Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene

Turska - Doček Nove godine

Doček Nove godine u Istanbulu - 6 dana - Novogodišnji aranžmani
Grad na dva kontinenta, Istanbul - grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji žive i rade na...
Novogodišnji aranžmani 2020 Turska - Turska Doček Nove godine
Turska predstavlja jednu od najneobičnijih zemalja na svetu, jer ima grad koji leži na dva kontinenta. Taj grad je Istanbul, i on privlači oko sto hiljada turista dnevno. Ne možete ni da zamislite koliko turista poseti Istanbul tokom novogodišnjih praznika!

Doček Nove godine u Turskoj predstavlja jedan od važnijih praznika i Turci mu pridaju veliki značaj. U većini turskih gradova pravi se organizovan doček, i to na glavnim gradskim trgovima. Uz ovakav doček na otvorenom, obavezno se podrazumeva i dobra muzika, ali i veliki vatromet. Turci generalno obožavaju pirotehniku, i poznati su po tome da bacaju petarde i male raketice par dana pre i posle Nove godine.
Za doček Nove godine važna je i bogata trpeza. Po pravilu, na meniju obično bude pečena ćurka punjena ribizlom, pinjolom i drugim tradicionalnim sastojcima. Ali ne zaboravite da su Turci veliki sladokusci i da ćete na njihovim trpezama obavezno imati priliku da probate neku od poslastica poput baklave, kadaifa, tulumbe... Ali, upozoravamo vas da vodite računa i ne preterujete sa slatkišima, ukoliko ne nameravete da se kući vratite sa par kilograma viška.
Bilo da se odlučite za Ankaru ili Istanbul verujemo da vas čeka odličan provod. Turci su veliki gurmani i hedonisti, tako da ćete pored bogate trpeze imati priliku da uživate u igri trbušnih plesačica.
Za nešto luksuzniju varijantu dočeka Nove godine, predlažemo da unapred rezervišete novogidišnji aranžman koji podrazumeva krstarenje Bosforom. A za ljubitelje blage klime i mora, savetujemo da pronađu aranžman koji podrazumeva odlazak na neki od primorskih gradova, gde ih čeka bogata hotelska usluga.
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac