Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene

Aranžmani za Novu godinu - Atina, Grčka

Atina - Hotel Divani Palace Acropolis - Nova godina, avionom - Novogodišnji aranžmani
Hotel se nalazi na pešačkoj udaljenosti od Novog muzeja Akropolja i Dionizikevog pozorišta. Stanica metro “Acropoli” udaljena je od hotela 500 metara. Hotel je od poznate Plake udaljen 10 minuta hodom i pruža mogućnost organizovanja prevoza hotelskim autobusom do trga Sintagma. Jedinstveno obeležje hotela Divani Palace Acropolis predstavljaju ostaci antičkog Temistoklovog zida, koji su otkrivni tokom izgradnje hotela, a zatim usklađeni sa...
Doček Nove godine 2017. - Atina, 5 dana - avionom - Novogodišnji aranžmani
Atina je jedan od najstarijih gradova sveta. Njegov procvat je počeo još u antičko doba, onda kada je boginja Atina poklonila njegovim žiteljima prvo maslinovo stablo. Medju prestonicama drevnih civilizacija nema sličnog grada koji je nastao pre više od 25 vekova i koji je do danas bio i ostao kulturni centar sveta. Prostire se izmedju sedam istorijskih brežuljaka koja su bila mesto rodjenja zapadne civilizacije i demokratije. Gradom dominira...
Doček Nove godine u Atini, 6 dana autobusom - Novogodišnji aranžmani
Program putovanja: - 1.dan: 29.12.petak Beograd - Atina -
Nova godina 2018. - Atina - Novogodišnji aranžmani
Program putovanja: - 1. dan Novi Sad - Beograd - Niš - Vranje... - Polazak iz Novog Sada sa železničke stanice (kod lokomotive) u 14,00h. Polazak iz Beograda kod "buvljaka" u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, u 15,30h. Vožnja autoputem ka Nišu sa usputnim zadržavanjima radi preuzimanja pitnika iz drugih gradova. Polazak iz Niša u 19.00h sa parkinga na benzinskoj pumpi „Lukoil Jastrebac“ kod TC „Tempo“....
Doček 2017. - Atina 5 i 7 dana - avionom - Novogodišnji aranžmani
Atina je jedan od najstarijih gradova sveta. Njegov procvat je počeo još u antičko doba, onda kada je boginja Atina poklonila njegovim žiteljima prvo maslinovo stablo. Medju prestonicama drevnih civilizacija nema sličnog grada koji je nastao pre više od 25 vekova i koji je do danas bio i ostao kulturni centar sveta. Prostire se izmedju sedam istorijskih brežuljaka koja su bila mesto rodjenja zapadne civilizacije i demokratije. Gradom dominira...
Atina - doček Nove godine - 6 dana, 3 noćenja - Novogodišnji aranžmani
Polazak iz Beograda oko 17:00h - sa dogovorenog mesta i iz Niša sa parkinga Tempa oko 20:00 časova (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna voţnja kroz Makedoniju prema Atini. - 2.dan 29.12.2018. Atina - Akropolj - Dolazak u Atinu u prepodnevnim časovima. Odlazak na panoramsko razgledanje Atine: prolazak pored Parlamenta, Hadrijanovih vrata, Zevsovog hrama i starog Olimpijskog stadiona, trgovi Omonija i...
Nova godina 2019. - Atina, 5 noći, avion - Novogodišnji aranžmani
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 10.20 h. Poletanje za Atinu u 12.20 sati (Let JU 512). Sletanje na aerodrom Elefterios Venizelos u 14.50 h. Po završetku aerodromskih formalnosti transfer do izabranog hotela. Smeštaj i noćenje. Paznja: U avionima Air Serbije se više ne služi besplatna hrana i piće. Može se kupiti u avionu uz naknadu - 2. dan Atina - Doručak. Polazak na četvoročasovno razgledanje grada heroja i bogova u trajanju od oko...
Nova godina 2019. - Atina, 6 noći, avionom - Novogodišnji aranžmani
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 11.15 h. Poletanje za Atinu u 13.15 sati (Let JU 512). Sletanje na aerodrom Elefterios Venizelos u 15.45 h. Po završetku aerodromskih formalnosti transfer do izabranog hotela. Smeštaj i noćenje. Paznja: U avionima Air Serbije se više ne služi besplatna hrana i piće. Može se kupiti u avionu uz naknadu. - 2. dan Atina - Doručak. Slobodan dan za individualne šetnje i razgledanja. Noćenje - 3. dan Atina -...
Doček Nove godine 2020 Atina, Grčka - Novogodišnji aranžmani Atina
Atina je glavni grad Grčke i jedan od najstarijih i najromantičnijih evropskih gradova. Zbog svoje blage i prijatne klime, predstavlja omiljenu destinaciju turista iz svih delova sveta, posebno tokom novogodišnjih praznika.
Doček Nove godine u Atini podrazumeva niz raznovrsnih umetničkih događaja, koji počinju 25. decembra, i traju to 7. januara. Ako se odlučite za novogodišnji aranžman u Atini, možete da prisustvujete koncertu u Atinskoj filharmoniji, ili na nekoj od predstava u lutkarskom pozorištu.
Doček Nove godine Grci povezuju sa proslavom svetog Vasilija, koji se smatra jednim od osnivača grčke pravoslavne crkve. Tradicionalno se na trpezi nalazi kolač svetog Vasilija u koji se ubacuje srebrni ili zlatni novčić, a onaj ko pronađe novčić, smatra se da će da bude srećan u narednoj godini.
U Atini se već tradicionalno Nova godina čeka na svim većim gradskim trgovima, dok je glavni doček na trgu Sintagma. Uz muziku, prsklice, šampanjac ili neko od tradicionalnih lokalnih pića, Grci ispraćaju staru i ulaze u Novu godinu.
Nešto posle ponoći, prisutni mogu da uživaju u prelepom prizoru novogodišnjeg vatrometa tačno iznad Akropolja. Ovaj spektakl može da se posmatra iz skoro svih delova grada, tako da je prava šteta ne izaći napolje ili bar na terasu kako bi novogodišnji vatromet obasjao i vaš osmeh.
Sutradan, nakon dočeka Nove godine, predlažemo turistima da obavezno obiđu neki od najstarijih muzeja u Atini, ali i Akropolj i Zevsov hram.
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama