Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama

Doček Nove godine u Poljskoj

Nova godina u Krakovu - Novogodišnji aranžmani
1 Dan - Beograd - Krakov - polazak autobusa oko 17:00 časova na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Noćna vožnja kroz Madjarsku, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora - 2 Dan - Krakov - Dolazak u Krakow u prepodnevnim časovima. Razgledanje grada: Vavel brdo sa kraljevskim dvorcem i katedralom, Pećina Zmaja, stari gradski trg Rinek sa zvonikom, Crkva Sv. Marije,...
Doček Nove godine - Krakov - Novogodišnji aranžmani
Dan 1 (29.12.2018):Polazak autobusa sa parkinga Muzeja Jugoslavije (Kuće cveća) u 16:00h. Upoznavanje u busu, euforija i dobra muzika... Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim zadržavanjima radi obavljanja carinskih formalnosti i kraćim usputnim pauzama na 3-4 sata radi odmora putnika u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - Dan 2 (30.12.2018): Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Fakultativni obilasci:...
Doček Nove godine u Krakovu - Novogodišnji aranžmani
1. Dan 30.12.2017. Niš - Beograd - Novi Sad - Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga preko puta Sava centra (Savska strana) u 17.00h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora. - 2. dan 31.12.2017. Krakov - Dolazak u Krakov u prepodnevnim satima. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom (bez ulaznica u crkve i dvorce): Dvorac Vavel (Wawel), Katedrala Sv....
Novogodišnji aranžmani 2019 Poljska - Doček Nove godine u Poljskoj
Poljska je jedna od najvećih evropskih zemalja i u poslednje vreme predstavlja sve atraktivniju destinaciju za doček Nove godine. Mentalitet Poljaka, kao i njihova ljubaznost privlači turiste iz svih delova Evrope, koji kada jednom posete ovu zemlju, obično joj se ponovo vraćaju. Svemu ćemo da dodamo i pristupačne cene, kako smeštaja, tako i celokupnih novogodišnjih aranžmana kako u Krakovu, tako i u drugim gradovima širom zemlje.
Doček Nove godine u Poljskoj može da predstavlja veliku avanturu, potrebno je samo da to poželite. Naime, ova zemlja nudi neodoljive planinarske ture kao i doček Nove godine u nekom od planinarskih domova, gde uz logorsku vatru, sankanje i odlično druženje možete da provedete nezaboravne trenutke.
Ako više volite gužvu i gradsku atmosferu, preporučujemo vam da se uputute na neki od glavnih gradskih trgova. Svejedno je da li ćete da izaberete Varšavu, Krakov, Granjsk ili neki drugi grad, bitno je samo da se naoružate dobrim raspoloženjem. Svi ovi gradovi organizuju doček gde uz javne gradske nastupe najčešće poznatih poljskih bendova, možete da uživate sve do ponoći, kada nastupa pravi spektakl uz vatromet, a zabava se nastavlja i traje do ranih jutarnjih sati.

Za ove koji preferiraju zatvorene prostore, savetujemo da na vreme odaberu odgovarajući novogodišnji aranžman, kako bi ujedno izvršili rezervaciju restorana ili kluba gde će da dočekaju Novu 2019. godinu.
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene