Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene

Aranžmani za Novu godinu - Krakov, Poljska

Doček Nove godine - Krakov - Novogodišnji aranžmani
Dan 1 (29.12.2018):Polazak autobusa sa parkinga Muzeja Jugoslavije (Kuće cveća) u 16:00h. Upoznavanje u busu, euforija i dobra muzika... Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim zadržavanjima radi obavljanja carinskih formalnosti i kraćim usputnim pauzama na 3-4 sata radi odmora putnika u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - Dan 2 (30.12.2018): Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Fakultativni obilasci:...
Doček Nove godine u Krakovu - Novogodišnji aranžmani
Krakov je čak 500 godina bio prestonica Poljske, a danas je jedan od najvećih gradova u Poljskoj. To je grad koji odiše energijom, mladošću i jedan je od najvećih univerzitetskih centara u Evropi čiji je istorijski centar stavljen pod zaštitu UNESCO-a. - Nalazi se na obalama reke Visle. Krakov, kao i uopšte ovaj deo Poljske, smatra se srcem cele zemlje zato što obiluje bogatim kulturno-istorijskim nasleđem. Netaknut u II Svetskom ratu, stari deo...
Nova godina u Krakovu - Novogodišnji aranžmani
1 Dan - Beograd - Krakov - polazak autobusa oko 17:00 časova na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Noćna vožnja kroz Madjarsku, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora - 2 Dan - Krakov - Dolazak u Krakow u prepodnevnim časovima. Razgledanje grada: Vavel brdo sa kraljevskim dvorcem i katedralom, Pećina Zmaja, stari gradski trg Rinek sa zvonikom, Crkva Sv. Marije,...
Doček Nove godine 2020 Krakov, Poljska - Novogodišnji aranžmani Krakov
Ukoliko se odlučite za Novogodišnji aranžman u Krakovu čeka vas niz mogućnosti. Od proslave u nekom od poznatih gradskih restorana, uz sveće i penušavo vino, preko lude klupske žurke, pa sve do dočeka na glavnom gradskom trgu, sve su to mogućnosti koje nudi ovaj poljski grad. Na vama je samo da se detaljno informišete, i odlučite gde želite da budete za doček Nove 2020. godine.

Svake godine na glavnom trgu u Krakovu (Rynek Główny) prisustvuje oko 150 000 ljudi, koji dođu iz različitih delova Poljske, ali i cele Evrope. Ova poljska metropola je poznata i po tome što nudi odličan provod za malu količinu novca, i zbog toga je jedna od omiljenih među mladima. Kada ponoć otkuca, veliki spektakl započinje i harmonija boja i zvuka širi se ovim prelepim gradom. Veliki vatromet u ponoć obasjava nebo, a obrisi mu se oslikavaju na površini Visle. Ovaj predivan prizor možete najbolje da vidite ukoliko Novu godinu dočekate na nekom od manjih brodića koji tokom novogodišnje noći lagano plove rekom.
Doček Nove godine u Krakovu može da bude veoma interesantan ukoliko odlučite da posetite veliki novogodišnji vašar. Ovaj predivan market obiluje raznoraznim rukotvorinama i omiljena je destinacija svih koji požele da kupe neke originalne poklone. Ovde možete da nađete razne odevne predmete od vune i krazna, zatim proizvode drvodelja, zatim nakit, igračke i porcelan, zapravo sve što vam padne na pamet, ovde možete da kupite.
Ako volite avanturu, doček Nove godine u Krakovu može da bude prilika da se otisnete u neki od planinarskih domova u blizini Krakova i u snežnoj idili pokraj logorske vatre dočekate Novu godinu. Ovaj vid proslave Nove godine sve je popularniji među mladima, i iz godine u godinu ima sve više pristalica.
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti