Aranžmani za Novu godinu - Rim, Italija

Doček Nove godine 2022 Rim, Italija - Novogodišnji aranžmani Rim
Rim kao evropska metropola, predstavlja jednu od najpoželjnijih destinacija kada je doček Nove godine u pitanju. Ovaj grad romantike posetiocima nudi brojne načine kako da se zabave u najluđoj noći. Ne treba zaboraviti da je Rim grad kontrasta, tako da se u njemu podjednako dobro mogu zabaviti i bogati i oni koji to nisu. Zato vam preporučujemo da na vreme odaberete odgovarajući novogodišnji aranžman za Rim, imajući u vidu veliku ponudu, ali isto tako i ogromno interesovanje za ovom evropskom metropolom.
Bilo da se odlučite da doček Nove godine u Rimu provedete na Trgu Pjaca del Popolo, koji je u novogodišnjoj noći najposećeniji, ili možda na Pjaca Navona, zagarantovan vam je odličan provod. Uz zvuke rok i klasične muzike, veličanstven vatromet i veliku ponudu hrane i pića, moći ćete da uživate u svom predivnom novogodišnjem putovanju u Rimu. Zato vam preporučujemo da što pre rezervišete svoj novogodišnji aranžman za Rim, jer ranom rezervacijom možete da ostvarite značajne popuste.
Za vernike katoličke veroispovesti iz celog sveta, Rim, odnosno Vatikan, nudi nešto posebno: doček Nove godine na Trgu svetog Petra, gde ćete imati priliku da vidite i čujete papu Franju. Mnogi turisti su se složili da je Rim najlepši tokom novogodišnjih praznika, a ova poseta Rimu može da vam posluži da obiđete i najmonumentalnije građevine iz ranih perioda rimske civilizacije, kao što su Koloseum i Panteon. Ukoliko se odlučite da posetite Vatikan, obavezno svratite u Sikstinsku kapelu, remek-delo renesasnog perioda. I za kraj, nikako ne propustite da uživate u italijanskim specijalitetima i čarima novogodišnje italijanske trpeze, gde će se neizbežno naći svinjsko pečenje i sočivo, kao simbol dobrog zdravlja, sreće, radosti i uspeha.