sledeća
Rivijera cveća - Azurna obala - doček Nove godine
Rivijera cveća - Azurna obala - doček Nove godine
Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Doček Nove godine - Azurna obala

Doček Nove godine - Azurna obala - Novogodišnji aranžmani
Nova godina 2017. - Azurna obala
Nova godina 2017. - Azurna obala
Nova godina 2017. - Azurna obala
Nova godina 2017. - Azurna obala
Nova godina 2017. - Azurna obala
Nova godina 2017. - Azurna obala
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Nova godina 2017. - Azurna obala

6 dana, 3 noćenja - autobusom

Polazak:29.12.2016.
Povratak:03.01.2017.
Program putovanja:
1.dan / četvrtak: Beograd
Polazak iz Beograda oko 17:00 časova sa Lastine autobuske stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa)... Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.
2. dan / petak: San Remo - Arma Di Taggia
Poslepodnevni dolazak u San Remo -grad cveća, jedan od najlepših gradova Mediterana koji je poznat po čuvenom muzičkom festivalu. Po dolasku, panoramski obilazak grada: Ruska crkva, Kazino, Korzo Mateoti, palata Ariston - poznata po festivalu italijanske kancone, srednjovekovni kvart grada, La Pinja...Nakon obilaska San Rema, smeštaj u hotel u Arma Di Taggia, udaljenom od San Rema oko 7 km od. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.
3. dan / subota: Arma Di Taggia - Menton - Monako - Monte Karlo - Nica - Arma Di Taggi
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Mentona, Monaka, Monte Karla i Nice. Dolazak u Menton, mondenski centar na Francuskoj rivijeri koji se još naziva La perle de la France -Biser Francuske. Nakon dolaska, obilazak Mentona: stari grad sa izuzetnim mediteranskim šarmom, lepa marina, živopisne pjacete...Slobodno vreme. Polazak za Kneževinu Monako, čiji je osnivač Frančesko Grimaldi Malicija. Nakon dolaska, obilazak Monaka: katedrala u kojoj je sahranjena Grejs Keli, Knežev dvor, Okeanografski muzej. Nastavak razgledanja uz vožnju stazom Formule 1 do Monte Karla, najluksuznijeg i najpoznatijeg kvarta Monaka. Obilazak trga Kazina sa čuvenom Kockarnicom Monte Carlo, hotelom Paris i kafeom Paris. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja za Nicu, jedno od najpoznatijih mondenskih letovališta Azurne obale, prepoznatljivo po prelepim palatama, kazinima, čuvenim hotelima i dugačkim plažama. Po dolasku, panoramski obilazak Nice: Englesko šetalište, Trg Masena...Slobodno vreme. Povratak u hotel. Individualni odlazak na doček Nove godine. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
4. dan / nedelja: Arma Di Taggia - Kan - Antib - Arma Di Taggia
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Kana i Antiba. Dolazak u Kan koji je poznat najviše zahvaljujući filmskom festivalu i prelepom šetalištu, Kroazeti. Po dolasku u Kan, obilazak ovog mondenskog mesta: Filmska palata, Kroazeta, Srpska ulica...Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Antib, pravi biser Mediterana. Ovaj slikoviti gradić je smešten na pola puta između Nice i Kana. Gradom dominira tvrđava Fort Kare u čijem podnožju je marina za jahte. Antib je poznat i po džez festivalu, festivalu podvodne fotografije i starina. Po dolasku, obilazak Antiba: stari deo grada, tvrđava, luka... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.
5. dan / ponedeljak: Arma Di Taggia - Đenova
Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Đenovu, šesti po veličini grad Italije i glavni grad oblasti Ligurija. Takođe je najveća luka Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Obilazak Đenove: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba...Nakon obilaska, polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.
6. dan / utorak: Beograd
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Cena aranžmana:
205 € (u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize poslovne banke na dan uplate)

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
- smeštaj u blizini San Rema (3 noćenja sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
- obilaske prema programu (Nica, San Remo, Đenova)
-troškove organizacije i vođenja aranžmana
- usluge licenciranog vodiča

Cena aranžmana ne obuhvata:
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje:
- za lica starosti od 3 meseca do 17 godina - 538, 00 din
- za lica starosti od 18 do 70 godina - 768, 00 din
- za lica starosti od 71 do 83 godina - 1.613, 00 din
- fakultativne izlete (cene su podložne promenama, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, a deca do 2 godine besplatno):
- Menton - Monako - Monte Karlo - Nica- 25 € / 15 € deca
- Kan - Antib - 30 € /20 € deca
- ulaznice

Doplate i popusti:
- doplata za 1/1 sobu - 40% od cene aranžmana
- deca do 2 godine popust 100% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
- deca od 2 - 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

Uslovi i načini plaćanja aranžmana:
- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate
- gotovinski - prilikom prijave uplaćuje se 30% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
- uplatom na račun - pod istim uslovima kao za gotovinsku uplatu
- platnim karticama - Visa, Dina, Yuba, Master, Maestro
- osiguranje se plaća na dan rezervacije
- cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Opis i lokacija hotela:
Smeštaj je u Arma Di Taggia u navedenom hotelu do popune mesta ili sličnom:
- Hotel Arma 3* - www.mareliguria.it
Hotel se nalazi u centru mesta i na oko 300 metara od mora i plaže..Hotel ima 34 sobe, poseduje bar, restoran. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, klima uređaj i sef uz doplatu. Doručak - kontinentalni švedski sto.

Opšte napomene:
- u smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
- objašnjenje: kontinentalni švedski sto - manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
- u pojedinim smeštajnim objektima treći ležaj može biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet
- organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
- neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
- dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
- fakultativni izleti nisu obavezni deo programa, zavise od broja prijavljenih putnika, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije, i podložna je promenama...Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
- organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
- maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
- putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
- Program je rađen na bazi minimum 45 prijavljenih putnika
- Usled nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije.
* za sve informacije pozovite se na www.nova-godina.co.rs
+381 11 2637 484
+381 11 2632 163
Kralja Petra I 45, Beograd,
Beograd,
Srbija (RS)