Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama

Doček Nove godine - Rumunija

Doček Nove godine - Drakula tura, 6 dana - Novogodišnji aranžmani
1.dan / četvrtak: Beograd - Polazak iz Beograda u 18:00h sa parkinga preko puta OTC- Buvlja pijaca (na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe). Dolazak u Rumuniju. Nastavak putovanja: Temišvar - Sibiu - Brašov - Bran. - 2. dan / petak: Manastir Sinaja - Dvorac Peleš - Bukurešt - Pre podne dolazak u Sinaju, mondensko mesto u Južnim Karpatima. Fakultativna poseta manastiru Sinaja (XVII vek) i dvorcu Peleš, jednom od...
Doček Nove godine u Bukureštu - Novogodišnji aranžmani
Bukurešt je glavni i najveći grad Rumunije, u pokrajini Vlaška, poznat kao „Pariz istoka“ ili „Mali Pariz“. Prostire se na 228km2 sa oko 1,6 miliona stanovnika, što ga čini šestim po veličini gradom Evropske Unije. U Bukureštu se nalazi i druga po veličini administrativna zgrada na svetu (posle američkog Pentagona) -Parlament. Najveće znamenitosti grada su Nacionalni muzej umetnosti, biblioteka, zgrada Sekuritates, Sala Palatui - nekadašnja...
Novogodišnji aranžmani 2019 Rumunija - Doček Nove godine Rumunija
Ukoliko želite da doživite nešto potpuno drugačije od onoga na šta ste navikli u svojoj zemlji, prava je prilika da pogledate kakve novogodišnje aranžmane nudi Rumunija. Ova velika zemlja, vekovima je u prijateljskim odnosima sa Srbijom, tako da ćete se u njoj osećati kao kod kuće.
Novogodišnji aranžmani 2019 Rumunija - Doček Nove godine Rumunija

Iako su Rumuni i Srbi dobri prijatelji, ne vezuje ih isto poreklo, a tako ni običaji, stoga ćete se iznenaditi koliko neobičnosti podrazumeva doček Nove godine u Rumuniji. Ukoliko odlučite da Novu godinu proslavite u gradu, tu će vas kao i u ostalim evropskim gradovima dočekati vatromet u ponoć i nastupi poznatih rumunskih bendova. Ali doček Nove godine u nekom od rumunskih sela, može da predstavlja neopisivu avanturu. Pored „medveđeg plesa“ uz ritam bubnjeva, moći ćete da prisustvujete ceremonijalnom plesu pod maskama kojim se oponašaju obredi rođenja, smrti, ali i borbe dobra i zla. U gradskim sredinama od običaja koje Rumuni upražnjavaju, najčešći su, da nose crveni donji veš radi sreće, i da džepove pune novcem, kako bi u Novu godinu zakoračili bogati.

Ali da se vratimo na gradove. Doček Nove godine u Rumuniji najčešće podrazumeva proslavu na glavnim gradskim trgovima, kao i uz obalu reka ili mora. U Bukureštu je glavno dešavanje ispred zgrade Parlamenta, dok je u Temišvaru na Trgu Pobede. Uz muziku i poznate rumunske bendove, moći ćete da se ludo zabavite, a kulminacija večeri je svakako veliki vatromet u ponoć. Ovi gradovi vam nude odličan provod i ako se odlučite za doček Nove godine u nekom od klubova ili restorana, s tim što za ovakav doček poretebno je da rezervišete mesta unapred.
Novogodišnji aranžmani 2019 Rumunija - Doček Nove godine Rumunija

Novogodišnji aranžman u Rumuniji može da bude velika avantura ukoliko se otisnete u Transilvaniju i u nekom od gradova ove regije provedete najluđu noć. Ne zaboravite sutradan da obiđete i neke od najpoznatijih dvoraca koji imaju neobičnu prošlost.
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac