Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu

Aranžmani za Novu godinu - Bukurešt, Rumunija

Doček Nove godine - Drakula tura, 6 dana - Novogodišnji aranžmani
1.dan / četvrtak: Beograd - Polazak iz Beograda u 18:00h sa parkinga preko puta OTC- Buvlja pijaca (na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe). Dolazak u Rumuniju. Nastavak putovanja: Temišvar - Sibiu - Brašov - Bran. - 2. dan / petak: Manastir Sinaja - Dvorac Peleš - Bukurešt - Pre podne dolazak u Sinaju, mondensko mesto u Južnim Karpatima. Fakultativna poseta manastiru Sinaja (XVII vek) i dvorcu Peleš, jednom od...
Doček Nove godine u Bukureštu - Novogodišnji aranžmani
Bukurešt je glavni i najveći grad Rumunije, u pokrajini Vlaška, poznat kao „Pariz istoka“ ili „Mali Pariz“. Prostire se na 228km2 sa oko 1,6 miliona stanovnika, što ga čini šestim po veličini gradom Evropske Unije. U Bukureštu se nalazi i druga po veličini administrativna zgrada na svetu (posle američkog Pentagona) -Parlament. Najveće znamenitosti grada su Nacionalni muzej umetnosti, biblioteka, zgrada Sekuritates, Sala Palatui - nekadašnja...
Doček Nove godine 2019 Bukurešt, Rumunija - Novogodišnji aranžmani Bukurešt
Doček Nove godine u Bukureštu, može da bude odlična prilika da otputujete u jednu od evropskih prestonica, najbližih Srbiji. Ova metropola, šesta po veličini u Evropi, puna je prostranih bulevara i trgova, kao i gigantskih zdanja koja svedoče o bogatoj istoriji rumunskog naroda. Novogodišnji aranžman u Bukureštu, može da bude prava prilika da upoznate njegove znamenitosti i kulturu, ali i da se odlično provedete.
Doček Nove godine 2019 Bukurešt, Rumunija - Novogodišnji aranžmani Bukurešt

Rumuni su veseo narod, i vrlo srdačni prema gostima koji dolaze iz svih delova sveta. Za novogodišnje praznike, obavezno će vas bogato ugostiti, i to nekim od autentičnih rumunskih specijaliteta, koji dobrim delom podsećaju na srpske.

Doček Nove godine u Bukureštu obično se organizuje na glavnom trgu u gradu, i to ispred zgrade Parlamenta. Zgrada je toliko monumentalna i posebna da predstavlja najveće administrativno zdanje na svetu, nakon Pentagona. Ovaj trg ispred zgrade, zove se Trg Palate ili Konstitutivni trg, i upravo na njemu se okupi na hiljade Rumuna, ali i turista iz celog sveta, kako bi proslavili Novu godinu. Uz živu muziku i najpoznatije svetske, ali i lokalne hitove, prisutni uživaju, čekajući da se kazaljke sklope. Kada ponoć otkuca, nastupa veliki vatromet, koji godinama oduševljava prisutne.
Doček Nove godine 2019 Bukurešt, Rumunija - Novogodišnji aranžmani Bukurešt

Postoji još jedna popularna lokacija za doček Nove godine u Bukureštu. To je Titan park sa jezerom i nalazi se u istočnom delu grada.
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama