Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani

Aranžmani za Novu godinu - Krakov, Poljska

Nova godina u Krakovu - Novogodišnji aranžmani
1 Dan - Beograd - Krakov - polazak autobusa oko 17:00 časova na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Noćna vožnja kroz Madjarsku, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora - 2 Dan - Krakov - Dolazak u Krakow u prepodnevnim časovima. Razgledanje grada: Vavel brdo sa kraljevskim dvorcem i katedralom, Pećina Zmaja, stari gradski trg Rinek sa zvonikom, Crkva Sv. Marije,...
Doček Nove godine - Krakov - Novogodišnji aranžmani
Dan 1 (29.12.2018):Polazak autobusa sa parkinga Muzeja Jugoslavije (Kuće cveća) u 16:00h. Upoznavanje u busu, euforija i dobra muzika... Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim zadržavanjima radi obavljanja carinskih formalnosti i kraćim usputnim pauzama na 3-4 sata radi odmora putnika u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - Dan 2 (30.12.2018): Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Fakultativni obilasci:...
Doček Nove godine u Krakovu - Novogodišnji aranžmani
1. Dan 30.12.2017. Niš - Beograd - Novi Sad - Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga preko puta Sava centra (Savska strana) u 17.00h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora. - 2. dan 31.12.2017. Krakov - Dolazak u Krakov u prepodnevnim satima. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom (bez ulaznica u crkve i dvorce): Dvorac Vavel (Wawel), Katedrala Sv....
Doček Nove godine 2019 Krakov, Poljska - Novogodišnji aranžmani Krakov
Ukoliko se odlučite za Novogodišnji aranžman u Krakovu čeka vas niz mogućnosti. Od proslave u nekom od poznatih gradskih restorana, uz sveće i penušavo vino, preko lude klupske žurke, pa sve do dočeka na glavnom gradskom trgu, sve su to mogućnosti koje nudi ovaj poljski grad. Na vama je samo da se detaljno informišete, i odlučite gde želite da budete za doček Nove 2019. godine.

Svake godine na glavnom trgu u Krakovu (Rynek Główny) prisustvuje oko 150 000 ljudi, koji dođu iz različitih delova Poljske, ali i cele Evrope. Ova poljska metropola je poznata i po tome što nudi odličan provod za malu količinu novca, i zbog toga je jedna od omiljenih među mladima. Kada ponoć otkuca, veliki spektakl započinje i harmonija boja i zvuka širi se ovim prelepim gradom. Veliki vatromet u ponoć obasjava nebo, a obrisi mu se oslikavaju na površini Visle. Ovaj predivan prizor možete najbolje da vidite ukoliko Novu godinu dočekate na nekom od manjih brodića koji tokom novogodišnje noći lagano plove rekom.
Doček Nove godine u Krakovu može da bude veoma interesantan ukoliko odlučite da posetite veliki novogodišnji vašar. Ovaj predivan market obiluje raznoraznim rukotvorinama i omiljena je destinacija svih koji požele da kupe neke originalne poklone. Ovde možete da nađete razne odevne predmete od vune i krazna, zatim proizvode drvodelja, zatim nakit, igračke i porcelan, zapravo sve što vam padne na pamet, ovde možete da kupite.
Ako volite avanturu, doček Nove godine u Krakovu može da bude prilika da se otisnete u neki od planinarskih domova u blizini Krakova i u snežnoj idili pokraj logorske vatre dočekate Novu godinu. Ovaj vid proslave Nove godine sve je popularniji među mladima, i iz godine u godinu ima sve više pristalica.
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti