Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani

Aranžmani za Novu godinu - Mađarska

Budimpešta - doček Nove godine - Novogodišnji aranžmani
Predviđeno vreme polaska sa lastinog dolaznog perona u 05.00 časova. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Po dolasku u Budimpeštu, panoramsko razgledanje grada autobusom u zavisnosti od prohodnosti u gradu kao i vremenskih uslova (Trg heroja, Andraši bulevar, Lančani most, Ribarske kule, Matijina crkva). Smeštaj u hotel (posle 15.00h prema hotrelskim pravilima). Praznični doživljaj grada na Dunavu, upotpuniće romantično krstarenje Dunavom...
Doček Nove godine 2017. - Budimpešta, 2 dana autobusom - Novogodišnji aranžmani
Budimpešta, glavni grad Mađarske sa dva miliona stanovnika, sastoji se od brežuljkastog Budima i ravničarske Pešte. Budim sa tvrđavom, slikovitim ulicama i vinskim lokalima, odaje raspoloženje po kom je grad bio čuven i pre pojave modernog turizma, dok je Pešta središte privrednog i kulturnog života. - Program putovanja: - 1. Dan putovanja, (31.12.2016. Subota) Beograd - Budimpešta - Sastanak grupe u 04.30h na autobuskoj stanici lasta (Železnička...
Doček Nove godini u Budimpešti - Novogodišnji aranžmani
1. dan / petak: Beograd - Novi Sad - Budimpešta - Mađarsko Veče - Polazak iz Beograda oko 05:00h sa Lastine autobuske stanice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 06:00h (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Dnevna vožnja kroz Vojvodinu prema Mađarskoj. Dolazak u Budimpeštu u podnevnim časovima. Panoramski obilazak Budimpešte: Trg Heroja, Opera, dvorac Vajdhunjadi, Andraši bulevar, Parlament (nije...
Nova godina u Budimpešti - 2 dana, bez noćenja - Novogodišnji aranžmani
Po dolasku panoramski obilazak grada: Trg Heroja, Opera, dvorac Vajdhunjadi, Andraši bulevar, Parlament (nije predvidjena grupna poseta), Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, crkva Matije Korvina, Citadela... Slobodno vreme za idividualne aktivnosti ili individualnu šetnju Vaci ulicom, Srpskom ulicom i odlazak do Srpske crkve. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - vožnja brodom Dunavom ispod...
Doček Nove godine 2020 Mađarska - Novogodišnji aranžmani Mađarska
Ukoliko volite putovanja, lude žurke i dobar provod, doček Nove godine u Mađarskoj je pravi odabir za vas.
Budimpešta, evropska metropola, udaljena od Beograda svega 4 sata vožnje autobusom, može da bude idealan novogodišnji aranžman. Ako pritom dodamo činjenicu da su cene i više nego korektne, shvatićemo da je upravo ova destinacija, dobitna kombinacija. Bilo da se odlučite za doček Nove godine na Franc Listovom Trgu ili za plovidbu Dunavom, uz zvuke cimbala i igru mađarskih čardaša, provod je zagarantovan. Ne propustite da okusite čari mađarske kuhinje, tako da vam preporučujemo da tokom novogodišnje noći obavezno probate svinjetinu sa sočivom.
Ako vaš novogodišnji aranžman obuhvata više dana, onda vam preporučujemo da ovo hladno vreme iskoristite da okusite mađarski gulaš (paprikaš sa pilećim, telećim ili svinjskim mesom) ili riblju čorbu; ljutkast ukus će vam pomoći da se zagrejete u ovim hladnim danima. Tokom novogodišnje noći, većina kafića i barova naplaćuje ulaz, ali bez obzira na to vredi posetiti neki od njih i uživati u dobroj muzici i prazničnoj atmosferi. Vatromet je svakako nezaobilazan detalj u ponoć, i vredi ga pogledati. Ako ste ljubitelj sela, preporučujemo da se otisnete u ruralne predele, gde ćete moći da budete deo tradicionalno novogodišnje svetkovine. U selima se već stotinama godina vrši isti obred, spaljivanje strašila koje predstavlja svo zlo u prethodnoj godini. A ako ste željni odmora i relaksacije, preporučujemo vam da se odlučite za neki od novogodišnjih aranžmana u mađarskim banjama. One nude veoma bogat program tokom novogodišnjih praznika, a popularne su inače tokom cele godine.
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene