prethodna
Doček Nove godine - Beč - Hotel Star Inn Premium Wien Hauptbahnhof
Doček Nove godine - Beč - Hotel Star Inn Premium Wien Hauptbahnhof
sledeća
Doček u Beču - 6 dana, 3 noći
Doček u Beču - 6 dana, 3 noći
Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Doček Nove godine 2017. - Beč - Hotel Ibis Budget Sankt Marx

Doček Nove godine 2017. - Beč - Hotel Ibis Budget Sankt Marx - Novogodišnji aranžmani
Nova godina 2017. - Beč - Hotel Ibis Budget Sankt Marx
Nova godina 2017. - Beč - Hotel Ibis Budget Sankt Marx
Nova godina 2017. - Beč - Hotel Ibis Budget Sankt Marx
Nova godina 2017. - Beč - Hotel Ibis Budget Sankt Marx
Nova godina 2017. - Beč - Hotel Ibis Budget Sankt Marx
Nova godina 2017. - Beč - Hotel Ibis Budget Sankt Marx
Nova godina 2017. - Beč - Hotel Ibis Budget Sankt Marx
Nova godina 2017. - Beč - Hotel Ibis Budget Sankt Marx
Nova godina 2017. - Beč - Hotel Ibis Budget Sankt Marx
Nova godina 2017. - Beč - Hotel Ibis Budget Sankt Marx
Nova godina 2017. - Beč - Hotel Ibis Budget Sankt Marx
Nova godina 2017. - Beč - Hotel Ibis Budget Sankt Marx
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Nova godina2017. - Beč
5 dana / 4 noćenja - 4 dana / 3 noćenja, avionom

Polazak: 29.12.2016 i 30.12.2016

Za realizaciju programa je potrebno minimum 40 putnika.
Beč je aktuelna prestonica Austrije i nekadašnji glavni grad moćne Austrougarske imperije. Danas je i moderna turistička metropola na obalama lepog plavog Dunava sa vidnom namerom da svakog posetioca šarmira lepotom palata carskog Habzburga i šenbrunskih parkova, bogatim umetničkim kolekcijama i muzičkim nasleđem, ali i izvrsnim šopingom i provodom u mnogobrojnim restoranima uz obilje piva i domaćeg vina. Beč je i grad u kome su živeli i stvarali Gete, Frojd, Betoven, Ajnštajn, Mocart i mnogi drugi, a svaki Austrijanac će s ponosom istaći da je nemački koji oni govore najčistija i najmelodičnija varijanta tog jezika. U Beču je, zapravo, sve posebno, od lepote njegove panorama do ukusa kolača.

Ibis Budget Sankt Marx 2*:
Ovaj skromni hotel, pripada poznatom hotelskom lancu Ibis hotela, nalazi se u 3. okrugu Beča, na samo nekoliko minuta hoda od autobuske stanice “Erdberg” i istoimene stanice metroa. Do centra grada stiže se za 10 minuta vožnje metroom. Hotel ima 271 smeštajnu jedinicu. Sve sobe imaju kupatilo (wc/tuš), klimu, TV, Wi-Fi internet (uz doplatu). Hotel u svom sastavu ima restoran, recepciju, internet kutak i parking (uz doplatu). Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom. www.ibis.com/gb/hotel-3706-ibis-budget-wien-sankt-marx/index.shtml#

Program putovanja br.1: (polazak: 29.12)
1.dan (29.12.2016.) Beograd-Beč
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera KonTiki u 05:00 časova. Poletanje za Beč u 07:00 časova (Let JU600). Sletanje u Beč u 08:35 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje i upoznavanje jedne od evropskih prestonica kulture i umetnosti. Vožnja duž čuvenog Ring bulevara i impresivnih zgrada koje se odlikuju istorijskim stilom koji je preovladavao za vreme vladavine cara Franca Jozefa: Opera, Muzej istorije umetnosti, carska palata Hofburg, Parlament, Rathaus - gradska kuća, Burg teatar i Univerzitet, gradski park u kome se nalazi spomenik Johanu Štrausu, palata Belvedere. Odlazak do zgrade Ujedinjenih nacija i Pratera, jednog od najpoznatijih zabavnih parkova Evrope. Šetnja kroz istorijsko jezgro grada Hofburg, pešačku zonu, ulice Graben i Kertner u kojoj se nalazi čuvena Katedrala Sv. Stefana. Smeštaj u hotelu nakon 15:00h. Slobodno popodne. Noćenje
2.dan (30.12.2016.) Beč
Doručak. Slobodno vreme za individualno razgledanje, upoznavanje grada ili šoping. Mogućnost individualnog obilaska muzeja Sisi, posvećenog austrijskoj carici i supruzi Franca Jozefa, Elizabeti Mariji Amaliji. Carica Sisi je svakako ličnost čija životna priča zavređuje pažnju. U blizini muzeja nalazi se i carska riznica i čuvena španska škola jahanja. U muzejskom kvartu je moguće individualno obići i Muzej arhitekture, Muzej istorije umetnosti, Leopolidov muzej sa najvećom kolekcijom dela Egona Šilea i čuvenih bečkih modernista. Noćenje.
3.dan (31.12.2016.) Beč
Doručak. Slobodan dan za individualne obilaske i šoping. Individualni doček Nove godine. Noćenje.
4.dan (01.01.2016.) Beč
Doručak. Fakultativni obilazak dvorca Šenbrun, letnje rezidencije dinastije Habzburg. Ovaj dvorac je uvršten u UNESCO listu svetske kulturne baštine. Prelepa barokna palata je okružena vrtovima sa fontanama, lavirint parkom, kompleksom Gloriet. Razgledanje palate je šetnja kroz istoriju sa obilaskom sjajnih galerija sa poznatim freskama i tapiserijama, dvora za prijeme i zabavu. Cena izleta (oko 45 €) Slobodno vreme. Noćenje
5.dan (02.01.2016.) Beč-Beograd Doručak. Napuštanje soba do 12:00 časova. Slobodno vreme do polaska. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 21:00 čas (Let JU605). Sletanje u Beograd u 22:20 časova.

Program putovanja br 2: (polazak: 30.12)
1.dan (30.12.2016.) Beograd-Beč
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera KonTiki u 05:00 časova. Poletanje za Beč u 07:00 časova (Let JU600). Sletanje u Beč u 08:35 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje i upoznavanje jedne od evropskih prestonica kulture i umetnosti. Vožnja duž čuvenog Ring bulevara i impresivnih zgrada koje se odlikuju istorijskim stilom koji je preovladavao za vreme vladavine cara Franca Jozefa: Opera, Muzej istorije umetnosti, carska palata Hofburg, Parlament, Rathaus - gradska kuća, Burg teatar i Univerzitet, gradski park u kome se nalazi spomenik Johanu Štrausu, palata Belvedere. Odlazak do zgrade Ujedinjenih nacija i Pratera, jednog od najpoznatijih zabavnih parkova Evrope. Šetnja kroz istorijsko jezgro grada Hofburg, pešačku zonu, ulice Graben i Kertner u kojoj se nalazi čuvena Katedrala Sv. Stefana. Smeštaj u hotelu nakon 15:00h. Slobodno popodne. Noćenje.
2.dan (31.12.2016.) Beč
Doručak. Slobodno vreme za individualno razgledanje, upoznavanje grada ili šoping. Mogućnost individualnog obilaska muzeja Sisi, posvećenog austrijskoj carici i supruzi Franca Jozefa, Elizabeti Mariji Amaliji. Carica Sisi je svakako ličnost čija životna priča zavređuje pažnju. U blizini muzeja nalazi se i carska riznica i čuvena španska škola jahanja. U muzejskom kvartu je moguće individualno obići i Muzej arhitekture, Muzej istorije umetnosti, Leopolidov muzej sa najvećom kolekcijom dela Egona Šilea i čuvenih bečkih modernista. Individualni doček Nove godine. Noćenje.
3.dan (01.12.2017.) Beč
Doručak. Fakultativni obilazak dvorca Šenbrun, letnje rezidencije dinastije Habzburg. Ovaj dvorac je uvršten u UNESCO listu svetske kulturne baštine. Prelepa barokna palata je okružena vrtovima sa fontanama, lavirint parkom, kompleksom Gloriet. Razgledanje palate je šetnja kroz istoriju sa obilaskom sjajnih galerija sa poznatim freskama i tapiserijama, dvora za prijeme i zabavu. Cena izleta (oko 45 €) Slobodno vrem. Noćenje
4.dan (02.01.2016.) Beč-Beograd
Doručak. Doručak. Napuštanje soba do 12:00 časova. Slobodno vreme do polaska. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 21:00 čas (Let JU605). Sletanje u Beograd u 22:20 časova.

U cenu putovanja je uračunato:
- Prevoz avionom na relaciji Beograd - Beč - Beogard
- transferi autobusom aerodrom - hotel - aerodrom, panoramsko razgledanje Atine
- smeštaj u dvokrevetnoj sobi u hotelima 2* ili 3* na bazi usluge noćenje sa doručkom (kontinentalni ili samoposluživanje) u Beču
- usluge loklnog vodiča u Beču i troškovi organizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:
- Avio-takse 99, 02 evra (od toga takse od evra 44YQ ne podležu refundaciji i 0, 22RS, 0, 98RF, 16, 72RS, 3, 30LG, 18, 43ZY, 7QD, 8, 37AT). Avio-takse, se plaćaju po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate.
- Fakultativni izleti i posete takođe nisu uračunati u cenu aranžmana. Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike.
-U cenu takođe nije uključeno međunarodno putno osiguranje.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula).
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama izdatim Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Važne napomene:
- Putnici su u obavezi da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.
- Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.
- Cena putovanja po osobi u evrima (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)
- Deca do 11, 99 godina i treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi na upit

Opšte napomene:
- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja
- Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 40 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.
- Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 20. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.
- Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično)..
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel & Service d.o.o.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 001/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail:garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050822, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.
* za sve informacije pozovite se na www.nova-godina.co.rs
+381 11 20 98 000
[b]Avio karte[/b]:[/tel]
+381 11 20 98 029
+381 11 20 98 074
Beogradska 71 , Beograd

Poslovnice:
Sremska 2, Beograd
Tel: +381 11 20 98 000
Fax: +381 11 33 45 857
Avio-karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
Radno vreme:
Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
Subota od 10:00 – 15:00 h

Bulevar Arsenija Čarnojevića 54/a; Novi Beograd
tel: +381 11 20 98 000
Avio karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
Radno vreme:
Ponedeljak - petak od 09.00 do 21:00 h
Subota od 10:00 do 15:00 h

Grčkoškolska 10, Novi Sad
+381 21 421 457, 421 458
Radno vreme:
Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
Subota od 10:00 - 15:00 h

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
+381 34 335 925, 335 544
Avio karte: +381 62 272 687
Radno vreme:
Ponedeljak - petak od 09:00 -21:00 h
Subota od 10:00 – 15:00 h
,
Beograd,
Srbija (RS)