Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti

Doček Nove godine - Portugal

Lisabon - Doček 2017. - Novogodišnji aranžmani
Lisabon, grad na reci Težo, leži na brežuljcima koji okružuju ušće reke Težo u Atlantski okean. Mnogo je spomenika koji podsećaju da je bio prestonica nekada moćne pomorske sile: kula Belem, manastir Svetog Žeronima, velelepni trgovi Komersio i Restauradores, mnogobrojne crkve i palate bogatih trgovaca i veleposednika. Kvart Alfama, iznad koga se uzdiže utvrđenje Svetog Đorđa, zadržao je izgled srednjovekovne kasabe, sa uskim ulicama i nekim od...
Portugal - Novogodišnji aranžmani 2020 - Doček Nove godine Portugal
Ukoliko ste raspoloženi za doček Nove godine u najzapadnijoj zemlji Evrope, onda je Portugalija pravi izbor za vas. Ova zemlja bogata prirodnim bogatstvima, i beskrajnim vinogradima, nudi mnogo toga što iz godine u godinu privlači sve veći broj turista.
Portugalski gradovi su sve češće na meti kao novogodišnji aranžmani za turiste iz skoro svih evropskih zemalja, a posebno za mlade.
Ukoliko planirate doček Nove godine u Portugaliji, predlažemo vam da na vreme rezervišete vaš novogodišnji aranžman, kako biste ostvarili i eventualne popuste prilikom ranog bukinga. Novogodišnji aranžmani u Portugaliji uglavnom su usredsređeni na gradove poput Lisabona i Porta, ali ako želite nešto egzotičnije, potražite lokaciju koja će vam probuditi sva čula, a ova zemlja ih ima na pretek.
Doček Nove godine u Lisabonu predstavlja veliki događaj, a glavno dešavanje se odigrava na „Praça do Comércio”, gde prisutni uživaju u velikom broju koncerata u izvođenju poznatih portugalskih bendova. S druge strane, ako želite da doživite jedan od većih vatrometa na svetu, idealna lokacija za doček Nove godine je Porto.

Za one koji žele da za doček Nove godine dožive nešto drugačije, predlažemo da iznajme brodić kojim mogu da krstare i u Novu godinu uplove pod svetlima velelepnog vatrometa.
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu