sledeća
Nova godina 2017. - Kipar, Limasol - Hotel St Raphael Resort
Nova godina 2017. - Kipar, Limasol - Hotel St Raphael Resort
Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Doček Nove godine - Kipar - Limasol - Hotel Navarria

Doček Nove godine - Kipar - Limasol - Hotel Navarria - Novogodišnji aranžmani
Nova godina 2017. - Kipar - Hotel Navarria
Nova godina 2017. - Kipar - Hotel Navarria
Nova godina 2017. - Kipar - Hotel Navarria
Nova godina 2017. - Kipar - Hotel Navarria
Nova godina 2017. - Kipar - Hotel Navarria
Nova godina 2017. - Kipar - Hotel Navarria
Nova godina 2017. - Kipar - Hotel Navarria
Nova godina 2017. - Kipar - Hotel Navarria
Nova godina 2017. - Kipar - Hotel Navarria
Nova godina 2017. - Kipar - Hotel Navarria
Nova godina 2017. - Kipar - Hotel Navarria
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Nova godina 2017. - Kipar - avionom
6 dana, 5 noćenja

Polazak: 30.12. 2016.
Kipar je treće po veličini ostrvo na Mediteranu. Nalazi se na raskršću tri kontinenta: Evrope, Azije i Afrike. Glavni grad je Nikozija. Krit je mitsko mesto rođenja grčke boginje ljubavi i lepote, Afrodite. Kleopatra je, po legendi, kao zalog svoje ljubavi ovo ostrvo poklonila Cezaru. Lepota i autentičnost ostrva su bile inspiracija u prošlosti mnogih velikih umetnika kao što su Šekspir i Botičeli. Kipar je jedna od najposećenijih destinacija u Evropi tokom letnjih meseci. Topla oaza koja pruža posetiocima aktivan odmor, zabavan sadržaj i smeštaj u mnogobrojnim hotelima. Poznat po zlatnim plažama u netaknutoj prirodi, čistom moru, zagonetnim planinama, zagrljaju sunca, vizantijskim crkvama i mestašcima. Limasol je letovalište koje se pruža duž južne obale Kipra. Nekada mirno ribarsko selo, danas se može pohvaliti mnoštvom prelepih plaža, luksuznih hotela, savremenih marina, ekskluzivnih prodavnica, šetalištem oivičenim palmama, kaldrmisanim stazama starog kvarta i noćnim klubovima.

Navarria Hotel 3*
Nalazi se na 4, 5 km od centra grada, oko 58 km od aerodroma Larnaka. Nalazi se na malom uzvišenju, a od gradske peščane plaže deli ga ulica. Hotel raspolaže sa 130 soba, koje imaju kupatilo, satelitsku TV, fen za kosu, Wi-Fi internet. Uz doplatu telefon, sef I mini-bar. U sastavu hotela je restoran, bar, kafeterija, servis za pranje veša i menjačnica. Gostima su na raspolaganju spoljašnji bazen, dečiji bazen, teniski teren, stoni tenis, bilijar i spa centar sa saunama, parnim kupatilom i sobama za masažu. Ishrana je na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Do grada se može doći autobusom sa stanice preko puta hotela (na svakih 20 minuta). Usluge uz doplatu:biliard, centar za masažu, tennis court, perionica veša. Besplatne usluge: bazen za decu, table tennis, menjačnica, sauna.
Kontakt:www.navarriahotel.com

Program putovanja:
1.dan Beograd - Larnaka - Limasol
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue (broj 1103) dva sata pre poletanja aviona (22:00 časova). Poletanje aviona za Larnaku (23:55 časova, let JU506). Sletanje u Larnaku u 03:20 časova-lokalno vreme. Transfer do hotela po izboru. Noćenje.
2. do 6.dan Limasol
Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodni dani za odmor. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta I poseta. Noćenja.
7. dan Limasol - Larnaka - Beograd
Rani jutarnji transfer do aerodroma Larnaka oko 01:30 časova. Poletanje aviona za Beograd (04:05 časova-lokalno vreme, let JU507). Sletanje u Beograd u 05:45 časova.

Napomena:
Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.

U cenu aranžmana je uračunato:
- Prevoz avionom na relaciji Beograd - Larnaka - Beograd.
- Transfer autobusom aerodrom-hotel-aerodrom.
- Smeštaj i usluge u hotelu prema izboru.
- Rano prijavljivanje-early check in.
- Usluge lokalnog predstavnika i troškovi organizovanja putovanja.
U cenu aranžmana nije uračunato:
- Aerodromske takse 90.27 evra (odrasli i deca do 12 godina- avio takse 90.27 evra (odrasli i deca do 12 godina po osobi -EUR 44.00YQ, EUR 0.22RS, EUR 0.98RF, EUR 16.72RS, EUR 3.30LG, EUR 21.34CY, EUR 1.72JX, EUR 1.99JW, deca do 2 godine 25 evra),
- Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790, 00 dinara po rezervaciji,
- Troškovi fakultativnih izleta i poseta.
- Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Fakultativni izleti
Nikozija - celodnevni izlet autobusom
Izlet počinje jutarnjom vožnjom do glavnog grada Kipra, poslednjeg podeljenog grada na svetu. U Nikoziju se ulazi vozeći se duž Zelene linije koja deli grad na grčki i turski deo. Vožnja kraj bastiona venecijanskog utvrdjenja iz XVI veka i najlepše gradske kapije - Famagusta, pretvorene u izložbeni prostor. Dolazak na trg ispred Arhiepiskopske palate gde se posećuje katedrala sv. Jovana i Vizantijski muzej, nakon toga obilazi se Arheološki muzej. Izlet se nastavlja obilaskom pešačke zone i glavne ulice Ledra gde se pravi pauza za ručak (nije uključen u cenu). Slobodno vreme za šetnju šarmantnim uličicama. Mogućnost ulaska u turski deo grada (uz pasoš). Cena izleta 40 evra po osobi za odrasle i 20 evra za decu do 12 godina.
Afroditina plaža I grad Pafos - celodnevni izlet autobusom
Na putu za Pafos, prolazi se kroz Fasuri plantažu limuna i pomorandži i sledi poseta starog antičkog utvrđenja Kuriion. Nakon obilaska prolazi se pored britanske vojne baze Episkopi. Dolazak na Afroditinu plažu gde se po legendi boginja ljubavi rodila iz morske pene (pauza za osveženje i uživanje sa pogledom na Afroditinu stenu i kristalno čisto more). Nastavak puta ka Pafosu mestu koje ima najviše istorijskih spomenika pod zaštitom UNESKO-a (katakombe Sv. Solomona, Crkva Sv Pavla).Sledi poseta muzeju “kuća boga Dionisosa” koja je poznata po izuzetno očuvanim podnim mozaicima na kojima je oslikana Grčka istorija i mitologija i prve starogrčke geometrijske šeme. Pauza za ručak (nije uračunat) ili šetnju po luci u Pafosu. Izlet se nastavlja obilaskom kraljevskih grobnica. Povratak u hotele u večernjim satima.
Cena izleta 40 evra po osobi za odrasle i 20 evra za decu do 12 godina.
Ostali izleti: Planina Trodos i manastir Kikos, Severni Kipar (Famagusta i Kirenija)
Specijalni izlet: Izrael (Haifa, Jerusalim, Vitlejem) brodom i autobusom.

Viza:
- Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
- Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati vizu. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Oštim uslovima putovanja.
- Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane Mup R Srbije, Koordinaciona Uprava.
- Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša.

Važne napomene:
- Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano).
- Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
- Napomena: prvog dana dolazak je rano ujutro i nakon transfera od aerodroma do hotela, klijenti se smeštaju u sobe istog jutra (rano prijavljivanje - early check in), poslednje noći boravak u sobama je do momenta transfera na aerodrom između 01.30 - 02.30 ujutro.
- Na upit i uz doplatu: jednokrevetna soba, porodične sobe (2+2), sobe sa pogledom na more, superior sobe. Porodične i superior sobe imaju jednu prostoriju i veće su od standardnih. Deca do 2 godine plaćaju samo servisnu taksu 25 evra; drugo dete do 12 godina na upit i uz doplatu.
Standardne sobe sa pogledom na kopno hotela Crowne Plaza nemaju terasu.
- Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta - lokalnom agencijom na Kipru.
- Na Kipru ne vladaju bolesti epidemioloških razmera tako da vakcinacija pri ulasku u zemlju nije potrebna. Zdravstvene ustanove i higijena odgovaraju standardima u Srbiji.
- Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
- Preporuka je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje. Postoji mogućnost da granične službe tranzitnih i odredišnih zemalja zatraže polisu osiguranja na granici.
- Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
- Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane Big Blue Group d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja.
- Big Blue Group d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
- Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group d.o.o.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050665, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.
* za sve informacije pozovite se na www.nova-godina.co.rs
+381 11 41 41 411
Kolarčeva 3, Beograd

Poslovnice:
YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
tel: +381 11 2131 743

Beogradska 45, Beograd
tel: +381 11 41 41 411

Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
tel/fax:+381 11 243 0 399

Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
tel: +381 21 310 00 00
+381 21310 00 31

Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
tel: +381 21 45 17 15
+381 21310 18 12

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
tel/fax: +381 34 305 965
+381 34 305 966
,
Beograd,
Srbija (RS)