Aranžmani za Novu godinu - Stara planina, Srbija

Doček Nove godine 2022 Stara planina, Srbija - Novogodišnji aranžmani Stara planina
Stara planina predstavlja veliko prirodno bogatstvo Srbije i nalazi se u jugoistočnom delu zemlje. Predstavlja omiljenu destinaciju turista, posebno tokom zimskih meseci.

Ukoliko ste raspoloženi za novogodišnji aranžman koji će biti pun mira i relaksacije, onda je Stara planina pravo mesto za vas. Za doček Nove godine na Staroj planini obično se odlučuju mladi iz cele Srbije, ali i stranci, koji žele da upoznaju ovaj deo Srbije i uživaju u zimskim čarolijama koje nudi ova prelepa planina.
Doček Nove godine na Staroj planini obično se svodi na dočeke u hotelskom smeštaju, gde se priprama velika žurka koja podrazumeva bogatu novogodišnju trpezu, odličnu muziku i ludu zabavu do ranih jutarnjih sati. Kada je novogodišnja trpeza u pitanju, ona se svodi na specijalitete iz lokalnog podneblja, tako da ovde možete da probate fantastičnu jagnjetinu i prasetinu, ali i paprike punjene sirom, gibanicu i ajvar. Hoteli su odlično opremljeni, tako da vas na Staroj planinai očekuje bogat wellness program.
Novogodišnji aranžman na Staroj planini obično podrazumeva i skijanje, jer ova planina ima odlično uređene staze kao i škole za skijanje i instruktore koji vode računa o vama.