prethodna
Doček Nove godine 2017. - Beč - Hotel Ibis Budget Sankt Marx
Doček Nove godine 2017. - Beč - Hotel Ibis Budget Sankt Marx
sledeća
Nova godina - Beč - 3 dana, bez noćenja
Nova godina - Beč - 3 dana, bez noćenja
Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Doček u Beču - 6 dana, 3 noći

Doček u Beču - 6 dana, 3 noći - Novogodišnji aranžmani
Nova godina 2017. - Beč, 6 dana / 3 noći
Nova godina 2017. - Beč, 6 dana / 3 noći
Nova godina 2017. - Beč, 6 dana / 3 noći
Nova godina 2017. - Beč, 6 dana / 3 noći
Nova godina 2017. - Beč, 6 dana / 3 noći
Nova godina 2017. - Beč, 6 dana / 3 noći
Nova godina 2017. - Beč, 6 dana / 3 noći
Nova godina 2017. - Beč, 6 dana / 3 noći
Nova godina 2017. - Beč, 6 dana / 3 noći
Nova godina 2017. - Beč, 6 dana / 3 noći
Nova godina 2017. - Beč, 6 dana / 3 noći
Nova godina 2017. - Beč, 6 dana / 3 noći
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Nova godina 2017. - Beč,
6 dana / 3 noći, autobusom

Paket aranžman - prevoz, smeštaj i razgledanja

Troškovi rezervacije 300,00 din.
Beč je glavni grad Austrije i jedan od najlepših gradova u Evropi. Ima oko 1, 5 miliona stanovnika. Beč je centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv.Stefana, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama i pivnicama ne ostavlja posetiocu ni jedan neispunjen trenutak.

Program putovanja:
1. Dan (29.12.2016. Četvrtak), Beograd - Beč
Sastanak grupe u 21.30 časova na autobuskoj stanici Lasta (Železnička bb, u neposrednoj blizini glavne autobuske stanice) u Beogradu. Predviđeno vreme polaska sa lastinog dolaznog perona u 22.00 časa. Vožnja preko Novog Sada, Subotice i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.
2.Dan (30.12.2016. Petak), Beč - Donauturm
Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: Trg Marije Terezije - raskošni dvorac dinastije Habsburg, Parlament, Opera, Univerzitet, katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, Meksički trg...Nakon razgledanja, smeštaj u hotel (оko 15.00h), a mi vam preporučujemo fakultativnu posetu Donauturmu (bečki toranj) odakle možete uživati u jedinstvenom pogledu na panoramu grada i u kafe - restoranu probati pravu bečku kafu i originalnu Sacher tortu sa šlagom. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. Noćenje.
3. Dan (31.12.2016. Subota), Beč - Parndorf - Beč
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja, šetnju okićenim ulicama u duhu christkindlmarkta ili fakultativna poseta Parndorfu, poznatom outletu sa preko 170 radnji napoznatijih brendovai šoping. U večernjim satima individualni doček na ulicama i trgovima uz zabavno-muzički program različitih žanrova (od klasike do rok- popa), kuvano vino, lokalne specijalitete i ponoćni vatromet iznad Pratera. Srećna Nova godina! Individualni povratak u hotel. Noćenje.
4. Dan (01.01.2017. Nedelja), Beč - Schonbrunn - Srpski Beč
Doručak. Slobodan dan u Beču za individualna razgledanja, a mi vam preporučujemo fakultativnu posetu dvorcu Schonbrunn-veličanstvenoj letnjoj rezidenciji austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave) i Srpski Beč - pešačku turu u pratnji bečkog domaćina koji će vam ispričati interesantne priče o ispreplitanim sudbinama Srbije, srskih velikana i ovog posebnog grada. Noćenje.
5. Dan (02.01.2017. Ponedeljak), Beč - Subotica - Novi Sad - Beograd
Doručak. Odjava iz hotela i organizovan odlazak do centra Beča. Slobodan dan u Beču do polaska za Srbiju oko 19.00h. Noćnja vožnja preko Mađarske, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja I carinskih formalnosti...
6. Dan (03.01.2017. Utorak), Subotica - Novi Sad - Beograd
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

Smeštaj:
Hotel Europahouse 3* Linzerstrase 429 Penzing, 1140 Vienna, okružen je mirnim baroknim parkom, smešten u zapadnom delu Beča, na oko 30 minuta tramvajem 49A, čija stanica se nalazi nedaleko od hotela kojim se stiže do Mariahilferstrasse i Westbahnhofa.Sve sobe su sa TWC-om, SAT TV, frižider … Gostima je na raspolaganju restoran gde se služi doručak. www.europahauswien.at/en/
Hotel Starr Inn 3* se nalazi u 15. okrugu u blizini palate Šenbrun. Do srca grada I poznate trgovačke ulice Mariahilferstrasse voze metro linije U4 I U6, a stanica Lengefeld koja se nalazi na oko 100m udaljenosti od hotela. Standard sobe su sve sa TWC I fenom, led TV, bežičnim internetom (wlan). Gostima hotela je na raspolaganju restoran gde se služi doručak, privatna garaža koja se naplaćuje. www.starinnhotels.com

Cena paket aranžmana po osobi:
Hotel Europahouse 3* 169 eur
Hotel Star Inn Wien Schönbrunn 3* 219 eur

Aranžman obuhvata: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, 3 noćenja sa doručkom (samoposlužni tzv. švedski sto - samoposluživanje) u odabranom hotelu u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana.

Aranžman ne obuhvata: Međunarodno putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom-inoagencijom, individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.

Popusti za decu u sobi sa dve punoplatežne osobe:
Hotel Europahouse 3* : dete do 5.99 g. u zajedničkom ležaju ostvaruje popust od90 eur, dete od 6 do 11.99 g. u pomoćnom ležaju ostvaruje popust od 50eur
Hotel Star inn Schonbrunn: na upit.
Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 70% od cene aranžmana.

Uslovi plaćanja: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Banke Intesa za efektivu, na dan uplate.

Način plaćanja: Prilikom rezervacije plaća se 70 eur (za hotel Europahouse 3*) i 110 eur (za hotel Star Inn 3*) po osobi, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 25 dana pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana na 3 mesečne rate bez kamate - čekovima građana, bez kamate. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

Osiguranje: Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 672 din. sa osiguranom sumom do 25.000 eur, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) - osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja).

Fakultativni izleti:
Donauturm 10 eur (deca do 6 g. starosti gratis) obuhvata organizovan prevoz u pratnji vodiča i obaveznu ulaznicu za lift kojim se stiže do vrha tornja;
Dvorac Schonbrunn 25 eur po osobi - u cenu uključen grand obilazak dvorca u pratnji stručnog lokalnog vodiča i ulaznica - obavezna rezervacija i plaćanje prilikom prijave za aranžman zbog ograničenog broja mesta;
Srpski Beč 15 eur po osobi (deca do 14godina gratis) - u cenu uključen prevoz i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča;
Parndorf 10 eur po osobi.
Minimalan broj prijavljenih za izvođenje fakultative po objavljenim cenama je:
- Schönbrunn 30,
- Donauturm 20,
- Parndorf 20, putnika
u slučaju nedovoljnog broja putnika organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate;

Izvršilac usluga i pomoć turistima u mestu odredišta je inopartner Kompas- Siebensterngasse 21, Wien. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom zbog specifičnosti termina.

Važna napomena: U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Organizatora, kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Uniqa osiguranje.

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 putnika.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije.

Napomene: Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni.
Upozorenje: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.
Važno: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu tax free, pa Vas molimo da to imate u vidu Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana ulaska na teritoriju EU.
Molimo putnike da vode računa o važnosti putnih isprava, naročito dečijih. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja,..ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta agencija ne može imati uticaja.

Važno obaveštenje: Obaveštavaju se putnici, s` obzirom na postojeću situaciju, uzrokovanu kretanjem velikog broja migranata i vanrednim nepredvidivim okolnostima na pojedinim graničnim prelazima, granični prelaz ili pak zemlja tranzita može biti promenjen, od onoga što je navedeno u programu putovanja. U zavisnosti od trenutne situacije, i radi potpune i bezbedne realizacije programa, sa tim u vezi molimo da putnici imaju razumevanja i za eventualna kašnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji, nije u mogućnosti da utiče.

Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
* za sve informacije pozovite se na www.nova-godina.co.rs
+381 11 322 21 34
+381 11 334 77 08
+381 11 334 76 25
Terazije 3, Beograd

agencija@mladostturist.rs
,
Beograd,
Srbija (RS)