Aranžmani za Novu godinu - Berlin, Nemačka

Doček Nove godine 2022 Berlin, Nemačka - Novogodišnji aranžmani Berlin
Ukoliko se odlučite za novogodišnji aranžman u Berlinu, svakako vas očekuje najmasovniji doček Nove godine na otvorenom u celom svetu. Kod Brandenburške kapije svake godine se okupi oko million ljudi, kako žitelja Berlina i stanovnika iz unutrašnjosti, tako i turista iz celog sveta, gde svi zajedno čekaju da se kazaljke spoje. Ova kilometarska kolona ljudi uživa u raznim zvucima koji dopiru sa mnogobrojnih bina koje su postavljene unaokolo. Skoro svi muzički žanrovi su zastupljeni, tako da ne brinete, naći će se nešto i za vas.
Kad ponoć otkuca nastupa eksplozija u svakom smislu. Atmosfera se penje do vrhunca, a spektakularan vatromet obasjava nebo iznad Brandenburške kapije. Berlin svake godine obraduje svoje posetioce mega vatrometom, čije šarenilo i zvuci raduju kako najmlađe, tako i one malo starije.

Šarenilo Berlina upotpunjuju i razne laserske animacije, kao i interaktivni ekrani, tako da je ovo pravo mesto ako želite doček Nove godine koji će isputini sva vaša audio i vizuelna očekivanja.
Ako preferirate malo intimniju atmosferu, ali ipak na otvorenom, predlažemo vam krstarenje rekom Šprejom, gde biste uz šampanjac i prijantu muziku mogli da dočekate Novu 2022. godinu. Mnogi smatraju da je vatromet koji se oslikava na reci nešto najlepše što može da se vidi u ovoj novogodišnjoj noći.
Kada je hrana u pitanju, prepustite se čarima bratvursta, to jest, pečene kobasice, koju možete da obogatite raznim prilozima i pomfritom. A kada je piće u pitanju, Nemci obožavaju pivo, tako da vam od srca preporučujemo da im se pridružite i osetite pravi nemački doček Nove godine u Berlinu.