Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Madrid - Doček Nove godine - 5 dana, avionom

Madrid - Doček Nove godine - 5 dana, avionom - Novogodišnji aranžmani
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Nova godina 2017. - Madrid
Broj dana: 5 dana, 4 noćenja

Polazak: 30.12.2016. LH 1407 13:30
Povratak: 03.01.2017. LH 1121 06:10

Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 20 putnika.

Transport: avionom iz Beograda
Prestonica Španije nalazi se u srcu Iberijskog poluostrva, na pola puta između Atlantika na severu i Sredozemnog mora na jugu, Portugala na zapadu i provincije Katalonije na istoku. Političko, ekonomsko i kulturno središte države obiluje velelepnim građevinama (Kraljevska palata, Edificio España, Metropolis i Telefonica, Palacio de Cristal), širokim avenijama (Alcala, Gran Via) i grandioznim trgovima (Plaza Mayor, Puerta del Sol, Cibeles, Neptuno, Colon), ali i prelepim parkovima (od kojih je najveći i najpopularniji Retiro), bogatim muzejima (Prado, Reina Sofia, Thyssen-Bornemisza), izuzetno raznovrsnom gastronomskom ponudom (od prefinjenih restorana do lokalnih tapas barova) i veoma sadržajnim noćnim životom (od flamenka do najmodernijih diskoteka).

Program putovanja:
1.dan: (petak 30. Decembar)
Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Agencije broj 705, u 11.30. Let za Frankfurt kompanijom Lufthansa u 13.30 (let LH 1407). Dolazak u Frankfurt u 15.30. Nastavak sa istog aerodroma za Madrid u 16.55 (let LH 1122). Sletanje na aerodrom Barahas u Madridu u 19.25h, sastanak sa vodičem i transfer do hotela, smeštaj u hotel. Noćenje.
2.dan: (subota 31. Decembar)
Doručak. U 09.00 odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom u trajanju od 3 sata, sa vodičem na srpskom jeziku: Puerta del Sol (Sunčana kapija), Kraljevska palata, Kraljevsko pozorište, katedrala Almudena, Puerta de Toledo (slavoluk), Neptunov trg, Trg Sibeles, park Retiro, Kapija Alkala, kvart Salamanka, Nacionalna biblioteka, Kolumbov trg, Gran Via, Španski trg. Posle podne mogućnost organizovanja poludnevnog fakultativnog izleta - Eskorijal. Povratak u hotel. Noćenje.
3.dan (nedelja 01. Januar)
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.
4.dan (ponedeljak 02. Januar) Doručak.
Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Toledo. Noćenje.
5.dan (utorak 03. Januar)
Doručak (lunch paket). Odjava iz hotela i transfer do aerodroma. Let za Frankfurt kompanijom Lufthansa u 06.10 (let LH 1121). Dolazak u Frankfurt u 08.55. Nastavak putovanja sa istog aerodroma u 10.40 (let LH 1406). Dolazak u Beograd u 12.30. Nakon sletanja u Beograd kraj programa.

Cena aranžmana uključuje:
- Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Frankfurt-Madrid-Frankfurt-Beograd sa Lufthansom
- Smeštaj u hotelu 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama
- Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Madridu prema programu
- Poludnevno panoramsko razgledanje grada (3h) sa vodičem na srpskom jeziku
-Troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:
- Aerodromske takse (130 eur u trenutku objavljivanja) - plaćanje u agenciji u dinarima (cena taksi podložna je promeni)
- Fakultativne izlete (obavezna prijava u agenciji)
- Putno osiguranje, samo za državljane republike srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji - plaćanje u agenciji!
- Individualne troškove putnika

Predlozi fakultativnih izleta - obavezna prijava u agenciji
Eskorijal - Jednočasovna vožnja do monumentalne kraljevske palate iz XVI veka sagrađene po nalogu Felipea II. Manastir, crkva i palata se smenjuju sa nizom dvorišta, hodnika i prostorija uklopljenih u veliki četvrtasti blok na čijim ćoškovima se uzdižu četiri kule. Na povratku za Madrid, kraća pauza u Dolini palih - drugog monumentalnog kompleksa sagrađenog po nalogu Franka u XX veku, iznad koga se uzdiže 150 metara visoki krst. U podnožju krsta je Frankov grob.
(Cena izleta: 65 €)
Toledo - Jednočasovna vožnja do nekadašnje prestonice Španije, koju i danas mnogi španci zovu Carski grad. Sagrađen na uzvišenju iznad reke Taho, Toledo je proglašen Svetskom baštinom od strane UNESCO. Gradom dominira carski dvorac (Alcazar) podignut po naredbi Karlosa Petog, u kome je danas smešten vojni muzej. Obilazak veličanstvene gotske katedrale sa predivnim vitražima iz XV i XVI veka i delima Goje i El Greka, crkve Svetog Tome sa El Grekovim remek-delom “Sahrana grofa od Orgaze” i sinagoge Svete Marije Blanke. Slobodno vreme za individualnu šetnju uskim ulicama prepunim raznovrsnih radnjica, uz obaveznu posetu nekoj od mnogobrojnih lokalnih prodavnica marcipana. Povratak u Madrid.
(Cena izleta: 70 €)

Doplata:
Doplata za jednokrevetnu sobu: 135 € - na upit

Popust:
Treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi: popust 25 € - na upit

Način plaćanja:
- Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana Kreditne kartice banke Intesa na 6 rata bez uvećanja (Banca Intesa Master Card, Visa)
- Kreditne kartice Komercijalne banke na 6 rata bez uvećanja (Komercijalna banka Master Card, Visa i Dina)
- Čekovi građana: Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate; mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5%. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rata.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Aencije
Opis hotela:
Hotel Exe Moncloa 4*, Calle Arcipreste Hita n. 10 - 28015 Madrid Spain www.hotelexemoncloa.com
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji. Do trga Plaza España je potrebno 10-ak min vožnje dok je medjunarodni aerodrom udaljen 20ak min voznje. Hotel ima 161 sobu, rasporedjenu na 8 spratova. Sve sobe su moderno opremljene i sadrže: Kupatilo, fen, klima- uredjaj, telefon, SAT TV, besplatan Wi-Fi, radni sto, mini bar, sef. Dodatni sadržaji u hotelu (uz doplatu): recepcija, teretana, sauna, salon za masažu i tretmane tela, parking, konferencijska sala, otvoreni bazen, panoramska terasa.
.
Napomena:
- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke intese na dan uplate
- Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza.
- Stari (plavi) pasoši više ne važe.
- Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.
- Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.
- Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: Mup R Srbije, Koordinaciona Uprava).
Važne napomene:
- Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane Agencije je 5 dana pre početka putovanja.
- Molimo putnike da provere tačna vremena poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje.
- Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja
- Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
- Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama).
- Rok za prijavu za putovanje je najkasnije 7 dana pre termina putovanja ili do popune mesta.
- Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja Agencije uskljađeni sa YUTA standardom
* za sve informacije pozovite se na www.nova-godina.co.rs
+381 11 2401 413
+381 11 3442 218
Mileševska 51, Beograd

Poslovnice:
Doktora Pantića 114, Valjevo
+381 14 244 713
+381 14 246 146
,
Beograd,
Srbija (RS)