Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije

Doček Nove godine - Holandija

Doček Nove godine 2018. - Zemlje Beneluksa - 9 dana - Novogodišnji aranžmani
Polazak iz Beograda oko 19:00 sa perona glavne autobuske stanice ( BAS – a ), ulaz iz Karađorđeve ulice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna voţnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju prema Minhenu - 2. dan Minhen - Dolazak u Minhen u podnevnim časovima. Po dolasku, panoramski obilazak Minhena: crkva Sv. Petra - najstarija crkva u Minhenu, Ženska crkva, Kraljevska palata, Nacionalna opera, veliki bazar,...
Doček Nove godine u Amsterdamu - Novogodišnji aranžmani
Program putovanja: - 1. dan / utorak: Beograd - Polazak iz Beograda oko 19:00h sa Lastine autobuske stanice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 20:00h (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Pragu. - 2. dan / sreda: Prag - Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku, obilazak grada: Hradčani - praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz...
Novogodišnji aranžmani 2020 za Holandiju - Doček Nove godine Holandija
Holanđani obožavaju slavlja, tako da novogodišnja žurka počinje odmah nakon Božića (25.12.) i traje do 1. januara. Nova godina je u Holandiji jedan od omiljenih i najvažnijih praznika, tako da se Holanđani danima pripremaju za novogodišnju noć. Priprema se novogodišnja trpeza na kojoj obavezno mora da se nađe nešto slatko, a tradicionalni kolač im je “Oliebollen”, koji liči na male krofnice i jede se sa raznim prelivima. Ono što Holanđani posebno vole jesu pokloni, vole da ih primaju, ali i daruju, tako da je Nova godina pravo vreme za poklone u svakom smislu.
Holandija nudi najrazličitije načine da se zabavite, tako da ako ste raspoloženi da uradite nešto ekstremno ludo, možete da se pridružite grupaciji koja tradicionalno za doček Nove godine roni u Severnom moru. Ovaj ekstremni sport može da vas košta zdravlja, ukoliko se dobro ne pripremite za ovaj ledeni izazov. Mladi posebno vole ovakav vid zabave, tako da svoj novogodišnji aranžman možete da obogatite jednim novom iskustvom.
Ako želite da tradicionalno holandski dočekate Novu godinu, onda vam predlažemo da posetite neki od gradskih trgova i prisustvujete organizovanom slavlju. Doček Nove godine u Holandiji obično podrazumeva žurku na nekom od trgova uz muziku, piće, petarde i vatromet. Tačno u ponoć, na ulicama svih gradova poprilično je bučno, pa ako niste ljubitelj buke, predlažemo da unapred rezervišete mesto u nekom od poznatih holandskih restorana. Uz nešto mirniju atmosferu i tradicionalni ambijent, moći ćete da uživate uz domaću kuhinji i lokalnu živu muziku. Posebno romantična atmosfera može da bude ukoliko odlučite da Novu godinu dočekate u Roterdamu, najromantičnijoj evropskoj luci, gde uz čašu šampanjca i romantičnu muziku možete, sa voljenom osobom, da uplovite u Novu godinu.
Pored Amsterdama i Roterdama, spektakularan doček nudi i Hag, koji ima posebno interesantan ponoćni vatromet, a poznat je i po tome što svake godine dovodi najslavnije svetske zvezde da nastupaju uoči dočeka Nove godine.
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani