Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu

Aranžmani za Novu godinu - Amsterdam, Holandija

Doček Nove godine 2018. - Zemlje Beneluksa - 9 dana - Novogodišnji aranžmani
Polazak iz Beograda oko 19:00 sa perona glavne autobuske stanice ( BAS – a ), ulaz iz Karađorđeve ulice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna voţnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju prema Minhenu - 2. dan Minhen - Dolazak u Minhen u podnevnim časovima. Po dolasku, panoramski obilazak Minhena: crkva Sv. Petra - najstarija crkva u Minhenu, Ženska crkva, Kraljevska palata, Nacionalna opera, veliki bazar,...
Doček Nove godine u Amsterdamu - Novogodišnji aranžmani
Program putovanja: - 1. dan / utorak: Beograd - Polazak iz Beograda oko 19:00h sa Lastine autobuske stanice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 20:00h (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Pragu. - 2. dan / sreda: Prag - Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku, obilazak grada: Hradčani - praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz...
Doček Nove godine 2020 Amsterdam, Holandija - Novogodišnji aranžmani Amsterdam
Ukoliko se odlučite za novogodišnji aranžman u Amsterdamu, verujemo da ćete doživeti nezaboravan provod i avanturu za pamćenje. Amsterdam je najveći i glavni grad Holandije sa oko 800 000 stanovnika. Veoma je popularan kod omladine posebno zbog tolerancije, kojoj je posledica multietničnosti ovog područja. Preko 180 nacionalnosti naseljava ovaj grad i u njemu se mogu čuti skoro svi jezici sveta.
Doček Nove godine u Amsterdamu, podrazumeva nekoliko dešavanj na glavnim gradskim trgovima, ali i pojedinačne dočeke u raznim restoranima, pabovima i klubovima. Ovaj grad nudi za svakoga po nešto, od muzike, hrane, pića, pa sve do odabira partnera. Možda neki ne znaju, ali Amsterdam se smatra najtolerantnijim gradom u Evropi, i ljudska prava su u najširem smislu zagarantovana. Nedaleko od centra grada nalazi se takozvana “crvena zona” gde možete da naiđete, kako na prodavačice ljubavi, tako i na raznorazna sredstva i erotske sprave. Mladi posebno vole ovaj deo grada i rado ga posećuju.
Žitelji Amsterdama, kao i mnogobrojni turisti, već posle ručka, polako kreću da se okupljaju na glavnom trgu u gradu, trgu Dam. Tako počinje slavlje uz muziku, petarde i pivo, a kulminira tačno u ponoć uz zvuke grandioznog vatrometa, koji traje preko sat vremena. Ako želite da posmatrate vatromet, a da ne budete u centru dešavanja, predlažemo vam da se stacionirate na nekom od mostova odakle ćete imati predivan pogled na oslikavanje vatrometa u vodi.
Za one koji preferiraju nešto mirniji doček Nove godine, predlažemo da unapred rezervišu mesto u nekom od tipičnih amsterdamskih restorana. Uz nacionalnu kuhinju i živu muziku, možete da provedete nezaboraven trenutke sa voljenom osobom, deleko od ekspolozija i dima vatrometa i petardi.
Predlažemo da vaš novogodišnji aranžman traje više dana, kako biste uspeli da obiđete ceo grad i posetite neke od 42 muzeja koliko ih Amsterdam ima.
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije