Aranžmani za Novu godinu - Istanbul, Turska

Doček Nove godine 2022 Istanbul, Turska - Novogodišnji aranžmani Istanbul
Ukoliko želite da vaš novogodišnji aramžman provedete u jednom od najšarenijih gradova na svetu, onda je pravo vreme da posetite u Istanbul. Ovaj biser Orijenta, kako ga mnogi nazivaju, predstavlja jednu od omiljenih novogodišnjih destinacija za Evropljane.
Doček Nove godine u Istanbulu predstavlja pravu poslasticu za sve one koji vole da dožive nešto drugačije. Ovaj grad svakodnevno poseti oko sto hiljada turista iz celog sveta, dok je za Novu godinu situacija još „ozbiljnija“. Ulice grada su ukrašene prelepim ukrasima, a glavni gradski doček se sprema u ulicama Nişantası i Kadıköy, gde prisutni mogu da uživaju u zvucima najpoznatijih svetskih bendova. Tačno u ponoć iznad Bosfora može da se posmatra prelep vatromet koji se oslikava na vodi i deluje očaravajuće.

Ako preferirate doček Nove godine u zatvorenim prostorima, Istanbul vam nudi odličan izbor restorana sa nacionalnom kuhinjom u kojima možete da uživate u jedinstvenom doživljaju harmonije ukusa i zvuka. Za ovakav novogodišnji aranžman potrebno je da unapred rezervišete mesta, kako biste bili sigurni da vas čeka ovako luksuzan doček.
Kada ste već u Istanbulu, predlažemo vam da se provozate Bosforom, ali i da obiđete neke od glavnih znamenitosti grada poput Aja Sofije, Plave džamije, ali i nadaleko poznate pijace na kojoj možete da kupite bukvalno sve što vam padne na pamet. I ne zaboravite, Turci su veoma raspoloženi za nagodbu, tako da nikad ne pristajete na prvu cenu koju vam ponude.