Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac

Doček Nove godine - Rusija

Doček Nove godine 2017. - Moskva, 4 dana - Novogodišnji aranžmani
Nova godina 2017. u Moskvi
4 dana/3 noći - prevoz avionom

Termin: 30.12.2016. - 02.01.2017.

Budite deo ruske bajke!!!
Novogodišnji aranžmani 2019 za Rusiju - Doček Nove godine Rusija
Stanovnici najveće zemlje na svetu, Rusije, doček Nove godine najčešće smatraju porodičnim praznikom. Uz bogatu novogodišnju trpezu, okupljaju se članovi porodice i prijatelji, i u prijatnoj atmosferi razmenjuju poklone i jedni drugima žele najlepše želje.
Novogodišnji aranžmani 2019 za Rusiju - Doček Nove godine Rusija

Ako ste mislili da je to sve, kada je doček Nove godine u Rusiji u pitanju, ovoga puta ste se prevarili. U organizaciji gradskih vlasti, svaki veći, ali i manji grad u Rusiji priperma organizovan doček na nekom od gradskih trgova. Ako želite da osetite pravu rusku zimu, i uz muziku, vartomet i vodku uživate na nekom od trgova u Rusiji, vreme je da pronađete odgovarajući novogodišnji aranžman po vašoj meri.

Tokom novogodišnjih praznika, široki ruski bulevari odišu svečanom atmosferom, koju upotpunjuje veliki broj ukrasa, jelki i lampica. Sneg je jedan od glavnih rekvizita ruske zime i gotovo da je neizbežan 31. decembra. Preporučujemo vam da se toplo obučete ako je vaš izbor doček Nove godine na otvorenom.

Koji god grad da bude vaša krajnja opcija, svuda vas čeka odličan provod. Ako se odlučite za Moskvu, glavno gradsko dešavanje se odigrava na Crvenom trgu. Kada ponoć nastupi, započinje grandiozni vatromet iznad Kremlja i hiljade prisutnih može da uživa u predivnom prelivanju boja iznad ove bajkovite zgrade.
Novogodišnji aranžmani 2019 za Rusiju - Doček Nove godine Rusija

Ako ste zainteresovani za malo egzotičniji doček Nove godine u Rusiji, predlazemo da vaš novogodišnji aranžman bude u Sočiju. Ovaj južni ruski grad, može da bude pravi izbor, za sve one koji žele da dožive nešto sasvim drugačije i novo, a i klima je svakako prijatnija.
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Novogodišnji aranžmani Budimpešta

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti