Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije

Aranžmani za Novu godinu - Prag, Češka

Doček 2018. - Prag - Novogodišnji aranžmani
1.Dan (29.12.petak): Beograd - Novi Sad - Subotica - Prag - Sastanak grupe u 18.30 h sa Parkinga Kombank Arene, južna strana, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića (ulaz sa autoputa). Predviđeno vreme polaska u 19.00 h. Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Mađarske, Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora - 2. Dan (30.12.subota): Prag - Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada – pešačka tura...
Doček Nove godine u Amsterdamu - Novogodišnji aranžmani
Program putovanja: - 1. dan / utorak: Beograd - Polazak iz Beograda oko 19:00h sa Lastine autobuske stanice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 20:00h (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Pragu. - 2. dan / sreda: Prag - Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku, obilazak grada: Hradčani - praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz...
Nova godina 2017. - Prag, 6 dana - Novogodišnji aranžmani
Polazak autobusom sa parkinga preko puta Otvorenog tržnog centra (tzv. Buvljak) u 21.00h. Polazak iz Novog Sada u 22.00h (parking kod lokomotiva). Vožnja kroz Srbiju, Mađarsku i Slovačku sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora… - 2.dan 30.12.2016....Bratislava - Prag - Dolazak u Bratislavu u jutarnjim satima. Po dolasku razgledanje grada šetnjom (obilazak centralnog dela Bratislave): Katedrala Sv. Martina, Hvezdoslavove...
Prag - Doček Nove godine - Novogodišnji aranžmani
Dan 1 (29.12.2018): Polazak autobusa sa Parkinga ispred muzeja istorije Jugoslavije (Kuća Cveća) u 16:00h. Upoznavanje u busu, euforija i dobra muzika... Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - Dan 2 (30.12.2018): Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Fakultativni obilazak grada: Starogradski...
Doček Nove godine 2020 Prag, Češka - Novogodišnji aranžmani Prag
Bilo da ste mladi ili malo stariji, imate malo novca ili možda malo više, bilo da ste romantik ili pristalica ludog noćnog provoda, doček Nove godine u Pragu može da bude pravi izbor za vas. Čak i ako u poslednjem trenutku odlučite da negde otputujete za doček Nove godine, znajte da postoji nekolicina destinacija u Evropi koje će vas uvek rado prihvatiti. Među njima je svakako i Prag.
Ovaj prelepi grad koji se nalazi u samom srcu Evrope, nudi razne vatijante kada je doček Nove godine u pitanju. Većina Pražana Novu godinu dočekuje u centru grada na Karlovom mostu, odakle se na najbolji način može posmatraiti vatromet u ponoć. Od početka decembra ulice Praga su bogato okućene, a duž njih se od Božića pa do Nove godine prostire novogodišnji vašar. Posetioci vašara mogu da uživaju u ukusnim češkim specijalitetima, raznim slatkim i slanim knedlama, kao i kuvanom vinu idealnom za ove zimske dane. Temperatura u češkoj prestonici tokom novogodišnjih praznika ume da bude poprilično niska, tako da oni koji planiraju doček Nove godine na otvorenom, savetujemo da se toplo obuku. Na ogromnoj bini Vjačeslavovog trga, tokom novogodišnje noći, smenjivaće se razni poznati češki bendovi i moći će da se čuju različiti muzički žanrovi. Za svakoga po nešto.
Ako ste pristalica romantike, predlažemo vam doček Nove godine na nekom od brodova, uz romantičnu večeru i tradicionalnu češku muziku. A ako želite, po svaku cenu da izbegnete buku, gužvu i petarde, savetujemo vam da odete u Gornji grad, gde možete da šetate pored ruševina stare gotske tvrđave, i da uživate u skulpturama iz različitih perioda češke istorije.
Ukoliko vaš novogodišnji aranžman obuhvata više dana, obavezno posetite neke od najznačajnijih lokaliteta Praga. Pored Karlovog mosta, obiđite i Astronomski sat, zatim neke od najvećih i najlepših crkava u Evropi: Katedralu svetog Vida, Hram Device Marije Tinske i Crkva svetog Nikole, kao i Praški dvorac i Starogradski trg. Ovaj grad sa hiljadu tornjeva, svakako će ostaviti veoma lep utisak na vas i poželećete da se opet vratite u njega.
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti