Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti

Aranžmani za Novu godinu - Stara planina, Srbija

Doček Nove godine 2020 Stara planina, Srbija - Novogodišnji aranžmani Stara planina
Stara planina predstavlja veliko prirodno bogatstvo Srbije i nalazi se u jugoistočnom delu zemlje. Predstavlja omiljenu destinaciju turista, posebno tokom zimskih meseci.

Ukoliko ste raspoloženi za novogodišnji aranžman koji će biti pun mira i relaksacije, onda je Stara planina pravo mesto za vas. Za doček Nove godine na Staroj planini obično se odlučuju mladi iz cele Srbije, ali i stranci, koji žele da upoznaju ovaj deo Srbije i uživaju u zimskim čarolijama koje nudi ova prelepa planina.
Doček Nove godine na Staroj planini obično se svodi na dočeke u hotelskom smeštaju, gde se priprama velika žurka koja podrazumeva bogatu novogodišnju trpezu, odličnu muziku i ludu zabavu do ranih jutarnjih sati. Kada je novogodišnja trpeza u pitanju, ona se svodi na specijalitete iz lokalnog podneblja, tako da ovde možete da probate fantastičnu jagnjetinu i prasetinu, ali i paprike punjene sirom, gibanicu i ajvar. Hoteli su odlično opremljeni, tako da vas na Staroj planinai očekuje bogat wellness program.
Novogodišnji aranžman na Staroj planini obično podrazumeva i skijanje, jer ova planina ima odlično uređene staze kao i škole za skijanje i instruktore koji vode računa o vama.
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac