Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Najveća ponuda novogodišnjih aranžmana. Doček Nove godine u svetskim i evrospkim metropolama, ski centrima i egzotičnim destinacijama.

Aranžmani

Nova godina aranžmani
Najbolje ponude
Popularne destinacije
Novogodišnji aranžmani u inostranstvu. Provedite novogodišnje praznike u nekim od najlepših evropskih i svetskih gradova.

Doček u inostranstvu

NG aranžmani za inostranstvo
Destinacije iz snova
Novogodišnji aranžmani
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Ne čekajte poslednji čas, vreme je da osmislite svoj novogodišnji aranžman!

Nova godina u svetu

Najpoznatiji svetski gradovi
Ponude za doček Nove godine
NG u svetskim metropolama
Najveći izbor novogodišnjih aranžmana za doček Nove godine u Pragu. Grad hiljadu tornjeva ili Zlatni Prag će svakako ispuniti vaša novogodišnja očekivanja.

Doček u Pragu

Aranžmani za doček u Pragu
Nova godina u Zlatnom Pragu
Povoljne cene

Doček Nove godine u Češkoj

Doček 2018. - Prag - Novogodišnji aranžmani
1.Dan (29.12.petak): Beograd - Novi Sad - Subotica - Prag - Sastanak grupe u 18.30 h sa Parkinga Kombank Arene, južna strana, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića (ulaz sa autoputa). Predviđeno vreme polaska u 19.00 h. Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Mađarske, Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora - 2. Dan (30.12.subota): Prag - Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada – pešačka tura...
Doček Nove godine u Amsterdamu - Novogodišnji aranžmani
Program putovanja: - 1. dan / utorak: Beograd - Polazak iz Beograda oko 19:00h sa Lastine autobuske stanice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 20:00h (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Pragu. - 2. dan / sreda: Prag - Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku, obilazak grada: Hradčani - praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz...
Nova godina 2017. - Prag, 6 dana - Novogodišnji aranžmani
Polazak autobusom sa parkinga preko puta Otvorenog tržnog centra (tzv. Buvljak) u 21.00h. Polazak iz Novog Sada u 22.00h (parking kod lokomotiva). Vožnja kroz Srbiju, Mađarsku i Slovačku sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora… - 2.dan 30.12.2016....Bratislava - Prag - Dolazak u Bratislavu u jutarnjim satima. Po dolasku razgledanje grada šetnjom (obilazak centralnog dela Bratislave): Katedrala Sv. Martina, Hvezdoslavove...
Prag - Doček Nove godine - Novogodišnji aranžmani
Dan 1 (29.12.2018): Polazak autobusa sa Parkinga ispred muzeja istorije Jugoslavije (Kuća Cveća) u 16:00h. Upoznavanje u busu, euforija i dobra muzika... Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - Dan 2 (30.12.2018): Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Fakultativni obilazak grada: Starogradski...
Novogodišnji aranžmani 2020 za Češku - Doček Nove godine u Češkoj
Za sve one koji u poslednjem momentu biraju destinaciju gde za doček Nove godine, Češka može da bude pravi izbor. Ova centralnoevropska zemlja, podjednako udaljena od svih granica evropskog kontinenta može da vam priušti nezaboravno novogodišnje putovanje.
Bilo da ste romantik ili ne, stotine zavejanih tornjeva glavnog grada Češke nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ova bajkovita prestonica predstavlja stecište šarma i dobrog ukusa, i prava je privilegija provesti u njoj nekoliko dana. Predlažemo vam da obavezno posetite neki od pabova i uživate u odličnom ukusu češkog piva. Prapostojbina ovog napitka vam nudi širok izbor piva najboljeg kvaliteta. Doček Nove godine u Češkoj može da vam posluži da konačno obiđete jedan od najlepših evropskih gradova, Prag. Hiljade ljudi se sjati na Karlov most i uz muziku, čašu šampanjca i vatromet dočekuje Novu godinu i oprašta se od stare. U neposrednoj blizini mosta nalazi se Starogradski trg na kojem je pregršt pabova i kafića. Zavisno od vrste muzike koju preferirate, predlažemo vam da posetite neki od klubova ili diskoteka u ovom delu grada, atmostefera je odlična.
Češka vam takođe nudi i nezaboravan doček u nekoj od banja i termalnih izvora, ali i ski centara. Ako ste ljubitelj zimskih sportova, predlažemo vam da izaberete odgovarajući novogodišnji aranžman na nekom od vrhova ove prelepe zemlje. Ski staze su dobro uređene, a usluga u hotelima vrhunska.
Ukoliko odsednete u Pragu, savetujemo vam da iskoroistite priliku i jedan dan odete da obiđete Karlove Vari, nezaobilaznu destinaciju svih turista koji posete Češku. Ovaj prelepi gradić, od Praga udaljen stotinak kilometara, posetioce oduševljava svojom arhitekturom i duhom srednjevekovnih građevina. Tokom novogodišnjih praznika izgleda kao grad iz bajke.
Dočekajte Novu godinu u Rimu, jednoj od najpoželjnijih destinacija kada je Nova godina u pitanju. Zimske čarolije učiniće vaš boravak u Rimu nezaboravnim.

Nova godina u Rimu

Aranžmani za doček u Rimu
Najpoželjnija destinacija
Doček Nove godine u Rimu
Ukoliko ste ljubitelj proslave dočeka Nove godine, Beč je pravo mesto za to. Prepoznatljiv po glamuru i raskoši, ispuniće vaša očekivanja.

Doček u Beču

Aranžmani Beč
Romantičan doček Nove godine
Doček uz valcer i šampanjac
Novogodišnji aranžmani Budimpešta. Provedite Novu godinu u jednom od najlepših gradova Evrope i uživajte u njegovim čarima.

Doček u Budimpešti

Doček Nove Godine u Budimpešti
Najpovoljnije cene
Najluđi provod u Budimpešti
Dočekajte Novu godinu u najšarenijem gradu, Parizu, gradu svetla, ljubavi, romantike i dobre zabave. Pogledajte našu ponudu i izaberite aranžman na vreme.

Nova godina u Parizu

Najromantičnjiji doček
Aranžmani za Pariz
Nova godina u gradu svetlosti