Doček Nove godine u Češkoj

Novogodišnji aranžmani 2022 za Češku - Doček Nove godine u Češkoj
Za sve one koji u poslednjem momentu biraju destinaciju gde za doček Nove godine, Češka može da bude pravi izbor. Ova centralnoevropska zemlja, podjednako udaljena od svih granica evropskog kontinenta može da vam priušti nezaboravno novogodišnje putovanje.
Bilo da ste romantik ili ne, stotine zavejanih tornjeva glavnog grada Češke nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ova bajkovita prestonica predstavlja stecište šarma i dobrog ukusa, i prava je privilegija provesti u njoj nekoliko dana. Predlažemo vam da obavezno posetite neki od pabova i uživate u odličnom ukusu češkog piva. Prapostojbina ovog napitka vam nudi širok izbor piva najboljeg kvaliteta. Doček Nove godine u Češkoj može da vam posluži da konačno obiđete jedan od najlepših evropskih gradova, Prag. Hiljade ljudi se sjati na Karlov most i uz muziku, čašu šampanjca i vatromet dočekuje Novu godinu i oprašta se od stare. U neposrednoj blizini mosta nalazi se Starogradski trg na kojem je pregršt pabova i kafića. Zavisno od vrste muzike koju preferirate, predlažemo vam da posetite neki od klubova ili diskoteka u ovom delu grada, atmostefera je odlična.
Češka vam takođe nudi i nezaboravan doček u nekoj od banja i termalnih izvora, ali i ski centara. Ako ste ljubitelj zimskih sportova, predlažemo vam da izaberete odgovarajući novogodišnji aranžman na nekom od vrhova ove prelepe zemlje. Ski staze su dobro uređene, a usluga u hotelima vrhunska.
Ukoliko odsednete u Pragu, savetujemo vam da iskoroistite priliku i jedan dan odete da obiđete Karlove Vari, nezaobilaznu destinaciju svih turista koji posete Češku. Ovaj prelepi gradić, od Praga udaljen stotinak kilometara, posetioce oduševljava svojom arhitekturom i duhom srednjevekovnih građevina. Tokom novogodišnjih praznika izgleda kao grad iz bajke.