Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu

Aranžmani za Novu godinu - Rim, Italija

Doček 2017. - Rim - Novogodišnji aranžmani
Dolazak u Rim u popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. U poslepodnevnim časovima Fakultativni obilazak Rima (obilazak se izvodi pešaka I traje oko 3h) u pratnji lokalnog vodiča na srpskom Jeziku (odlazak Metroom do grada): Crkva Santa Marija, Crkva Svetog Petra u lancima, Koloseum, Forum, Kapitol, Piazza Venezia, Via del Corso, Panteon, fontana Di Trevi, Španski trg... Slobodno vreme za kraću individualnu šetnju. U večernjim časovima povratak...
Doček Nove godine u Rimu - Novogodišnji aranžmani
1. dan / četvrtak: Beograd - Polazak iz Beograda oko 16:00h sa Lastine autobuske stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Rimu. - 2. dan / petak: Rim - Dolazak u Rim u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje Rima - grada starog dvadeset osam vekova: Termini, Koloseum, Trg Venecija sa Trajanovim forumom, Palata Venecija, ostrvo Tiberina, vatikanske zidine,...
Sicilija - Rim - Napulj - doček Nove godine, 10 dana, 5 noćenja - Novogodišnji aranžmani
Dolazak u Rim u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje Rima - grada starog 28 vekova: Termini, Koloseum, Trg Venecija sa Trajanovim forumom, Palata Venecija, ostrvo Tiberina, vatikanske zidine, bazilika Sv. Petra, Trastevere (boemska četvrt)... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnostil. Noćenje. - 3. dan 29.12.2016. Rim-Vatikan - Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost...
Rim 6 dana - Doček Nove godine - Novogodišnji aranžmani
Polazak oko 16:00 časova sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Rimu. - 2. dan 30.12.2017. Rim - Dolazak u Rim u podnevnim časovima.
Doček Nove godine 2019 Rim, Italija - Novogodišnji aranžmani Rim
Rim kao evropska metropola, predstavlja jednu od najpoželjnijih destinacija kada je doček Nove godine u pitanju. Ovaj grad romantike posetiocima nudi brojne načine kako da se zabave u najluđoj noći. Ne treba zaboraviti da je Rim grad kontrasta, tako da se u njemu podjednako dobro mogu zabaviti i bogati i oni koji to nisu. Zato vam preporučujemo da na vreme odaberete odgovarajući novogodišnji aranžman za Rim, imajući u vidu veliku ponudu, ali isto tako i ogromno interesovanje za ovom evropskom metropolom.
Doček Nove godine 2019 Rim, Italija - Novogodišnji aranžmani Rim

Bilo da se odlučite da doček Nove godine u Rimu provedete na Trgu Pjaca del Popolo, koji je u novogodišnjoj noći najposećeniji, ili možda na Pjaca Navona, zagarantovan vam je odličan provod. Uz zvuke rok i klasične muzike, veličanstven vatromet i veliku ponudu hrane i pića, moći ćete da uživate u svom predivnom novogodišnjem putovanju u Rimu. Zato vam preporučujemo da što pre rezervišete svoj novogodišnji aranžman za Rim, jer ranom rezervacijom možete da ostvarite značajne popuste.
Doček Nove godine 2019 Rim, Italija - Novogodišnji aranžmani Rim

Za vernike katoličke veroispovesti iz celog sveta, Rim, odnosno Vatikan, nudi nešto posebno: doček Nove godine na Trgu svetog Petra, gde ćete imati priliku da vidite i čujete papu Franju. Mnogi turisti su se složili da je Rim najlepši tokom novogodišnjih praznika, a ova poseta Rimu može da vam posluži da obiđete i najmonumentalnije građevine iz ranih perioda rimske civilizacije, kao što su Koloseum i Panteon. Ukoliko se odlučite da posetite Vatikan, obavezno svratite u Sikstinsku kapelu, remek-delo renesasnog perioda. I za kraj, nikako ne propustite da uživate u italijanskim specijalitetima i čarima novogodišnje italijanske trpeze, gde će se neizbežno naći svinjsko pečenje i sočivo, kao simbol dobrog zdravlja, sreće, radosti i uspeha.
Doček Nove godine 2019 Rim, Italija - Novogodišnji aranžmani Rim
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti