Aranžmani za Novu godinu - Barselona, Španija

Doček Nove godine 2022 Barselona, Španija - Novogodišnji aranžmani Barselona
Ukoliko želite da imate nezaboravan doček Nove godine u nekoj od evropskih metropola, obavezno u razmatranje uzmite Barselonu. Ovaj predivan mediteranski grad predstavlja prestonicu dobrog ukusa, ludog noćnog provoda i odličnih žurki do jutra. Tokom novogodišnjih praznika klima u Barseloni je blaga, tako da nema bojazni od hladnoće i snega. Na vama je samo da rezervišete povoljan novogodišnji aranžman u Barselonu, i da se prepustite čarima puta.
Za doček Nove godine, glavno gradsko dešavanje u Barseloni je na nekoliko mesta. Od Kraljevske palate i veličanstvenih fontana, preko Katalonskog trga i zamka Monžuik. Ovaj trougao predstavlja najbolju lokaciju gde ćete u harmoniji zvuka i boja moći da uživate i prepustite se trenutku. Veličanstven doživljaj koji pružaju ogromne fontane koje izbacuju impoznatnu količinu vode, usklađene u harmoniji sa zvukom i bojama, posetiocima iz svih delova sveta privlače pažnju i naprosto ne daju im da se udalje od ove lokacije. Tačno u ponoć iznad zamka kreće grandiozni vatromet i Španci po tradiciji počinju da jedu svojih dvanaest zrna grožđa. Svako zrno za jedan mesec u godini, i sreća je zagarantovana.
Barselona je poznata i po predivnim novogodišnjih vašarima. Doček Nove godine možete da upotpunite ukoliko odete na neki od vašara koji su takođe u samom centru grada i zabavite se kao što ste to radili kada ste bili deca.
Doček Nove godine u Barseloni može da bude zanimljiv i ako odlučite da ponoć čekate u nekom od restorana ili klubova, samo za takav aranžman moraćete unapred da rezervišete mesto.