Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Putovanja - Nova godina aranžmani

Sve ponude za doček nove godine u Srbiji i inostranstvu

Novogodišnji aražmani 2020
Ako volite novogodišnje praznike, poklone, vatromet, provod, opuštanje i zabavu, onda ste sigurno ljubitelj dobrih putovanja. Decembar je mesec kada nastupa novogodišnja groznica i većina ljudi traga za povoljnim novogodišnjim aranžmanima. Novogodišnja putovanja su odlična prilika da doživite nešto drugačije, radite neobične stvari koje su deo običaja svetkovanja Nove godine u različitim zemljama. To je prilika da upoznate nove kulture, tradicije i običaje, ali i da stvorite nova prjateljstva, a možda i upoznate ljubav svog života. Nova godina je dan kada je sve dozvoljeno, sve moguće i čarolije se dešavaju, samo u njih treba verovati.
U periodu novogodišnjih praznika, svaka metropola i svaki manji i veći grad blista posebnim sjajem i odiše svečanom atmosferom. Zato je Nova godina idealan period kada treba da izaberemo odgovarajući novogodišnji aranžman i prepustimo se čarima putovanja. Ne zaboravite da je praznični ambijent jedinstven u svakom od velikih svetskih gradova, a na vama je da odlučite na kojem delu zemljine kugle možete da osetite deo te magije, i gde Novu godinu možete dočekati na potpuno drugačiji i uzbudljiviji način.
Preporučujemo vam da svoje novogodišnje putovanje osmislite na vreme, tako što ćete se unapred detaljno informisati o bogatoj ponudi novogodišnjih aranžmana za željene destinacije. Ne treba čekati poslednji trenutak, jer se najbolji novogodišnji aranžmani veoma brzo rasprodaju.
Od najluđe noći, kako je mnogi zovu, svi očekuju nešto posebno. To su trenuci kada svojim bližnjima želimo dobru sreću i zdravlje, puno uspeha i veselja. A naravno, tu su i pokloni. Da li su dugo i detaljno osmišljavani, ili kupljeni u poslednjem trenutku, novogodišnji pokloni predstavljaju neizostavan deo ovih praznika. Ukoliko se odlučite za novogodišnji aranžman u inostranstvu, prava je prilika da svojim bližnjima kupite nešto autentično za dato podneblje. Mogućnosti za kupovinu suvenira i poklona su ogromne; ako se nađete u Moskvi, ne zaboravite da kupite “babušku” (Rusi je zovu matrijoška), ili ako ste u Francuskoj kupite neki od pikantnih sireva ili vina, nećete se pokajati. A ako vas novogodišne putovanje odvede u neke egzotične predele, prava atrakcija će da bude ako donesete neki od morskih suvenira u naše snegom zavajane predele.
Veliku ponudu novogodišnjih aranžmana možete da pogledate na sajtu Aladin.info, gde vam naše turističke agencije nude ponude za doček Nove godine u najvećim svetskim i evrospkim metropolama, zatim raznim ski centrima, ali i najatraktivnijim egzotičnim destinacijama. Mistični Istanbul, grad sudara dveju sasvim suprotstavljenih kultura, Istoka i Zapada, tradicije i modernog doba, predstavlja pravo mesto za vaše novogodišnje putovanje. Uz prijatnu klimu, orijentalni ambijent, vatromet i krstarenje Bosforom, Novu godinu možete da dočekate između dva kontinenta: Evrope i Azije. Ističemo da su novogodišnji aranžmani za Istanbul veoma povoljni, a ovo novogodišnje putovanje možete da iskoristite da obiđete niz kulturno istorijskih znamenitosti i posetite monumentalnu Aja Sofiju.
Takođe, u ponudi imate veliki broj evropskih i svetskih metropola, a mi vam preporučujemo neke, kao mogućnost za vaš aranžman za Novu godinu u inostranstvu: Austrija (Beč, Salzburg, Grac), Bosna (Jahorina, Sarajevo), Češka (Prag, Karlove Vari), Italija (Rim, Napulj, Đenova, Firenca i nezaobilazna Venecija), Danska, Francuska (Pariz, Lion, Marsej), Grčka (Atina, Solun, ili neko od mnogobrojnih grčkih ostrva), Holandija (Amsterdam), Kipar, Mađarska (Budimpešta), Makedonija, Nemačka (Berlin, Dizeldorf, Minhen, Hamburg), Poljska (Krakov, Varšava), Portugal (Lisabon), Rumunija (Temišvar, Bukurešt, Drakula tura) SAD (Njujork, Los Anđeles), Slovačka (Bratislava), Španija (Barselona, Madrid), Šri Lanka, Velika Britanija (London, Liverpul, Mančester), Rusija (Moskva, Sankt Petersburg), Kina (Peking, Šangaj), Australija (Sidnej, Kambera, Melburn)…
Ukoliko se odlučite da Novu godinu dočekate u Srbiji, postoji veliki broj novogodišnjih aranžmana koji mogu da zadovolje vaše apetite. Ako preferirate porodično novogodišnje putovanje, preporučujemo vam da Novu godinu dočekate na Tari, Zlatiboru, Divčibarima ili Kopaoniku, gde uz niz interesantnih sadržaja za decu možete da se opustite u bogatom velnes programu. A ukoliko želite da se na kratko izmestite iz svog rodnog grada preporučujemo neki od spekrakulatnih dočeka u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i drugim prelepim gradovima Srbije.
I ne zaboravite, Nova godina je vreme za odmor, proslavu i opuštanje, samim tim, vreme kao stvoreno za novogodišnje putovanje. Preporučujemo vam da uzmete odmor i mudro ga iskotistite, tako što ćete da izabetere najpovoljniji novogodišnji aranžman i otputujete u neku od najpoželjnijih destinacija za doček Nove godine.