Doček Nove godine - Portugal

Portugal - Novogodišnji aranžmani 2022 - Doček Nove godine Portugal
Ukoliko ste raspoloženi za doček Nove godine u najzapadnijoj zemlji Evrope, onda je Portugalija pravi izbor za vas. Ova zemlja bogata prirodnim bogatstvima, i beskrajnim vinogradima, nudi mnogo toga što iz godine u godinu privlači sve veći broj turista.
Portugalski gradovi su sve češće na meti kao novogodišnji aranžmani za turiste iz skoro svih evropskih zemalja, a posebno za mlade.
Ukoliko planirate doček Nove godine u Portugaliji, predlažemo vam da na vreme rezervišete vaš novogodišnji aranžman, kako biste ostvarili i eventualne popuste prilikom ranog bukinga. Novogodišnji aranžmani u Portugaliji uglavnom su usredsređeni na gradove poput Lisabona i Porta, ali ako želite nešto egzotičnije, potražite lokaciju koja će vam probuditi sva čula, a ova zemlja ih ima na pretek.
Doček Nove godine u Lisabonu predstavlja veliki događaj, a glavno dešavanje se odigrava na „Praça do Comércio”, gde prisutni uživaju u velikom broju koncerata u izvođenju poznatih portugalskih bendova. S druge strane, ako želite da doživite jedan od većih vatrometa na svetu, idealna lokacija za doček Nove godine je Porto.

Za one koji žele da za doček Nove godine dožive nešto drugačije, predlažemo da iznajme brodić kojim mogu da krstare i u Novu godinu uplove pod svetlima velelepnog vatrometa.