Aranžmani za Novu godinu - Kopaonik, Srbija

Doček Nove godine 2022 Kopaonik, Srbija - Novogodišnji aranžmani Kopaonik
Kopaonik predstavlja jednu od najpopularnijih planina u Srbiji koja ima veoma uređene staze za skijanje. Veliki broj turista iz Srbije, ali i iz inostranstva odlučuju se da svoje zimovanje provedu na Kopaoniku, ali i da na ovoj prelepoj planini dočekaju Novu godinu.
Doček Nove godine na Kopaoniku nudi mnoštvo mogućnosti. Ukoliko se vaš novogodišnji aranžman bazira na hotelskom smeštaju, svaki hotel pored svečane večere i muzike, organizuje i vatromet koji će prisutne uvesti u Novu godinu. Ova zimska idila je odlična prilika da se sa celom porodicom otisnete van grada i da uživate u zimskim sportovima i novogodišnjim čarolijama. U okviru svakog hotela imate bazen, wellness program koji obuhvata masažu i đakuzi, ali i animatore za decu. Novogodišnji aranžman na Kopaoniku trebate unapred da planirate jer je ova lokacija veoma popularna posebno u zimskim mesecima.
Doček Nove godine na Kopaoniku može da bude jedno novo iskustvo za svakoga ko želi da Novu godinu dočeka sa puno snega, ušuškan u zimsku garderobu i uz dobru hranu i bogat wellness program doživi nešto novo i drugačije.