Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama

Aranžmani za Novu godinu - Moskva, Rusija

Doček Nove godine 2017. - Moskva, 4 dana - Novogodišnji aranžmani
Nova godina 2017. u Moskvi
4 dana/3 noći - prevoz avionom

Termin: 30.12.2016. - 02.01.2017.

Budite deo ruske bajke!!!
Doček Nove godine 2019 Moskva, Rusija - Novogodišnji aranžmani Moskva
Doček Nove godine u Moskvi može da bude pun pogodak za ljubitelje tradicije, snega, dvoraca i duha nekadašnjih vremena. Ova evropska metropola je takođe raj i za one koji su obožavaoci ludog noćnog provoda kao i žurki do ranih jutarnjih sati.

Ukoliko se odlučite za novogodišnji aranžman u Moskvi, predlažemo vam da posetite Crveni trg i doživite nezaboravno iskustvo. Ova lokacija nudi odličnu atmosferu uz muziku i veliki ponoćni vatromet koji obasjava nebo iznad Kremlja. Ovaj predivan vatromet može da se vidi i sa Patrijaršijskog mosta, ali Moskva organuzuje i nekoliko manjih vartometa širom grada, tako da , gde god da izađete vatromet će obasjavati nebo iznad vaših glava.
Doček Nove godine u Moskvi može da vam ponudi odličan provod ukoliko posetite neke od interaktivnih predstava, razne zabave na snegu ili na klizalištima,ali možete i da učestvujete u nekom od mnogobrojnih takmičenja gde ste u mogućnosti da osvojite neke lepe novogodišnje nagrade.

Ako preferirate neko mirnije mesto, preporučujemo vam park Park Ermitaž, koji je idealna lokacija za zaljubljene parove. Ovde možete da uživate u pozorištu senki, ali i projekciji kratkih i zanimljivih fiilmova. Takođe nemojte da propustite da popijete neki od toplih napitaka ili pak nekih malo žešćih ruskih pića koja će vas svakako dodatno zagrjati.
Kada se već nalazite u Moskvi, prava je prilika da obiđete i neke od najinteresantnijih kulturno – istorijskih znamenitosti ovog podneblja. A daćemo vam i jedan bitan savet. Gledajte da se toplo obučete, kako biste mogli da uživate u ruskim zimskim čarolijama u pravom smislu.
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani