prethodna
Doček 2018. - Prag
Doček 2018. - Prag
sledeća
Prag - Doček Nove godine
Prag - Doček Nove godine
Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Nova godina 2017. - Prag, 6 dana

broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Zlatni Prag
Nova godina - 6 dana - autobusom
Bratislava - Karlove Vari - Dresden
Termin: 29.12.2016.-03.01.2017.
Zlatni Prag
Grad stotinu tonjeva, magični grad su samo neki od naziva Praga, glavnog grada Republike Češke. Grad na obali reke Vltave, na levoj obali se nalaze Hradčani i mala Strana, na desnoj Stari i Novi grad, simbol grada Karlov most, astronomski sat Orloj, su mali deo onoga što vam nudi Prag. Skoro u svakoj ulici se nalaze impozantne građevine koje vas mogu ostaviti bez daha - spomenici, dvorci, katedrale, a istorijsko jezgro Praga je proglašeno delom svetske kulturne baštine UNESCO. Prag je grad u kojem su živeli, radili i školovali se mnogi svetski arhitekti, pisci, glumci, a danas je šesti grad po posećenosti turista u Evropi, zašto je tako saznaćete ako se prošetate Zlatnom ulicom, obiđete najveći dvorac na svetu ili popijete čuveno češko pivo u nekoj od brojnih pivnica.

Program putovanja:
1.dan 29.12.2016. Beograd - Novi Sad...

Polazak autobusom sa parkinga preko puta Otvorenog tržnog centra (tzv. Buvljak) u 21.00h. Polazak iz Novog Sada u 22.00h (parking kod lokomotiva). Vožnja kroz Srbiju, Mađarsku i Slovačku sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora…
2.dan 30.12.2016....Bratislava - Prag
Dolazak u Bratislavu u jutarnjim satima. Po dolasku razgledanje grada šetnjom (obilazak centralnog dela Bratislave): Katedrala Sv. Martina, Hvezdoslavove najmesti, Narodno pozorište, Hlavni trg, Rolandova fontana, Gradska većnica… Slobodno vreme za šetnju romantičnim ulicama starog dela grada na obali Dunava. Nastavak puta prema Pragu. Dolazak u Prag, glavni grad Republike Češke, u poslepodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Nakon kraćeg odmora fakultativno upoznavanje grada sa pratiocem grupe. Mogućnost fakultativnog odlaska na večeru u nacionalni češki restoran. Individualan povratak u hotel. Noćenje.
3.dan 31.12.2016. Prag - Hradčani
Doručak. Nakon doručka, razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča. Obilazamo dvorac na Hradčanima sa monumentalnom katedralom Sv.Vida iz 10.veka sa kapelom Sv.Venceslava i grobnicom čeških kraljeva, staru Kraljevsku palatu, baziliku Sv.Đorđa, zatim nastavljamo razgledanje kroz Malostranske namjesti. Prelazimo Vltavu Karlovim mostom, Stara kula na mostu, spomenik Karlu IV i Karlovom ulicom dolazimo u Starometske namjesti na Starogradski trg sa astronomskim satom Orloj i Tinskom crkvom. Slobodno posle podne za individualne aktivnost ili fakultativno krstarenje brodom po Vltavi uz ručak i panoramsko razgledanje grada sa reke. Individualni Doček nove 2017. godine. Noćenje.
4.dan 01.01.2017. Prag - Karlove Vari
Doručak. Nakon doručka fakultativni izlet do Karlovih Vari. Obilazak i razgledanje Karlovih Vari, najpoznatijeg srednjoevropskog banjskog-turističkog mesta i jednog od najlepših gradova srednje Evrope. Obilazmo čuvene banjske lekovite izvore termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade...), Grand hotel Pupp, crkvu Sv.Marije Magdalene, rusku crkvu Sv.Petra i Pavla uz priču o čuvenim piscima, kompozitorima, istorijskim ličnostima koje su boravile u ovoj banji (Karlo IV, Gete, Mocart, Petar Veliki...), kao i većina holivudskih glumaca koji svake godine posećuje Karlove Vari povodom filmskog festivala. Uz to nećemo propustiti da probamo čuvenu Becherovku otkrivenu pre nešto više od 200 godina, karlovarske oblande, vodu sa lekovitih izvora... Povratak u Prag u popodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje.
5.dan 02.01.2017. Prag - Dresden
Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak na celodnevni izlet do Dresdena, grada na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Po dolasku razgledanje prelepog baroknog grada: ostaci nekadašnjih gradskih zidina, Avgustov most, rimokatolička Dvorska crkva, Rezidencijalna palata, Opera Zemper, palata Cvinger (u kojoj je 5 muzeja), palata Tašenberg, protestantska Bogorodičina crkva (Frauenkirche). Slobodno vreme. Povratak u Prag u kasnim popodnevnim satima. Noćenje.
6.dan 03.01.2017. Prag - Novi Sad - Beograd
Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i polazak za Srbiju. Vožnja kroz Češku, Slovačke, Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Novi Sad, Beograd u kasnim večernjim satima.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji
- smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom, doručak - buffet (samoposluživanje)
- razgledanje gradova prema programu sa stručnim vodičem
- vodič tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja.

Cena aranžmana ne obuhvata:
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- fakultativne izlete
- ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu
- cena aranžmana za sopstveni prevoz iznosi 145€ po osobi

Fakultativni izleti:
- Večera u nacionalnom restoranu - 10€
- Krstarenje Vltavom uz buffet ručak - 20€
- Karlove Vary - 25€
- Drezden - 30€
- Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika

Opis fakultativnih izleti:
- Večera u nacionalnom restoranu - tradicionalna večera u jednom od čeških nacionlanih restorana
- Krstarenje Vltavom uz buffet večeru - pogledajte Prag iz drugačijeg ugla, sa reke. Tokom vožnje u trajanju od 2 sata možete uživati u češkoj nacionalnoj hrani uz pratnju vodiča - pratioca i njegovu interpretaciju (Rudolfinum, Karlov most, Hradčani, Narodno pozorište...)
- Karlove Vari - jedna od najpoznatijih svetskih i najveća Češka banja. Osnovao ju je Karlo IV jošu 14. veku. Vremenom se razvijala da bi danas postala mesto prestiža gde se okupljaju najpoznatiji i najbogatiji ljudi na svetu. Tu se nalaze mnogobroji izvori koji se razlikuju kako po sastavu tako i po temperaturi.
- Drezden - glavni grad nemačke savezne države Saksonije, nalazi se u dolini reke Elbe, dvadesetak kilometara od granice sa Češkom. Drezden je četvrta po veličini urbana regija u Nemačkoj, posle Berlina, Hamburga i Kelna. Grad je čuven po svojim građevinama iz doba baroka.
- Minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se ostvarilo izvodjenje fakultativnih izleta, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije - ino partnera.

Način i uslovi plaćanja:
- Cena aranžmana je izražena u eur.
- Plaćanje dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje - gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

Važne i opšte napomene:
- Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
- Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Češke Republike.
- Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
- Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza - “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
- Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
- Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
- Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
* za sve informacije pozovite se na www.nova-godina.co.rs
+381 11 322 3300
+381 11 3340 888
+381 11 3224 198
+381 11 4053 053
Kosovska 10, Beograd

Poslovnica Vračar
Beogradska 45, 11000 Beograd
+381 11 414 66 44
belvitravelcentar@belvi.rs

Poslovnica Novi Beogrd - naselje Belville
Jurija Gagarina 12b, 11070 Beograd
+381 11 6302 066
+381 11 6302 067
belvitravelnbg@belvi.rs

Poslovnica Novi Sad
Železnička 10, 21000 Novi Sad
+381 21 300 8453
+381 21 300 8454
belvitravelns@belvi.rs

Poslovnica Vršac
Ivana Milutinovića 46, 26300 Vršac
+381 13 835 715
belvitravelvrsac@belvi.rs

Direkcija
Kosovska 17, 11000 Beograd
+381 11 334 1807
+381 11 405 2855
+381 11 334 1839
belvitravel@belvi.rs

,
Beograd,
Srbija (RS)