Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama

Turska - Doček Nove godine

Doček Nove godine u Istanbulu - 6 dana - Novogodišnji aranžmani
Grad na dva kontinenta, Istanbul - grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji žive i rade na...
Novogodišnji aranžmani 2019 Turska - Turska Doček Nove godine
Turska predstavlja jednu od najneobičnijih zemalja na svetu, jer ima grad koji leži na dva kontinenta. Taj grad je Istanbul, i on privlači oko sto hiljada turista dnevno. Ne možete ni da zamislite koliko turista poseti Istanbul tokom novogodišnjih praznika!

Doček Nove godine u Turskoj predstavlja jedan od važnijih praznika i Turci mu pridaju veliki značaj. U većini turskih gradova pravi se organizovan doček, i to na glavnim gradskim trgovima. Uz ovakav doček na otvorenom, obavezno se podrazumeva i dobra muzika, ali i veliki vatromet. Turci generalno obožavaju pirotehniku, i poznati su po tome da bacaju petarde i male raketice par dana pre i posle Nove godine.
Novogodišnji aranžmani 2019 Turska - Turska Doček Nove godine

Za doček Nove godine važna je i bogata trpeza. Po pravilu, na meniju obično bude pečena ćurka punjena ribizlom, pinjolom i drugim tradicionalnim sastojcima. Ali ne zaboravite da su Turci veliki sladokusci i da ćete na njihovim trpezama obavezno imati priliku da probate neku od poslastica poput baklave, kadaifa, tulumbe... Ali, upozoravamo vas da vodite računa i ne preterujete sa slatkišima, ukoliko ne nameravete da se kući vratite sa par kilograma viška.
Novogodišnji aranžmani 2019 Turska - Turska Doček Nove godine

Bilo da se odlučite za Ankaru ili Istanbul verujemo da vas čeka odličan provod. Turci su veliki gurmani i hedonisti, tako da ćete pored bogate trpeze imati priliku da uživate u igri trbušnih plesačica.
Novogodišnji aranžmani 2019 Turska - Turska Doček Nove godine

Za nešto luksuzniju varijantu dočeka Nove godine, predlažemo da unapred rezervišete novogidišnji aranžman koji podrazumeva krstarenje Bosforom. A za ljubitelje blage klime i mora, savetujemo da pronađu aranžman koji podrazumeva odlazak na neki od primorskih gradova, gde ih čeka bogata hotelska usluga.
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani