Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu

Aranžmani za Novu godinu - Berlin, Nemačka

Berlin i Drezden - Doček Nove godine - Novogodišnji aranžmani
1.dan putovanja (29.12.2017.petak): Beograd - Berlin - Sastanak grupe u 14.30 h sa Parkinga Kombank Arene , južna strana, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića (ulaz sa autoputa). Predvidjeno vreme polaska u 15.00 časova. Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Mađarske, Slovačke, Češke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. - 2. dan putovanja (30.12.2017.subota): Berlin - Dolazak u Berlin u prepodnevnim satima. Po dolasku, panoramsko...
Doček Nove godine u Berlinu - Novogodišnji aranžmani
1. dan / četvrtak: Beograd - Polazak iz Beograda oko 17:00 časova sa Lastine autobuske stanice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 18:00 časova (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja preko Mađarske, Slovačke i Češke sa kraćim usputnim pauzama. - 2. dan / petak: Berlin - Dolazak u Berlin u podnevnim satima. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Trg Republike, Friedrichstraβe, granični...
Doček Nove godine 2020 Berlin, Nemačka - Novogodišnji aranžmani Berlin
Ukoliko se odlučite za novogodišnji aranžman u Berlinu, svakako vas očekuje najmasovniji doček Nove godine na otvorenom u celom svetu. Kod Brandenburške kapije svake godine se okupi oko million ljudi, kako žitelja Berlina i stanovnika iz unutrašnjosti, tako i turista iz celog sveta, gde svi zajedno čekaju da se kazaljke spoje. Ova kilometarska kolona ljudi uživa u raznim zvucima koji dopiru sa mnogobrojnih bina koje su postavljene unaokolo. Skoro svi muzički žanrovi su zastupljeni, tako da ne brinete, naći će se nešto i za vas.
Kad ponoć otkuca nastupa eksplozija u svakom smislu. Atmosfera se penje do vrhunca, a spektakularan vatromet obasjava nebo iznad Brandenburške kapije. Berlin svake godine obraduje svoje posetioce mega vatrometom, čije šarenilo i zvuci raduju kako najmlađe, tako i one malo starije.

Šarenilo Berlina upotpunjuju i razne laserske animacije, kao i interaktivni ekrani, tako da je ovo pravo mesto ako želite doček Nove godine koji će isputini sva vaša audio i vizuelna očekivanja.
Ako preferirate malo intimniju atmosferu, ali ipak na otvorenom, predlažemo vam krstarenje rekom Šprejom, gde biste uz šampanjac i prijantu muziku mogli da dočekate Novu 2020. godinu. Mnogi smatraju da je vatromet koji se oslikava na reci nešto najlepše što može da se vidi u ovoj novogodišnjoj noći.
Kada je hrana u pitanju, prepustite se čarima bratvursta, to jest, pečene kobasice, koju možete da obogatite raznim prilozima i pomfritom. A kada je piće u pitanju, Nemci obožavaju pivo, tako da vam od srca preporučujemo da im se pridružite i osetite pravi nemački doček Nove godine u Berlinu.
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije