Aranžmani za Novu godinu - Pariz, Francuska

Doček Nove godine 2022 Pariz, Francuska - Novogodišnji aranžmani Pariz
Za sve one koji priželjkuju doček Nove godine u gradu ljubavi, romantike i dobre zabave, Pariz je prava destinacija. Ovaj po mnogima nazvan “grad svetlosti” nudi mnoštvo načina kako da uplovite u novu godinu. Parižani, iako skloni da novogodišnje veče provedu u porodičnoj atmosferi, uz svečanu večeru i poklone, nisu imuni na dobar provod po kojem je francuska prestonica nadaleko poznata.
Sa istorijom dugom dva milenijuma, Pariz je mesto veoma značajnih istorijskih događaja, ali i prebivalište najpoznatijih umetnika iz raznih epoha. Ukoliko se odlučite za doček Nove godine u Parizu, vodite računa da vaš novogodišnji aranžman sadrži obilazak najpoznatijih znamenitosti Pariza. Obavezno posetite Luvr u kojem se nalazi čuvena Mona Liza, ali obiđite i Versajski dvorac i Trijumfalnu kapiju. Ova znamenja stara već vekovima svake godine privlače stotine hiljada turista, što Pariz čini najposećenijom svetskom metropolom.
Za sve one koji se odluče za doček Nove godine u Parizu, napominjemo da je glavno mesto dočeka ispred Ajfelovog tornja. Ova možda najpoznatija kula na svetu, prisutnima nudi veličanstven pogled tako što se oko ponoći upali na stotine svetiljki i lasera koji obasjavaju kulu i čine je nestvarno lepom. Uz čašu šampanjca ili kuvanog vina, dobru muziku i prijatelje, predlažemo vam da ponoć dočekate upravo na ovoj lokaciji.
Ako volite da eksperimentišete, onda vam savetujemo da unapred rezervišete neki restoran ili klub, samo vodite računa o cenama, kako vas krajnji ceh ne bi negativno iznenadio. Možete da posetite i Mulen ruž, ali za takav doček pripremite minimum 600 evra.
Za romantičare, Pariz je idealno mesto za doček Nove godine. Predlažemo vam da se odlučite za providbu na jednom od mnogobrojnih brodova na Seni koji nudi romantičan program, uz bogatu francusku trpezu i šansone.