Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Doček Nove Godine u inostranstvu

Sve ponude za doček nove godine u Srbiji i inostranstvu

Novogodišnji aražmani 2020
Doček Nove godine, u najvećem broju zemalja, proslavlja se 31. decembra, iako se običaji od zemlje do zemlje razlikuju. Ono što se nameće kao zajedničko svim evropskim i svetskim metropolama kada je doček Nove godine u pitanju je veličanstveni vatromet tačno u ponoć, dobra atmosfera i slavlje do ranih jutarnji sati uz dobru muziku, ples i neku čašu alkohola.

Za doček Nove godine 2020. pripremili smo vam veliki broj raznovrsnih novogodišnjih aranžmana, koji mogu zadovoljiti različite ukuse i mogućnosti. Naše turističke agencije nude bogatu ponudu, od dočeka Nove godine u trajanju od samo jednog dana, pa sve do novogodišnjih aranžmana koji obuhvataju višenedeljni program.

Doček Nove godine u inostranstvu obuhvata proslavu u većini evropskih i velikih svetskih gradova, tako da je na vama da izaberete destinaciju iz snova. Pogledajte programe putovanja za novogodišnje aranžmane u obližnje evropske metropole, koje nude nezaboravne dočeke Nove godine na glavnim gradskim trgovima, uz grandiozni vatromet, kuvano vino, šampanjac i nezaobilazne lokalne specijalitete. Poželjno bi bilo da na vreme odlučite koja je vaša željena destinacija u inostranstvu, kako biste se detaljno informisali i na vreme rezervisali željeno novogodišnje putovanje.
Da doček Nove godine u inostranstvu ne mora da bude skup svedoči niz ponuda u obližnjim metropolama, kao što su Budimpešta, Beč, Bratislava, Zagreb, Sarajevo, Bukurešt, Sofija
i mnoge druge. Primera radi, naše turističke agencije vam nude da Novu godinu dočekate u Budimpešti po ceni od 25 evra, gde bi novogodišnji aranžman obuhvatao dva dana (polazak 31. decembra i povratak 1. januara).

Novogodišnji program u Budimpešti je veoma bogat, a glavno gradsko dešavanje je na Trgu Franca Lista. Međutim, Budimpešta nudi bogat program ukoliko planirate da se u njoj zadržite i više dana. Ponuda hotelskog smeštaja je raznovrsna, ali vam svakako preporučujemo da svoj novogodišnji aranžman rezervišete na vreme, kako biste izbegli neugodnost. Slično Budimpešti, veoma povoljne novogodišnje aranžmane možete da pronađete i za Beč. Ukoliko želite da probate Saher tortu, uživate u zvucima bečkog valcera i posetite jedan od najlepših luna parkova u Evropi, svakako posetite ovu austrijsku prestonicu.
Za zaljubljene parove, doček Nove godine u inostranstvu može da bude pun pogodak. Ako planirate da iznenadite voljenu osobu romantičnim novogodišnjim putovanjem, preporučujemo vam da izaberete Veneciju. Po veoma povoljnim cenama možete da doživite nezaboravne trenutke sa voljenom osobom, i obiđete most Uzdaha, Duždevu palatu, crkvu Santa Marija dela Salute, veličanstveni Trg svetog Marka i još mnogo toga.
Ako ste odlučili da sa čitavom porodicom dočekate Novu godinu u inostranstvu, naša preporuka je Solun. Grci imaju veoma interesantne običaje za doček Nove godine, koju svakako mogu da se dopadnu i najmlađima. Pored toga, klima u Grčkoj je blaga, tako da će vam prijati obilazak značajnih istorijskih spomenika i arhitektonskih zdanja.

Iz godine u godinu sve popularnija turistička destinacija kada je doček Nove godine u pitanju je Prag. Po mnogima najlepši grad u Evropi, nudi širok asortiman novogodišnjih aranžmana za svačiji džep. Bilo da se odlučite za jeftiniju varijantu sa jednim noćenjem i dočekom Nove godine na glavnom gradstkom trgu, ili za nešto luksuzniju varijantu sa punim pansionom u nekom od cenjenih praških hotela, verujemo da ćete se lepo provesti.

Za one koji bi želeli da svoje novogodišnje putovanje ostvare u najvećim gradovima u Evropi, preporučujemo evropske metropole kao što su: Pariz, London, Madrid, Rim, Lisabon, Berlin i Moskva. Ovi megalopolisi svojom širokom ponudom sigurno će zadovoljiti vaše apetite i učiniti da vaš doček Nove godine u inostranstvu bude za pamćenje.

Ponoćni vatromet u Moskvi, koji se odigrava na Crvenom trgu, događaj je za pamćenje, a svoju zimsku bajku u ruskoj prestonici, možete da nastavite ukoliko se uputite u obilazak Kremlja, Crkve svetog Vasilija blaženog, Boljšoj teatra i drugih znamenitosti.
Velika je ponuda i novogodišnjih aranžmana za egzotične destinacije. Ukoliko ste željni sunca i mora, preporučujemo vam da se otisnete na neko od najpoznatijih ostrva prepoznatljivih po luksuznom smeštaju, kristalno čistom moru, peščanim plažama i odličnoj hrani. Iz ponude bismo izdvojili: Maldive, Sejšele, Mauricijus, Kubu, Dominikansku republiku, Tajland, Dubaji, a što da ne i kontinentalne predele u Africi, Južnoj Americi i Australiji.

Ukoliko ste ljubitelj snega i zimskih sportova, doček Nove godine u inostranstvu je prava prilika da posetite obližnje planinine zemalja u okruženju. Za ljubitelje ekstremnim zimskih sportova preporučujemo skijališta u Švajcarskoj, Austriji, Italiji i Francuskoj. Naše turističke agencije vam nude veoma povoljne novogodišnje aranžmane, posebno ukoliko se odlučiite da posetite poznata evropska skijališta.
Ukoliko želite da za doček Nove pobegnete makar na kratko, sajt Aladin.info Vam nudi najbolji i najpovoljniji izbor novogodišnjih aranžmana.