Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu

Doček Nove godine - Rusija

Doček Nove godine 2017. - Moskva, 4 dana - Novogodišnji aranžmani
Nova godina 2017. u Moskvi
4 dana/3 noći - prevoz avionom

Termin: 30.12.2016. - 02.01.2017.

Budite deo ruske bajke!!!
Novogodišnji aranžmani 2019 za Rusiju - Doček Nove godine Rusija
Stanovnici najveće zemlje na svetu, Rusije, doček Nove godine najčešće smatraju porodičnim praznikom. Uz bogatu novogodišnju trpezu, okupljaju se članovi porodice i prijatelji, i u prijatnoj atmosferi razmenjuju poklone i jedni drugima žele najlepše želje.
Ako ste mislili da je to sve, kada je doček Nove godine u Rusiji u pitanju, ovoga puta ste se prevarili. U organizaciji gradskih vlasti, svaki veći, ali i manji grad u Rusiji priperma organizovan doček na nekom od gradskih trgova. Ako želite da osetite pravu rusku zimu, i uz muziku, vartomet i vodku uživate na nekom od trgova u Rusiji, vreme je da pronađete odgovarajući novogodišnji aranžman po vašoj meri.

Tokom novogodišnjih praznika, široki ruski bulevari odišu svečanom atmosferom, koju upotpunjuje veliki broj ukrasa, jelki i lampica. Sneg je jedan od glavnih rekvizita ruske zime i gotovo da je neizbežan 31. decembra. Preporučujemo vam da se toplo obučete ako je vaš izbor doček Nove godine na otvorenom.

Koji god grad da bude vaša krajnja opcija, svuda vas čeka odličan provod. Ako se odlučite za Moskvu, glavno gradsko dešavanje se odigrava na Crvenom trgu. Kada ponoć nastupi, započinje grandiozni vatromet iznad Kremlja i hiljade prisutnih može da uživa u predivnom prelivanju boja iznad ove bajkovite zgrade.
Ako ste zainteresovani za malo egzotičniji doček Nove godine u Rusiji, predlazemo da vaš novogodišnji aranžman bude u Sočiju. Ovaj južni ruski grad, može da bude pravi izbor, za sve one koji žele da dožive nešto sasvim drugačije i novo, a i klima je svakako prijatnija.
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac