Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije

Doček Nove godine u Poljskoj

Nova godina u Krakovu - Novogodišnji aranžmani
1 Dan - Beograd - Krakov - polazak autobusa oko 17:00 časova na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Noćna vožnja kroz Madjarsku, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora - 2 Dan - Krakov - Dolazak u Krakow u prepodnevnim časovima. Razgledanje grada: Vavel brdo sa kraljevskim dvorcem i katedralom, Pećina Zmaja, stari gradski trg Rinek sa zvonikom, Crkva Sv. Marije,...
Doček Nove godine - Krakov - Novogodišnji aranžmani
Neverovatan grad i neverovatan doživljaj! Nova godina u Krakovu za pamćenje i prepričavanje. Grad magije i energije, zabave, grad koji odiše svojim ponosom i kulturom. Niske cene u klubovima i gradu, mladi ljudi iz Poljske zajedno sa turistima iz cele Evrope... Pesnici, umetnici i naučnici su inspiraciju nalazili u Krakovu. Grad ima oko 780.000 stanovnika od čega polovinu čine studenti! Parkovi i trgovi u centru grada ispunjeni su mladim ljudima...
Doček Nove godine u Krakovu - Novogodišnji aranžmani
1. Dan 30.12.2017. Niš - Beograd - Novi Sad - Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga preko puta Sava centra (Savska strana) u 17.00h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora. - 2. dan 31.12.2017. Krakov - Dolazak u Krakov u prepodnevnim satima. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom (bez ulaznica u crkve i dvorce): Dvorac Vavel (Wawel), Katedrala Sv....
Novogodišnji aranžmani 2019 Poljska - Doček Nove godine u Poljskoj
Poljska je jedna od najvećih evropskih zemalja i u poslednje vreme predstavlja sve atraktivniju destinaciju za doček Nove godine. Mentalitet Poljaka, kao i njihova ljubaznost privlači turiste iz svih delova Evrope, koji kada jednom posete ovu zemlju, obično joj se ponovo vraćaju. Svemu ćemo da dodamo i pristupačne cene, kako smeštaja, tako i celokupnih novogodišnjih aranžmana kako u Krakovu, tako i u drugim gradovima širom zemlje.
Novogodišnji aranžmani 2019 Poljska - Doček Nove godine u Poljskoj

Doček Nove godine u Poljskoj može da predstavlja veliku avanturu, potrebno je samo da to poželite. Naime, ova zemlja nudi neodoljive planinarske ture kao i doček Nove godine u nekom od planinarskih domova, gde uz logorsku vatru, sankanje i odlično druženje možete da provedete nezaboravne trenutke.
Novogodišnji aranžmani 2019 Poljska - Doček Nove godine u Poljskoj

Ako više volite gužvu i gradsku atmosferu, preporučujemo vam da se uputute na neki od glavnih gradskih trgova. Svejedno je da li ćete da izaberete Varšavu, Krakov, Granjsk ili neki drugi grad, bitno je samo da se naoružate dobrim raspoloženjem. Svi ovi gradovi organizuju doček gde uz javne gradske nastupe najčešće poznatih poljskih bendova, možete da uživate sve do ponoći, kada nastupa pravi spektakl uz vatromet, a zabava se nastavlja i traje do ranih jutarnjih sati.

Za ove koji preferiraju zatvorene prostore, savetujemo da na vreme odaberu odgovarajući novogodišnji aranžman, kako bi ujedno izvršili rezervaciju restorana ili kluba gde će da dočekaju Novu 2019. godinu.
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani