Doček Nove godine - Rusija

Novogodišnji aranžmani 2022 za Rusiju - Doček Nove godine Rusija
Stanovnici najveće zemlje na svetu, Rusije, doček Nove godine najčešće smatraju porodičnim praznikom. Uz bogatu novogodišnju trpezu, okupljaju se članovi porodice i prijatelji, i u prijatnoj atmosferi razmenjuju poklone i jedni drugima žele najlepše želje.
Ako ste mislili da je to sve, kada je doček Nove godine u Rusiji u pitanju, ovoga puta ste se prevarili. U organizaciji gradskih vlasti, svaki veći, ali i manji grad u Rusiji priperma organizovan doček na nekom od gradskih trgova. Ako želite da osetite pravu rusku zimu, i uz muziku, vartomet i vodku uživate na nekom od trgova u Rusiji, vreme je da pronađete odgovarajući novogodišnji aranžman po vašoj meri.

Tokom novogodišnjih praznika, široki ruski bulevari odišu svečanom atmosferom, koju upotpunjuje veliki broj ukrasa, jelki i lampica. Sneg je jedan od glavnih rekvizita ruske zime i gotovo da je neizbežan 31. decembra. Preporučujemo vam da se toplo obučete ako je vaš izbor doček Nove godine na otvorenom.

Koji god grad da bude vaša krajnja opcija, svuda vas čeka odličan provod. Ako se odlučite za Moskvu, glavno gradsko dešavanje se odigrava na Crvenom trgu. Kada ponoć nastupi, započinje grandiozni vatromet iznad Kremlja i hiljade prisutnih može da uživa u predivnom prelivanju boja iznad ove bajkovite zgrade.
Ako ste zainteresovani za malo egzotičniji doček Nove godine u Rusiji, predlazemo da vaš novogodišnji aranžman bude u Sočiju. Ovaj južni ruski grad, može da bude pravi izbor, za sve one koji žele da dožive nešto sasvim drugačije i novo, a i klima je svakako prijatnija.