Aranžmani za Novu godinu - Lisabon, Portugal

Doček Nove godine 2022 Lisabon, Portugal - Novogodišnji aranžmani Lisabon
Doček Nove godine u Lisabonu može da bude prava prilika da iskusite nešto potpuno novo i otputujete na više dana na jednu od najzapadnijih tačaka evropskog kontinenta.
Ako za Novu godinu planirate da putujete u Lisabon, predlažemo vam da par meseci unapred pregledate novogodišnje aranžmane koje nude turističke agencije, kako biste rezervisali željenu lokaciju i ostvarili popuste pri ranoj rezervaciji. Bilo da je vaš izbor, doček Nove godine na otvorenom, ili nekom klubu ili restoranu, avionska karta i smeštaj su ono što je najskuplje, tako da se potrudite da na vreme rezervišete svoj novogodišnji aranžman.

Glavni gradski trg za doček Nove godine u Lisabonu je „Praça do Comércio”, to jest Dvorište palate, sa statuom kralja Hosea I u sredini. Na ovom trgu okupljanje počinje pre večeri, a traje duboko u noć. Prisutne će, kao i svake godine, zabavljati najpoznatiji portugalski bendovi, koji će za tu priliku da izvode najpoznatije svetske muzičke hitove. Nešto posle ponoći nastupiće veliki vatromet koji svake godine obasja ceo Lisabon.
Za one koji više vole žurke na zatvorenom, Lisabon se pobrinuo, te tako imate veliki izbir dočeka Nove godine u klubovima i kafićima, a za nešto luksuzniju varijantu, predlažemo vam da se opredelite za restoran.