Doček Nove godine u Francuskoj

Novogodišnji aranžmani 2022 Francuska - Doček Nove godine u Francuskoj
Francuska je najveća zemlja Zapadne Evrope i predstavlja jednu od najprimamljivijih destinacija kada je doček Nove godine u pitanju. Većina gradova u Francuskoj ovim povodom organizuje specijalne programe, uz vatromet, neku vrstu parade ili vašara, dok su proslave u restoranima i klubovima uobičajena pojava svuda.
Svi gradovi u Francuskoj su za vreme novogodišnjih praznika veoma živopisno okićeni. Šarenilo boja, lapmiona i svetiljki može da se vidi u svim manjim i većim mestima. Gradovi poput Pariza, Liona i Marseja najlepši su uoči dočeka Nove godine. Krovovi prekriveni snegom asociraju kao da se nalazite u nekom bajkovitom naselju.
Ukoliko još uvek niste odlučili gde za doček 2022. Nove godine, predlažemo vam da to bude Francuska. Posetite sajt aladin.info i informišite se o novogodišnjim aranžmanima koji vode u ovu prelepu zemlju.
Bilo da odlučite da Novu godinu proslavite u nekom od gradova ili možda u alpskom delu Francuske, verujemo da ćete se lepo provesti.
Pariz vam nudi nezaboravan doček ispred Ajfelove kule, gde uz svetlosni šou, gomilu petardi i odličnu muziku, ne zaboravite čašu šampanjca koji predstavlja obavezan rekvizit. Ako se ipak odlučite da se otisnete na Sredozemno more i vaš izbor bude doček Nove godine u Kanu ili Nici, onda posetite neku od gradskih plaža gde možete da uživate u grandioznom vatrometu i spektakularnim žurkama.
Ako ste ljubitelj zimskih sportova, Francuska vam takođe nudi odlične novogodišnje aranžmane. Besprekorno uređene staze i žičare, kao i vrhunski hotelski smeštaj, predstavljaju pravi mamac za sve one koji preferiraju skijanje.