prethodna
Dočekajte Novu 2017. godinu u Bangkoku i Koh Samuiu
Dočekajte Novu 2017. godinu u Bangkoku i Koh Samuiu
sledeća
Doček 2017. - Severni Tajland
Doček 2017. - Severni Tajland
Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Nova godina 2017. - Tajland - Bangkok - Puket

Nova godina 2017. - Tajland - Bangkok - Puket - Novogodišnji aranžmani
Nova godina 2017. - Tajland - Bangkok - Puket
Nova godina 2017. - Tajland - Bangkok - Puket
Nova godina 2017. - Tajland - Bangkok - Puket
Nova godina 2017. - Tajland - Bangkok - Puket
Nova godina 2017. - Tajland - Bangkok - Puket
Nova godina 2017. - Tajland - Bangkok - Puket
Nova godina 2017. - Tajland - Bangkok - Puket
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Nova godina 2017. - Tajland
Bangkok + Puket
15 dana, avionom


Polazak:
28.12.2016.
Bangkok je glavni i najveći grad Kraljevine Tajland i jedan od najvećih gradova Jugoistočne Azije. Nalazi se u Centralnoj regiji Tajlanda. Tajlanđani Bangkok skraćeno zovu Krungtep, što u prevodu znači “Grad anđela”, dok je svuda u svetu poznato internacionalno ime Bangkok.
Puket je najveće ostrvo Tajlanda I nalazi se u Andamanskom moru. Prelepe peščane plaže sa belim peskom I kristalna tirkizna boja vode, pruža vam osećaj kao da se nalazite u raju. Svetski lanci hotela preovlađuju ostrvom I svake godine sve više turista iz celog sveta željnih luksuza za male pare dolaze na ovo ostrvo.

Plan i program puta:
Dan 1 (28.12.2016): Sastanak na aerodromu \' \' Nikola Tesla\' \' dva sata pre leta. Let i Beograda u 11:20h (QR 232). Dolazak u Dohu u 18:30h po lokalnom vremenu. Presedanje na let za Puket.
Dan 2 (29.12.2016): Let iz Dohe u 20:15h po lokalnom vremenu (QR 842). Dolazak na Puket u 06:45h po lokalnom vremenu. Transfer do smeštaja i zagrevanje za žurku. Avantura počinje. Noćenje.
Dan 3 (30.12.2016): Puket (Phuket) je najveće i najpoznatije tajlandsko ostrvo. Smešteni smo u Patongu. Kupanje, masaže, prelepe plaže, beli pesak, tirkizno, toplo more, fenomenalni zalasci sunca i izleti do obližnjih ostrva, učiniće da se osećate kao u raju. Vreme rezervisano isključivo za uživanje! Nesvakidašnji noćni život, scene kao iz najluđih filmova! Noćenje.
Dan 4 (31.12.2016): Dan za fakultativni izlet na James Bond ostrvo koje je deo arhipelaga manjih krečnjačkih ostrva, stena koje se izdižu iz mora žad zelene boje u kojima su skrivene pećine bogate stalaktitima i stalagmitima. Doček Nove godine na najluđim žurkama na Tajlandu. Noćenje.
Dan 5 (01.01.2017): Slobodan dan za odmaranje i masaže. Noćenje.
Dan 6 (02.01.2017): Prepodne je rezervisano za plažu Paradise koja se nalazi blizu Patonga, uživamo u tirkiznom moru, ispijamo voćne koktele i spremamo se za ludu noć. Noćenje.
Dan 7 (03.01.2017): Fakultativni izlet na Ko Phi Phi ostrvo na kome je sniman film \' \' Plaža\' \' , egzotični prizori koji ostaju u sećanju ceo život. Poseta Plaži majmuna, snorkling među neverovatnim koralima, plivanje na Phi Phi Don-u i Phi Phi Leju, i uživanje na Bamboo Island-u za kraj predivnog dana. Povratak u Patong. Noćenje.
Dan 8 (04.01.2017): Slobodan dan za uživanje ili još neki fakultativni izlet po izboru. Noćenje.
Dan 9 (05.01.2017): Fakultativni izlet do Similan ili Raja ostrva. Egzotični raj! Povratak u smeštaj. Noćenje.
Dan 10 (06.01.2017): Još malo vremena za uživanje. Predveče odlazak na aerodrom i let za Bankok 21:55 (PG 280) Dolazak u Bangkok u 23:20h. Noćenje.
Dan 11 (07.01.2017): Fakultativni obilazak grada - Kraljevska Palata i Smaragdni Buda, Hram zore (Wat Arun), Hram Ležećeg Bude (Wat Pho), Jim Thopmson\' s house, vožnja kanalima... Bangkok - “Grad anđela”- pruža vam potpuno novu dimenziju postojanja, nešto sasvim drugačije od svega što ste do sada doživeli. Grad nalik Njujorku, upakovan u istočnjačku filozofiju, paprene mirise i drugačiju atmosferu. Noćenje.
Dan 12 (08.01.2017): Fakultativni izlet u oblast Kačanaburi - obilazak Ploveće pijace, hram na reci Kvai i hram tigrova, zaštitni znak Tajlanda. Povratak u Bangkok. Noćenje.
Dan 13 (09.01.2017): Slobodno vreme za istraživanje Kineske četvrti, obilazak šoping molova, uživanje na Asiatique, ili na Khao Sanu. Noćenje.
Dan 14 (10.01.2017): Ujutru napuštamo smeštaj. Slobodno vreme u Bangkoku za kupovinu suvenira do večernjeg odlaska na aerodrom.
Dan 15 (11.01.2017): Let iz Bangkoka u 01:35h do Dohe (QR 837). Dolazak u Dohu u 04:50h po lokalnom vremenu i presedanje na let za Beograd u 06:40h (QR 231). Dolazak u Beograd u 10:20h. Kraj putovanja.

Polazak: 28.12.2016.

Smeštaj:
- Hotel (3*, 4*) je smeštajni objekat koji raspolaže 1/2 i 1/3 sobama. Sve sobe su klimatizovane i poseduju TWC. Usluga je na bazi noćenja. Imena hotela biće potvrđena po formiranju grupe, a najkasnije nedelju dana pred put.

- First minute cena:1450 eur
- Regularna cena:1550 eur
- First minute cena važe za prijave do 28.09.2016. Nakon tog datuma važi regularna cena aranžmana.

Cena aranžmana obuhvata:
- Avio kartu sa svim taksama na relaciji Beograd -Puket, Bangkok - Beograd.
- Avio kartu sa svim taksama na relacji Puket - Bangkok.
- Smeštaj u hotelima 3*, 4* na bazi noćenja, prema planu i programu puta.
- Sve transfere prema planu i programu puta.
- Kompletnu organizaciju i vođenje puta.

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Tajlandsku vizu sa jednim ulaskom (60 €).
- Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji).
- Fakultativne obilaske i ulaznice za lokalitete i kulturno-istorijske spomenike.
- Individualne troškove za vreme putovanja.

- Uslovi plaćanja:
- Prilikom prijavljivanja plaća se 100 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate, 300€ u evrima se plaća inopartneru na samom putovanju, a ostatak sume plaća se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate, najkasnije 6 nedelja pred put.
- Mogućnost plaćanja preko računa i karticama Visa, Master, Maestro i Dina.

Prijavljivanje:
- Preporučujemo ranije prijave jer je broj mesta ograničen.
- Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost za štampanje avio karata sa pogrešnim imenom.
- Prijava je validna jedino uz uplatu avansa.
- Dokumenta za vize potrebno je dostaviti najkasnije mesec dana pred put.
- Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
- Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su da kopiju vize dostave do 15 dana pred put.

Napomene:
Opšte napomene:
- Organizator putovanja je Jungle Travel sa licencom OTP 266/2010.
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu.
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
- Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
- Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja Jungle Travel-a.
- Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
- Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise
- U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
- Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
- Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
- U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
- Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
- Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
- Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana
- Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
- Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
- Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti uslovi putovanja uskladjeni sa YUTA standardom.

Napomene u vezi sa smeštajem:
- Organizator putovanja, Jungle Travel, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje. zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
- Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...).
- Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
-Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Napomene u vezi sa vizama:
- Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
- Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
- Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
- Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
- Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
- U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.
* za sve informacije pozovite se na www.nova-godina.co.rs
[b]Aranžmani za Evropu[/b]:[/tel]
+381 11 240 0213
[b]Daleke destinacije[/b]:[/tel]
+381 11 407 6257
[b]Fax[/b]:[/tel]
+381 11 386 3841
Gospodar Jevremova 49, Beograd

Poslovnice:
Bulevar Oslobođenja 66, lokal 8, Novi Sad
tel: +381 21 30 16 689
,
Beograd,
Srbija (RS)