Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac

Aranžmani za Novu godinu - Istanbul, Turska

Doček Nove godine u Istanbulu - 6 dana - Novogodišnji aranžmani
Grad na dva kontinenta, Istanbul - grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji žive i rade na...
Doček Nove godine 2020 Istanbul, Turska - Novogodišnji aranžmani Istanbul
Ukoliko želite da vaš novogodišnji aramžman provedete u jednom od najšarenijih gradova na svetu, onda je pravo vreme da posetite u Istanbul. Ovaj biser Orijenta, kako ga mnogi nazivaju, predstavlja jednu od omiljenih novogodišnjih destinacija za Evropljane.
Doček Nove godine u Istanbulu predstavlja pravu poslasticu za sve one koji vole da dožive nešto drugačije. Ovaj grad svakodnevno poseti oko sto hiljada turista iz celog sveta, dok je za Novu godinu situacija još „ozbiljnija“. Ulice grada su ukrašene prelepim ukrasima, a glavni gradski doček se sprema u ulicama Nişantası i Kadıköy, gde prisutni mogu da uživaju u zvucima najpoznatijih svetskih bendova. Tačno u ponoć iznad Bosfora može da se posmatra prelep vatromet koji se oslikava na vodi i deluje očaravajuće.

Ako preferirate doček Nove godine u zatvorenim prostorima, Istanbul vam nudi odličan izbor restorana sa nacionalnom kuhinjom u kojima možete da uživate u jedinstvenom doživljaju harmonije ukusa i zvuka. Za ovakav novogodišnji aranžman potrebno je da unapred rezervišete mesta, kako biste bili sigurni da vas čeka ovako luksuzan doček.
Kada ste već u Istanbulu, predlažemo vam da se provozate Bosforom, ali i da obiđete neke od glavnih znamenitosti grada poput Aja Sofije, Plave džamije, ali i nadaleko poznate pijace na kojoj možete da kupite bukvalno sve što vam padne na pamet. I ne zaboravite, Turci su veoma raspoloženi za nagodbu, tako da nikad ne pristajete na prvu cenu koju vam ponude.
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti