Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene

Aranžmani za Novu godinu - Budimpešta, Mađarska

Budimpešta - doček Nove godine - Novogodišnji aranžmani
Predviđeno vreme polaska sa lastinog dolaznog perona u 05.00 časova. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Po dolasku u Budimpeštu, panoramsko razgledanje grada autobusom u zavisnosti od prohodnosti u gradu kao i vremenskih uslova (Trg heroja, Andraši bulevar, Lančani most, Ribarske kule, Matijina crkva). Smeštaj u hotel (posle 15.00h prema hotrelskim pravilima). Praznični doživljaj grada na Dunavu, upotpuniće romantično krstarenje Dunavom...
Doček Nove godine 2017. - Budimpešta, 2 dana autobusom - Novogodišnji aranžmani
Budimpešta, glavni grad Mađarske sa dva miliona stanovnika, sastoji se od brežuljkastog Budima i ravničarske Pešte. Budim sa tvrđavom, slikovitim ulicama i vinskim lokalima, odaje raspoloženje po kom je grad bio čuven i pre pojave modernog turizma, dok je Pešta središte privrednog i kulturnog života. - Program putovanja: - 1. Dan putovanja, (31.12.2016. Subota) Beograd - Budimpešta - Sastanak grupe u 04.30h na autobuskoj stanici lasta (Železnička...
Doček Nove godini u Budimpešti - Novogodišnji aranžmani
1. dan / petak: Beograd - Novi Sad - Budimpešta - Mađarsko Veče - Polazak iz Beograda oko 05:00h sa Lastine autobuske stanice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 06:00h (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Dnevna vožnja kroz Vojvodinu prema Mađarskoj. Dolazak u Budimpeštu u podnevnim časovima. Panoramski obilazak Budimpešte: Trg Heroja, Opera, dvorac Vajdhunjadi, Andraši bulevar, Parlament (nije...
Nova godina u Budimpešti - 2 dana, bez noćenja - Novogodišnji aranžmani
Po dolasku panoramski obilazak grada: Trg Heroja, Opera, dvorac Vajdhunjadi, Andraši bulevar, Parlament (nije predvidjena grupna poseta), Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, crkva Matije Korvina, Citadela... Slobodno vreme za idividualne aktivnosti ili individualnu šetnju Vaci ulicom, Srpskom ulicom i odlazak do Srpske crkve. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - vožnja brodom Dunavom ispod...
Doček Nove godine 2020 Budimpešta, Mađarska - Novogodišnji aranžmani Budimpešta
Ukoliko se odlučite da provedete vaše novogodišnje putovanje u Budimpešti, na raspolaganju vam stoji veliki izbor novogodišnjih aranžmana koje nude naše agencije. Budimpešta je evropska prestonica šarma, monumentalne arhitekture i dobre kuhinje, nastala od dva grada Budima i Pešte. Bilo da se odlučite da Novu godinu u Budimpešti provedete u starom delu grada, antičkom i brdovitom Budimu, ili u ravnoj i širokoj Pešti, svakako ćete moći dobro da se provedete.
Glavni trg za doček Nove godine u Budimpešti je Franc Listov Trg. Posetioci ovde mogu da uživaju u odličnoj živoj muzici, kao i grandioznom vatrometu, koji počinje tačno u ponoć. Mađari su veoma vesela nacija, tako da nećete pogrešiti ukoliko se odlučite da Novu godinu dočekate u nekom od lokalnih pabova, gde ćete moći da uživate u lokalnim specijalitetima.
Ukoliko vaše novogodišnje putovanje u Budimpeštu obuhvata više dana, preporučujemo vam da obavezno posetite Vorosmarti trg, gde zabava počinje 30. decembra i traje do 1. januara. Budimpešta je puna iznenađenja, te tako, ukoliko volite selo, preporučujemo vam da se otisnete u neko obližnje selo nadomak Budimpešte i uživate u čarima i svetkovinama u seoskom ruhu. Običaja ne manjka, tako da možete da vidite kako se spaljuje strašilo (Džek Strou) i kako se uz razna pomagala pravi što veća buka kako bi se oterali zli duhovi i kako bi sreća i radost ušli u domove domaćina.

Ako ste urbani tip i volite nešto luksuznije varijante, obavezno izaberite novogodišnje putovanje u Budimpeštu koje obuhvata spa program. Budimpešta obiluje banjskim turizmom, tako da je prava šteta da to ne okusite. I na kraju ako ste se odlučili za Novu godinu u Budimpešti, nemojte da propustite da probate nadaleko čuveni mađarski gulaš, dok će se na novogodišnjoj trpezi obavezno naći svinjetina sa povrćem. Ako kojim slučajem tokom novogodišnje noći preterate sa alkoholom, nemojte mnogo da brinete, jer Mađari misle na sve. Ujutru pojedite čuvenu Korheli supu, koja je idealan lek protiv mamurluka.
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije