Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti

Doček Nove godine - Rumunija

Doček Nove godine - Drakula tura, 6 dana - Novogodišnji aranžmani
1.dan / četvrtak: Beograd - Polazak iz Beograda u 18:00h sa parkinga preko puta OTC- Buvlja pijaca (na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe). Dolazak u Rumuniju. Nastavak putovanja: Temišvar - Sibiu - Brašov - Bran. - 2. dan / petak: Manastir Sinaja - Dvorac Peleš - Bukurešt - Pre podne dolazak u Sinaju, mondensko mesto u Južnim Karpatima. Fakultativna poseta manastiru Sinaja (XVII vek) i dvorcu Peleš, jednom od...
Doček Nove godine u Bukureštu - Novogodišnji aranžmani
Dan 1 (30.12.2018):Polazak autobusa sa parkinga ispred Muzeja istorije Jugoslavije (Kuća cveća) u 21:00h. Upoznavanje u busu, euforija i dobra muzika... Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - Dan 2 (31.12.2018):Dolazak u Pitešti u jutarnjim časovima.Obilazimo glavni trg sa gradskom većnicom ,umetničkom galerijom i...
Novogodišnji aranžmani 2020 Rumunija - Doček Nove godine Rumunija
Ukoliko želite da doživite nešto potpuno drugačije od onoga na šta ste navikli u svojoj zemlji, prava je prilika da pogledate kakve novogodišnje aranžmane nudi Rumunija. Ova velika zemlja, vekovima je u prijateljskim odnosima sa Srbijom, tako da ćete se u njoj osećati kao kod kuće.
Iako su Rumuni i Srbi dobri prijatelji, ne vezuje ih isto poreklo, a tako ni običaji, stoga ćete se iznenaditi koliko neobičnosti podrazumeva doček Nove godine u Rumuniji. Ukoliko odlučite da Novu godinu proslavite u gradu, tu će vas kao i u ostalim evropskim gradovima dočekati vatromet u ponoć i nastupi poznatih rumunskih bendova. Ali doček Nove godine u nekom od rumunskih sela, može da predstavlja neopisivu avanturu. Pored „medveđeg plesa“ uz ritam bubnjeva, moći ćete da prisustvujete ceremonijalnom plesu pod maskama kojim se oponašaju obredi rođenja, smrti, ali i borbe dobra i zla. U gradskim sredinama od običaja koje Rumuni upražnjavaju, najčešći su, da nose crveni donji veš radi sreće, i da džepove pune novcem, kako bi u Novu godinu zakoračili bogati.

Ali da se vratimo na gradove. Doček Nove godine u Rumuniji najčešće podrazumeva proslavu na glavnim gradskim trgovima, kao i uz obalu reka ili mora. U Bukureštu je glavno dešavanje ispred zgrade Parlamenta, dok je u Temišvaru na Trgu Pobede. Uz muziku i poznate rumunske bendove, moći ćete da se ludo zabavite, a kulminacija večeri je svakako veliki vatromet u ponoć. Ovi gradovi vam nude odličan provod i ako se odlučite za doček Nove godine u nekom od klubova ili restorana, s tim što za ovakav doček poretebno je da rezervišete mesta unapred.
Novogodišnji aranžman u Rumuniji može da bude velika avantura ukoliko se otisnete u Transilvaniju i u nekom od gradova ove regije provedete najluđu noć. Ne zaboravite sutradan da obiđete i neke od najpoznatijih dvoraca koji imaju neobičnu prošlost.
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene