Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani

Aranžmani za Novu godinu - Pariz, Francuska

Doček Nove godine - Pariz - Novogodišnji aranžmani
Dan 1 (28.12.2018): Polazak iz Beograda sa parkinga parkinga ispred Muzeja Jugoslavije (Kuće cveća) u 16:00h. Dnevno-noćna vožnja do Minhena kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - Dan 2 (29.12.2018): Dolazak u Minhen u prepodnevnim časovima. Fakultativni obilazak grada: Karlsplac, Crkva Svetog Mihaila,...
Doček Nove godine - Pariz, avionom - Novogodišnji aranžmani
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera KonTiki u 04:35 časova. Poletanje za Pariz u 06:35 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom “Šarl de Gol” u 09:15 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje. - ...
Doček u Parizu - 9 dana, 4 noćenja - Novogodišnji aranžmani
Polazak oko 19:00 časova iz Beograda sa perona glavne autobuske stanice (BAS –a), ulaz iz Karađorđeve ulice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 20:00 časova (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna voţnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Pragu - 2. dan 28.12.2018. petak - Prag - Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak Praga: Hradčani - praški dvorac sa manastirom Strahov,...
Nova Godina u Parizu - 9 dana - Novogodišnji aranžmani
Pariz - grad svetlosti, mode, francuske revolucije, istorije i kulture... Pominjanje njegovog imena u celom svetu nikoga ne ostavlja ravnodušnim. One koji su boravili u ovom gradu ljubavi, vežu nezaboravna sećanja i prelepi trenuci provedeni u romantičnim šetnjama pored Sene, širokim pariskim bulevarima ili najlepšom avenijom na svetu Jelisejska polja... - Program putovanja: - 1. Dan 27.12.2016. utorak Beograd - Novi Sad - Polazak oko 19:00...
Doček Nove godine 2020 Pariz, Francuska - Novogodišnji aranžmani Pariz
Za sve one koji priželjkuju doček Nove godine u gradu ljubavi, romantike i dobre zabave, Pariz je prava destinacija. Ovaj po mnogima nazvan “grad svetlosti” nudi mnoštvo načina kako da uplovite u novu godinu. Parižani, iako skloni da novogodišnje veče provedu u porodičnoj atmosferi, uz svečanu večeru i poklone, nisu imuni na dobar provod po kojem je francuska prestonica nadaleko poznata.
Sa istorijom dugom dva milenijuma, Pariz je mesto veoma značajnih istorijskih događaja, ali i prebivalište najpoznatijih umetnika iz raznih epoha. Ukoliko se odlučite za doček Nove godine u Parizu, vodite računa da vaš novogodišnji aranžman sadrži obilazak najpoznatijih znamenitosti Pariza. Obavezno posetite Luvr u kojem se nalazi čuvena Mona Liza, ali obiđite i Versajski dvorac i Trijumfalnu kapiju. Ova znamenja stara već vekovima svake godine privlače stotine hiljada turista, što Pariz čini najposećenijom svetskom metropolom.
Za sve one koji se odluče za doček Nove godine u Parizu, napominjemo da je glavno mesto dočeka ispred Ajfelovog tornja. Ova možda najpoznatija kula na svetu, prisutnima nudi veličanstven pogled tako što se oko ponoći upali na stotine svetiljki i lasera koji obasjavaju kulu i čine je nestvarno lepom. Uz čašu šampanjca ili kuvanog vina, dobru muziku i prijatelje, predlažemo vam da ponoć dočekate upravo na ovoj lokaciji.
Ako volite da eksperimentišete, onda vam savetujemo da unapred rezervišete neki restoran ili klub, samo vodite računa o cenama, kako vas krajnji ceh ne bi negativno iznenadio. Možete da posetite i Mulen ruž, ali za takav doček pripremite minimum 600 evra.
Za romantičare, Pariz je idealno mesto za doček Nove godine. Predlažemo vam da se odlučite za providbu na jednom od mnogobrojnih brodova na Seni koji nudi romantičan program, uz bogatu francusku trpezu i šansone.
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac