najlepših banja Italije. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
3.dan Montekatini - Siena - San Điminjano - Montekatini
Doručak. Nakon doručka polazak na fakultativni izlet u San Gimignano i Sienu... San Gimignano - mali srednjovekovni grad, sa dobro očuvanim gradskim ambijentom iz XIII i XIV veka. Po dolasku u San Gimignano razgledanje grada i nakon toga slobodno vreme sve do polaska prema Sieni. Po dolasku u Sienu razgledanje grada: Crkva San Domenico, Piazza Salimbeni, Katedrala iz XII veka, šetnja kroz čuvene sienske kontrade... U srcu Siene nalazi se jedan od najlepših trgova Italije, poznat po Paliu - festivalu sa konjskim trkama. Nakon razgledanja slobodno vreme sve do povratka u Montekatini. Noćenje.
4.dan Montekatini - Firenca - Montekatini - Doček Nove Godine U Firenci - Montekatini
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili fakultativni polazak u Firenzu, glavni grad regije Toskana i provincije Firenza, smešten na obali reke Arno. Za Italijane, ali i za čitav „zapadni svet“ Firenca ima ogroman istorijski, kulturni i umetnički značaj. Ovaj grad nazivaju kolevkom renesanse u njemu su živeli i stvarali mnogi umetnici XV i XVI veka: Bruneleski, Botičeli, Rafael, Leonardo, Mikelanđelo... Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Piazza Santa Maria Novella, crkva San Lorenzo, Kapele Mediči, katedrala Santa Maria del Fiore, Bruneleskijeva kupola, Ɖotov zvonik, Krstionica, Piazza Sinjoria, Galerija Uffici, Ponte Vecchio... Nakon obilaska slobodno vreme sve do povratka u Montekatini. Kraci odmor. Oko 21h polazak iz Montekatinija na doček Nove godine (fakultativno) u Firenci. Individualni Docek Nove 2017. godine. Slobodno vreme do 01h kada je predvidjen povratak za Montekatini. Noćenje.
5.dan Montekatini - Bolonja...
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i polazak ka regiji Emilia Romagna. Po dolasku u Bolonju, obilazak grada: crkva San Francesko, Neptunova fontana, Piazza Maggiore, Bazilika Sv. Petronija, Palazo Comunale, Palazo di Archiginasio - prvobitno sedište Bolonjskog univerziteta, Piazza Sv. Stefana... Slobodno vreme do polaska za Beograd. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju sa kraćim pauzama radi odmora.
6.dan...Beograd
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj putovanja.

U cenu putovanja je uračunato:
- prevoz turističkim autobusom ili mini-busom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji
- smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelima 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom u Montekatiniju, doručak - kontinentalni (samoposluživanje)
- razgledanje gradova prema programu
- vodič tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:
- obavezna boravisna taksa u Montekatiniju - oko 1.5€ po osobi i danu za hotel 3* (plaća se na recepciji hotela)
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- individualni troškovi
- fakultativni izleti
- ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.

Fakultativni izleti:
- San Ɖiminjano i Siena - 30€.
- Firenca - 25€
- Doček Nove godine u Firenci - 15€.

Način i uslovi plaćanja:
- Cena aranžmana je izražena u eur.
- Plaćanje dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje - gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

Smestaj:
Hotel Vila Rita 3*
, Montekatini Terme
Hotel Villa Rita ima 4 smeštajne jedinice, jedna pokraj druge. Par minuta šetnje hotel je udaljen od Banjskog parka sa lekovitim izvorima. Broj smeštajnih jedinica je 84. Sobe imaju TV, telefon, mini-bar, kupatilo. Doručak - kontinentalni (samoposluživanje).

Hotel Vila - Hotel Delizia 3*, www.hoteldeliziagenovese.it
Hotel Delizia je smešten u neposrednoj blizini glavnog trga Montekatiniji i banjskog parka sa lekovitim izvorima. Broj smeštajnih jedinica je 24. Sve sobe imaju TV, telefon i sopstveno kupatilo. Doručak - kontinentalni (samoposluživanje).

Hotel Concordia 3*, www.albergohotelconcordia.com
Hotel Concordia se nalazi pokraj banjskog parka sa lekovitim izvorima u mirnom delu Montekatinija. Sve sobe imaju TV, telefon, mini bar i sopstveno kupatilo. Doručak - kontinentalni (samoposluživanje).

Važne i opšte napomene:
- Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
- Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
- Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi travel.
- Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Italije.
- Za realizaciju fakultativnih izleta potreban je minimum od 40 putnika da bi se isti realizovali. U slučaju manjeg broja putnika, moguće je realizovati fakultativni izlet uz korekciju cene izleta.
- U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
- Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
- Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza - “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
- Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
- Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
* za sve informacije pozovite se na www.nova-godina.co.rs
+381 11 322 3300
+381 11 3340 888
+381 11 3224 198
+381 11 4053 053
Kosovska 10, Beograd

Poslovnica Vračar
Beogradska 45, 11000 Beograd
+381 11 414 66 44
belvitravelcentar@belvi.rs

Poslovnica Novi Beogrd - naselje Belville
Jurija Gagarina 12b, 11070 Beograd
+381 11 6302 066
+381 11 6302 067
belvitravelnbg@belvi.rs

Poslovnica Novi Sad
Železnička 10, 21000 Novi Sad
+381 21 300 8453
+381 21 300 8454
belvitravelns@belvi.rs

Poslovnica Vršac
Ivana Milutinovića 46, 26300 Vršac
+381 13 835 715
belvitravelvrsac@belvi.rs

Direkcija
Kosovska 17, 11000 Beograd
+381 11 334 1807
+381 11 405 2855
+381 11 334 1839
belvitravel@belvi.rs

,
Beograd,
Srbija (RS)