Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani

Aranžmani za Novu godinu - Lisabon, Portugal

Lisabon - Doček 2017. - Novogodišnji aranžmani
Lisabon, grad na reci Težo, leži na brežuljcima koji okružuju ušće reke Težo u Atlantski okean. Mnogo je spomenika koji podsećaju da je bio prestonica nekada moćne pomorske sile: kula Belem, manastir Svetog Žeronima, velelepni trgovi Komersio i Restauradores, mnogobrojne crkve i palate bogatih trgovaca i veleposednika. Kvart Alfama, iznad koga se uzdiže utvrđenje Svetog Đorđa, zadržao je izgled srednjovekovne kasabe, sa uskim ulicama i nekim od...
Doček Nove godine 2020 Lisabon, Portugal - Novogodišnji aranžmani Lisabon
Doček Nove godine u Lisabonu može da bude prava prilika da iskusite nešto potpuno novo i otputujete na više dana na jednu od najzapadnijih tačaka evropskog kontinenta.
Ako za Novu godinu planirate da putujete u Lisabon, predlažemo vam da par meseci unapred pregledate novogodišnje aranžmane koje nude turističke agencije, kako biste rezervisali željenu lokaciju i ostvarili popuste pri ranoj rezervaciji. Bilo da je vaš izbor, doček Nove godine na otvorenom, ili nekom klubu ili restoranu, avionska karta i smeštaj su ono što je najskuplje, tako da se potrudite da na vreme rezervišete svoj novogodišnji aranžman.

Glavni gradski trg za doček Nove godine u Lisabonu je „Praça do Comércio”, to jest Dvorište palate, sa statuom kralja Hosea I u sredini. Na ovom trgu okupljanje počinje pre večeri, a traje duboko u noć. Prisutne će, kao i svake godine, zabavljati najpoznatiji portugalski bendovi, koji će za tu priliku da izvode najpoznatije svetske muzičke hitove. Nešto posle ponoći nastupiće veliki vatromet koji svake godine obasja ceo Lisabon.
Za one koji više vole žurke na zatvorenom, Lisabon se pobrinuo, te tako imate veliki izbir dočeka Nove godine u klubovima i kafićima, a za nešto luksuzniju varijantu, predlažemo vam da se opredelite za restoran.
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije