Aranžmani za Novu godinu - Srbija

Doček Nove godine 2022 Srbija - Novogodišnji aranžmani Srbija
Doček Nove godine u Srbiji može da nude odlična prilika, za vašu rodbinu i prijatelje koji žive u inostranstvu, da dožive nešto sasvim drugačije. Bilo da se odlučite za doček Nove godine u nekom od velikih gradova, poput Beograda, Niša, Novog Sada, Subotice ili Kragujevca, ili pak neke planine kao što su Kopaonika, Zlatibor ili Tara, očekuje vas luda žurka i odličan provod.
Srbi su poznati kao veseo narod koji voli da slavi, te tako se pored regularne proslave Nove godine, slavi i repriza, a potom i Srpska Nova godina. Za sve ove prilike od vas se očekuje da ste na visini zadatka, kako u odabiru lokacije gde ćete dočekati Novu godinu, tako i u izboru večernje toalete. Nova godina je praznik koji svi rado iščekuju, tako da je proslava do ranih jutarnjih sati, jednostavno neizbežna.

Svi veći gradovi organizovano prave dočeke na glavnim gradskim trgovima, a najveći je onaj u Beogradu ispred Narodne skupštine, gde svake godine nastupaju najveće zvezde kako srpske muzičke scene, tako i strane. Ulicama se slivaju reke ljudi koji uz paterde i čašu omiljenog alkoholnog pića traže mesto odakle će najbolje videte veliki vatromet u ponoć.
Ukoliko želite da vaš novogodišnji aranžman bude nešto mirniji, preporučujemo vam doček Nove godine na nekoj od popularnih srpskih planina. Kopaonik je možda najpopularnija, zbog odlične ski staze, ali tu su i Zlatibor, Tara, kao i Stara planina. Ove lokacije vam nude opuštajući odmor pun sadržaja, kao i relaksirajući program u svojim wellness centrima.