Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene

Aranžmani za Novu godinu - Rim, Italija

Doček 2017. - Rim - Novogodišnji aranžmani
Dolazak u Rim u popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. U poslepodnevnim časovima Fakultativni obilazak Rima (obilazak se izvodi pešaka I traje oko 3h) u pratnji lokalnog vodiča na srpskom Jeziku (odlazak Metroom do grada): Crkva Santa Marija, Crkva Svetog Petra u lancima, Koloseum, Forum, Kapitol, Piazza Venezia, Via del Corso, Panteon, fontana Di Trevi, Španski trg... Slobodno vreme za kraću individualnu šetnju. U večernjim časovima povratak...
Doček Nove godine u Rimu - Novogodišnji aranžmani
1. dan / četvrtak: Beograd - Polazak iz Beograda oko 16:00h sa Lastine autobuske stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Rimu. - 2. dan / petak: Rim - Dolazak u Rim u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje Rima - grada starog dvadeset osam vekova: Termini, Koloseum, Trg Venecija sa Trajanovim forumom, Palata Venecija, ostrvo Tiberina, vatikanske zidine,...
Rim 6 dana - Doček Nove godine - Novogodišnji aranžmani
Polazak oko 15:00 časova sa BAS stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Rimu. - 2. dan 30.12.2018. Rim - Dolazak u Rim u podnevnim časovima.
Sicilija - Rim - Napulj - doček Nove godine, 10 dana, 5 noćenja - Novogodišnji aranžmani
Dolazak u Rim u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje Rima - grada starog 28 vekova: Termini, Koloseum, Trg Venecija sa Trajanovim forumom, Palata Venecija, ostrvo Tiberina, vatikanske zidine, bazilika Sv. Petra, Trastevere (boemska četvrt)... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnostil. Noćenje. - 3. dan 29.12.2016. Rim-Vatikan - Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost...
Nova godina 2019. - Rim - 4 dana, avionom - Novogodišnji aranžmani
1.dan. 29.12.2019. Beograd - Rim - Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre poletanja aviona, na šalteru broj 711. Čekiranje za let. Polazak aviona za Rim (vreme leta u tabeli). Doček i panoramsko razgledanje autobusom sa vodičem na srpskom jeziku. Transfer u hotel i smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje. - 2. dan. 30.12.2019. Rim - Tivoli - Rim - Doručak. Poludnevni fakultativni izlet u Tivoli i poseta fontanama kompleksa „Villa D’ Este“. U njoj...
Nova godina 2019. - Rim - 5 dana, avio - Novogodišnji aranžmani
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije u 05.00 sati. Poletanje za Rim u 07.00 sati (let JU 530). Dolazak na aerodrom ‘’Leonardo Da Vinči’’ pored Rima u 08.35 sati. Poludnevno panoramsko razgledanje grada: Koloseum, Rimski forum, Trg Venecija, Kampidoljo, Crkva Santa Marija Mađore, Trg Republike, Trg Barberini, tvrđava svetog Anđela i Crkva svetog Petra, Via Veneto, Vila Borgeze, Trg Barberini, „Bocca della Verita“...
Doček Nove godine 2020 Rim, Italija - Novogodišnji aranžmani Rim
Rim kao evropska metropola, predstavlja jednu od najpoželjnijih destinacija kada je doček Nove godine u pitanju. Ovaj grad romantike posetiocima nudi brojne načine kako da se zabave u najluđoj noći. Ne treba zaboraviti da je Rim grad kontrasta, tako da se u njemu podjednako dobro mogu zabaviti i bogati i oni koji to nisu. Zato vam preporučujemo da na vreme odaberete odgovarajući novogodišnji aranžman za Rim, imajući u vidu veliku ponudu, ali isto tako i ogromno interesovanje za ovom evropskom metropolom.
Bilo da se odlučite da doček Nove godine u Rimu provedete na Trgu Pjaca del Popolo, koji je u novogodišnjoj noći najposećeniji, ili možda na Pjaca Navona, zagarantovan vam je odličan provod. Uz zvuke rok i klasične muzike, veličanstven vatromet i veliku ponudu hrane i pića, moći ćete da uživate u svom predivnom novogodišnjem putovanju u Rimu. Zato vam preporučujemo da što pre rezervišete svoj novogodišnji aranžman za Rim, jer ranom rezervacijom možete da ostvarite značajne popuste.
Za vernike katoličke veroispovesti iz celog sveta, Rim, odnosno Vatikan, nudi nešto posebno: doček Nove godine na Trgu svetog Petra, gde ćete imati priliku da vidite i čujete papu Franju. Mnogi turisti su se složili da je Rim najlepši tokom novogodišnjih praznika, a ova poseta Rimu može da vam posluži da obiđete i najmonumentalnije građevine iz ranih perioda rimske civilizacije, kao što su Koloseum i Panteon. Ukoliko se odlučite da posetite Vatikan, obavezno svratite u Sikstinsku kapelu, remek-delo renesasnog perioda. I za kraj, nikako ne propustite da uživate u italijanskim specijalitetima i čarima novogodišnje italijanske trpeze, gde će se neizbežno naći svinjsko pečenje i sočivo, kao simbol dobrog zdravlja, sreće, radosti i uspeha.
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac