Aranžmani za Novu godinu - Krakov, Poljska

Doček Nove godine 2022 Krakov, Poljska - Novogodišnji aranžmani Krakov
Ukoliko se odlučite za Novogodišnji aranžman u Krakovu čeka vas niz mogućnosti. Od proslave u nekom od poznatih gradskih restorana, uz sveće i penušavo vino, preko lude klupske žurke, pa sve do dočeka na glavnom gradskom trgu, sve su to mogućnosti koje nudi ovaj poljski grad. Na vama je samo da se detaljno informišete, i odlučite gde želite da budete za doček Nove 2022. godine.

Svake godine na glavnom trgu u Krakovu (Rynek Główny) prisustvuje oko 150 000 ljudi, koji dođu iz različitih delova Poljske, ali i cele Evrope. Ova poljska metropola je poznata i po tome što nudi odličan provod za malu količinu novca, i zbog toga je jedna od omiljenih među mladima. Kada ponoć otkuca, veliki spektakl započinje i harmonija boja i zvuka širi se ovim prelepim gradom. Veliki vatromet u ponoć obasjava nebo, a obrisi mu se oslikavaju na površini Visle. Ovaj predivan prizor možete najbolje da vidite ukoliko Novu godinu dočekate na nekom od manjih brodića koji tokom novogodišnje noći lagano plove rekom.
Doček Nove godine u Krakovu može da bude veoma interesantan ukoliko odlučite da posetite veliki novogodišnji vašar. Ovaj predivan market obiluje raznoraznim rukotvorinama i omiljena je destinacija svih koji požele da kupe neke originalne poklone. Ovde možete da nađete razne odevne predmete od vune i krazna, zatim proizvode drvodelja, zatim nakit, igračke i porcelan, zapravo sve što vam padne na pamet, ovde možete da kupite.
Ako volite avanturu, doček Nove godine u Krakovu može da bude prilika da se otisnete u neki od planinarskih domova u blizini Krakova i u snežnoj idili pokraj logorske vatre dočekate Novu godinu. Ovaj vid proslave Nove godine sve je popularniji među mladima, i iz godine u godinu ima sve više pristalica.