Aranžmani za Novu godinu - Moskva, Rusija

Doček Nove godine 2022 Moskva, Rusija - Novogodišnji aranžmani Moskva
Doček Nove godine u Moskvi može da bude pun pogodak za ljubitelje tradicije, snega, dvoraca i duha nekadašnjih vremena. Ova evropska metropola je takođe raj i za one koji su obožavaoci ludog noćnog provoda kao i žurki do ranih jutarnjih sati.

Ukoliko se odlučite za novogodišnji aranžman u Moskvi, predlažemo vam da posetite Crveni trg i doživite nezaboravno iskustvo. Ova lokacija nudi odličnu atmosferu uz muziku i veliki ponoćni vatromet koji obasjava nebo iznad Kremlja. Ovaj predivan vatromet može da se vidi i sa Patrijaršijskog mosta, ali Moskva organuzuje i nekoliko manjih vartometa širom grada, tako da , gde god da izađete vatromet će obasjavati nebo iznad vaših glava.
Doček Nove godine u Moskvi može da vam ponudi odličan provod ukoliko posetite neke od interaktivnih predstava, razne zabave na snegu ili na klizalištima,ali možete i da učestvujete u nekom od mnogobrojnih takmičenja gde ste u mogućnosti da osvojite neke lepe novogodišnje nagrade.

Ako preferirate neko mirnije mesto, preporučujemo vam park Park Ermitaž, koji je idealna lokacija za zaljubljene parove. Ovde možete da uživate u pozorištu senki, ali i projekciji kratkih i zanimljivih fiilmova. Takođe nemojte da propustite da popijete neki od toplih napitaka ili pak nekih malo žešćih ruskih pića koja će vas svakako dodatno zagrjati.
Kada se već nalazite u Moskvi, prava je prilika da obiđete i neke od najinteresantnijih kulturno – istorijskih znamenitosti ovog podneblja. A daćemo vam i jedan bitan savet. Gledajte da se toplo obučete, kako biste mogli da uživate u ruskim zimskim čarolijama u pravom smislu.