Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani

Aranžmani za Novu godinu - Moskva, Rusija

Doček Nove godine 2017. - Moskva, 4 dana - Novogodišnji aranžmani
Nova godina 2017. u Moskvi
4 dana/3 noći - prevoz avionom

Termin: 30.12.2016. - 02.01.2017.

Budite deo ruske bajke!!!
Doček Nove godine 2019 Moskva, Rusija - Novogodišnji aranžmani Moskva
Doček Nove godine u Moskvi može da bude pun pogodak za ljubitelje tradicije, snega, dvoraca i duha nekadašnjih vremena. Ova evropska metropola je takođe raj i za one koji su obožavaoci ludog noćnog provoda kao i žurki do ranih jutarnjih sati.

Ukoliko se odlučite za novogodišnji aranžman u Moskvi, predlažemo vam da posetite Crveni trg i doživite nezaboravno iskustvo. Ova lokacija nudi odličnu atmosferu uz muziku i veliki ponoćni vatromet koji obasjava nebo iznad Kremlja. Ovaj predivan vatromet može da se vidi i sa Patrijaršijskog mosta, ali Moskva organuzuje i nekoliko manjih vartometa širom grada, tako da , gde god da izađete vatromet će obasjavati nebo iznad vaših glava.
Doček Nove godine 2019 Moskva, Rusija - Novogodišnji aranžmani Moskva

Doček Nove godine u Moskvi može da vam ponudi odličan provod ukoliko posetite neke od interaktivnih predstava, razne zabave na snegu ili na klizalištima,ali možete i da učestvujete u nekom od mnogobrojnih takmičenja gde ste u mogućnosti da osvojite neke lepe novogodišnje nagrade.

Ako preferirate neko mirnije mesto, preporučujemo vam park Park Ermitaž, koji je idealna lokacija za zaljubljene parove. Ovde možete da uživate u pozorištu senki, ali i projekciji kratkih i zanimljivih fiilmova. Takođe nemojte da propustite da popijete neki od toplih napitaka ili pak nekih malo žešćih ruskih pića koja će vas svakako dodatno zagrjati.
Doček Nove godine 2019 Moskva, Rusija - Novogodišnji aranžmani Moskva

Kada se već nalazite u Moskvi, prava je prilika da obiđete i neke od najinteresantnijih kulturno – istorijskih znamenitosti ovog podneblja. A daćemo vam i jedan bitan savet. Gledajte da se toplo obučete, kako biste mogli da uživate u ruskim zimskim čarolijama u pravom smislu.
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac