Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti

Aranžmani za Novu godinu - Grčka

Atina - Hotel Divani Palace Acropolis - Nova godina, avionom - Novogodišnji aranžmani
Hotel se nalazi na pešačkoj udaljenosti od Novog muzeja Akropolja i Dionizikevog pozorišta. Stanica metro “Acropoli” udaljena je od hotela 500 metara. Hotel je od poznate Plake udaljen 10 minuta hodom i pruža mogućnost organizovanja prevoza hotelskim autobusom do trga Sintagma. Jedinstveno obeležje hotela Divani Palace Acropolis predstavljaju ostaci antičkog Temistoklovog zida, koji su otkrivni tokom izgradnje hotela, a zatim usklađeni sa...
Doček Nove godine u Atini, 6 dana autobusom - Novogodišnji aranžmani
Program putovanja: - 1.dan: 29.12.petak Beograd - Atina -
Nova godina 2018. - Atina - Novogodišnji aranžmani
Program putovanja: - 1. dan Novi Sad - Beograd - Niš - Vranje... - Polazak iz Novog Sada sa železničke stanice (kod lokomotive) u 14,00h. Polazak iz Beograda kod "buvljaka" u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, u 15,30h. Vožnja autoputem ka Nišu sa usputnim zadržavanjima radi preuzimanja pitnika iz drugih gradova. Polazak iz Niša u 19.00h sa parkinga na benzinskoj pumpi „Lukoil Jastrebac“ kod TC „Tempo“....
Solun - Doček 2017. - Novogodišnji aranžmani
Polazak iz Beograda oko 19:00 časova sa Lastine autobuske stanice i iz Niša sa parknga Tempa oko 22:00 časa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna voţnja kroz Makedoniju prema Solunu. - 2. dan 31.12.2018. Solun - Zejtinlik - Dolazak u Solun u jutarnjim časovima. Panoramsko razglednje grada: Bela kula, Rotonda, Trijumfalna kapija, crkve Sv. Sofije, Sv. Dimitrija, Aristotelov trg, Galerijev Slavoluk. Obilazak...
Doček 2017. - Atina 5 i 7 dana - avionom - Novogodišnji aranžmani
Atina je jedan od najstarijih gradova sveta. Njegov procvat je počeo još u antičko doba, onda kada je boginja Atina poklonila njegovim žiteljima prvo maslinovo stablo. Medju prestonicama drevnih civilizacija nema sličnog grada koji je nastao pre više od 25 vekova i koji je do danas bio i ostao kulturni centar sveta. Prostire se izmedju sedam istorijskih brežuljaka koja su bila mesto rodjenja zapadne civilizacije i demokratije. Gradom dominira...
Atina - doček Nove godine - 6 dana, 3 noćenja - Novogodišnji aranžmani
Polazak iz Beograda oko 17:00h - sa dogovorenog mesta i iz Niša sa parkinga Tempa oko 20:00 časova (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna voţnja kroz Makedoniju prema Atini. - 2.dan 29.12.2018. Atina - Akropolj - Dolazak u Atinu u prepodnevnim časovima. Odlazak na panoramsko razgledanje Atine: prolazak pored Parlamenta, Hadrijanovih vrata, Zevsovog hrama i starog Olimpijskog stadiona, trgovi Omonija i...
Nova godina 2019. - Atina, 5 noći, avion - Novogodišnji aranžmani
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 10.20 h. Poletanje za Atinu u 12.20 sati (Let JU 512). Sletanje na aerodrom Elefterios Venizelos u 14.50 h. Po završetku aerodromskih formalnosti transfer do izabranog hotela. Smeštaj i noćenje. Paznja: U avionima Air Serbije se više ne služi besplatna hrana i piće. Može se kupiti u avionu uz naknadu - 2. dan Atina - Doručak. Polazak na četvoročasovno razgledanje grada heroja i bogova u trajanju od oko...
Nova godina 2019. - Atina, 6 noći, avionom - Novogodišnji aranžmani
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 11.15 h. Poletanje za Atinu u 13.15 sati (Let JU 512). Sletanje na aerodrom Elefterios Venizelos u 15.45 h. Po završetku aerodromskih formalnosti transfer do izabranog hotela. Smeštaj i noćenje. Paznja: U avionima Air Serbije se više ne služi besplatna hrana i piće. Može se kupiti u avionu uz naknadu. - 2. dan Atina - Doručak. Slobodan dan za individualne šetnje i razgledanja. Noćenje - 3. dan Atina -...
Doček Nove godine 2020 Grčka - Novogodišnji aranžmani Grčka
Doček Nove godine u Grčkoj predstavlja sve češći izbor turista iz celog sveta, kako zbog blage klime, tako i zbog povoljnih cena novogodišnjih aranžmana. Grci su veoma veseo i temperamentan narod, uvek dobro raspoloženi da ugoste strance, te tako Grčka važi za jednu od omiljenih turističkih destinacija u svim godišnjim dobima.
U Grčkoj, Nova godina se slavi od 25. decembra, kada je zapravo Božić, i slavlje traje sve do 7. januara (Bogojavljenja, po gregorijanskom kalendaru). Grci vole da ove praznike provedu u okviru porodice i prijatelja, tako da je tradicionalna novogodišnja trpeza gotovo nezaobilazan deo slavlja. Pored niza đakonija kojima obiluju trpeze, nama je pažnju privukao kolač svetog Vasilija (nalik na srpsku česnicu). U kolač se stavlja novčić, a onaj ko ga pronađe, veruje se da će da bude srećan u narednoj godini.
Ako se odlučite za doček Nove godine u Grčkoj, razmislite koji vid slavlja preferirate, kako biste odabrali odgovarajući novogodišnji aranžman. Ukoliko volite gradsku vrevu, vatromet i glasnu muziku, pravi izbor za vas su Atina ili Solun. Glavno gradsko okupljanje u Atini je trg Sintagma, na kojem se dočekuje ponoć, a potom sledi vatromet iznad Akropolja. S druge strane, ako više volite Solun, tu vas sličan događaj čeka ispred Bele kule gde se tradicionalno okuplja više hiljada ljudi i zajedno ulaze u Novu godinu.
S druge strane, ako više volite da se opustite u nekom hotelskom smeštaju, daleko od buke i standardnog novogodišnjeg ludila, predlažemo vam da se otisnete na neko od prelepih grčkih ostrva. Uz bogat spa program, blagu i prijatnu sredozemnu klimu, imaćete priliku da uživate u nekoj od predivnih plaža, gde ćete moći da dočekate ponoć u romantičnoj atmosferi.
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu